ben de şoktayım diğer bülent tıraş hatırlarsan aşılama falan uğraşma hemen tüp bebek demişti....moral oldu vallahi...gerçekten özellikle Kıbrıs taki bir dr un bunları yazması beni şaırttı...helal olsun diyorum...çünkü hemen gelin işte tüp bebek yapalım şunu bunu yapalım demek yerine aklı selim bir tavsiyede bulunmuş...
gebertcm senı kocan yakalasnn senı pedelerı asarkenn de yeriimee kalaylasn senitişikkirlerrrrr
hahahahahaaaa söyledim ki kocama, zırdelisin sen ben nasıl uğraşacam seninle, başıboş bırakmaya gelmiyorsun diyorgebertcm senı kocan yakalasnn senı pedelerı asarkenn de yeriimee kalaylasn seni
dogru söylüyo ama sn dıkkat ett cnm yınede azcık sabret aksam eve gelınce tülün kokusundan anlıck ztnhahahahahaaaa söyledim ki kocama, zırdelisin sen ben nasıl uğraşacam seninle, başıboş bırakmaya gelmiyorsun diyor
evet canımcım ama dr cun gerek görürse yapar hani sende laf arasında öneri gibi bir söyleyebilirsin bu durumu...moral olsun zaten...eee sen genetik testi içinde kan verdin.aslında bayağı yol katettinben de şoktayım diğer bülent tıraş hatırlarsan aşılama falan uğraşma hemen tüp bebek demişti....moral oldu vallahi...
yalnız bana yine hsg yolları gözüktü sanırım, ameliyat sonrası rahim filmi çektir demiş ya ...uffffff
hahahahah bernuş çok tatlısın yaaa, az köpeği gibidir vallahi hemen anlardogru söylüyo ama sn dıkkat ett cnm yınede azcık sabret aksam eve gelınce tülün kokusundan anlıck ztn
ooohh canıma degsınnn missafrler gttkten sonra seni köşye sıkıştırır artıkhahahahah bernuş çok tatlısın yaaa, az köpeği gibidir vallahi hemen anlar
evet canım geçen cuma vermiştik eşimle, 3 haftada çıkar dediler, aşılamaya yetişecek inşallah...ben de çıtlatmayı düşünüyorum, hazır tüm hastaneye açmışken bi tarafımı, bi daha hsg için açabilirimevet canımcım ama dr cun gerek görürse yapar hani sende laf arasında öneri gibi bir söyleyebilirsin bu durumu...moral olsun zaten...eee sen genetik testi içinde kan verdin.aslında bayağı yol katettin
Olay savcılığa intikal ettiğinde -ki bu 1-1,5 ay kadar süre içinde olurmuş- konuyla ilgilenicez canım.. davalıyız şu an işte yasal süreç başladı sayılır bekliyoruz.. ayrıca bu kişileri apartmandan attırmaya yönelik yasal araştırmalar da yapılıyo yine avukatımız tarafından ayrıca bi dava daha açabiliriz yani.. İnşallah bu süreçlerde de yeni bişey olmaz.. Ama ben taşınma taraftarı değilim çünkü böyle insanları sevindirmemek gerek korktular dedirtmemek gerek yoksa ömür boyu eşkıyalığa devam ederler.. zaten bu kişilerden rahatsız olan tek biz değiliz tüm apartman.. O yüzden biz daha şanslı görünüyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)Aaaa manyak bunlar...Ruh hastası insanlar.OKB'yi benden iyi bilen yoktur.Dedem OKB li idi.Kuzenim OKB'li ileri derecede.Bende de OKB var,benim ki daha çok,kontrol takıntısı ve evham şeklinde.Şunu bilirim ki bir Okb'li kendisinden başka kimseye bir zarar veremez,en büyük zararı kendisine verir.Bunların derdi neymiş böyle ya.Aslında uğraşmak lazım böyleleri ile ama çamurları sana sıçrar durur bu tiplerin ne yapacağı da belli olmaz,iyice üzmesinler çocuğu yok yere.Taşınma imkanı varsa sanki en mantıklısı bu.Son durum ne peki canım?
ben de şaşırdım kıbrıs çok ticari diye düşünürdüm, bu arada bir arkadaşımızda kıbrıs ta yaptıracağını çünkü oradakilerin tutma şansının daha yüksek olduğunu duyduğunu yalnız 20 bin lira gibi bir para gerektiğini söyledi ne kadar doğru bilmiyorumkızlar bu kıbrısta donör yapan dr vardı ya, halilibrahim tekin, ona yazmışım geçen ay o da cevap yazmış, paylaşayım da bilgilenelim:
"""""""""""""""""""""""Hocam merhaba, yaşım 38 yaklaşık 10 yıldır evliyim ve korunmaktaydım. Adetlerim düzenli 28 günde bir mutlaka regl olurum, 4 ay önce korunmayı bırakarak ön hazırlıklar için bir hekime başvurdum.Hormon testi sonuçlarıma göre ilk ay fsh 23,6 ve e2 21,7 çıktı.. o ay bu değerlerle hamile kalamayacağım söylenerek eve gönderildim. 1 ay farklı kürler ve beslenme uygulayarak fsh ımı 10,21 e indirdim ve e2 mi 37 ye çıkardım, ultrasonda 5 adet folikül görüldü, o ay gebe kaldım ama kimsayaldı,regl ile sonlandı... Arkasından eşimde problem olabileceği düşünülerek sperm testi yaptırdık, ml sperm sayısı 51 milyon, ileri+hareketli toplamı %60 çıktı yanılmıyorsam,doktorlar spermlerde sorun olmadığını söylediler. o ay hsg çekildim ve tüplerim açık çıktı, sonraki ay denemelere devam ederken tekrar bir gebelik yaşadım,yine kimyasal olarak regl ile sonuçlandı ve rahim içinde miyom saptandı, 3 gün önce histeroskopi ameliyatı ile 2,5 cmlik miyomum alındı ve rahim ağzında görülen yapışıklık açıldı.
Sorum şu, ovulasyona 3 gün kaldı,bu ay korunmalı mıyım? kullandığım antibiyotik ve anestezinin zararı olur mu korunmazsam?
kendiliğimden hamile kalma şansım var mı? yoksa hemen aşılama vb yöntem mi denemeliyim?
şimdiden çok teşekkür ederim yanıtınız için..."""""""""""""""""""""""""""""""
cevap:
""""""""""""""""""Eğer ameliyatınız sorunsuz geçtiyse ve doktorunuz gebeliğe uygun bir antibiyotik reçete ettiyse bu ay korunmanızı gerektiren bir durum bulunmamaktadır. Ancak size önerim mutlaka size ve eşinize genetik analiz yapılmasıdır, tekrarlayan kayıpların genetik bir nedene bağlı olmadığından emin olunması gerekir aksi taktirde kimyasal gebelikler devam eder. Bu ay gebe kalamazsanız da rahim filminizi tekrar ettirerek myom ameliyatına bağlı olarak rahminizde bir yapışıklık oldu mu, tüplerinizde bir sorun var mı mutlaka bakılmalıdır."""""""""""""""""""""""
bu arada ilk defa bi tüp bebek uzmanı hemen tüp bebeğe başvur dememiş, ben şok, ben hayretler içinde kaldı
valla bugün yarım kalan tedavimin iğneleri reçetelendirmek için dr a gitmem gerekiyor.ama ayaklarım geri geri gidiyor..o derce sıkıldım bunaldım...zaten tedavi yok kür yok koca yokevet canım geçen cuma vermiştik eşimle, 3 haftada çıkar dediler, aşılamaya yetişecek inşallah...ben de çıtlatmayı düşünüyorum, hazır tüm hastaneye açmışken bi tarafımı, bi daha hsg için açabilirimeşime diyorum yakında beni mahrem yerimden tanıyacaklar, monte gelmiş yine diyecekler...offf bıktım yeminlen, bunaldımmmm
montecim ben bir saldım mı tam salıyorum dün ekmek nutella Allah ne verdiyse yedim, iştahım nedense her sene mart aylarında acayip açılıyor benim, sen üzülme burda lahmacuncu çok bebişim :)yaaaa bak kahrolurum ama deme öyle, keşke yazmasaydım...güzel değil ama o lahmacuncunun lahmacunu...kalın oluyor hamuru, çikin o çikin
doktor bu sitede zaten soruları cevaplıyor canım, ulaşılabilir bi adam sormak istediğin bir şey olursa, yanıtlıyor sağolsun...ben de şaşırdım kıbrıs çok ticari diye düşünürdüm, bu arada bir arkadaşımızda kıbrıs ta yaptıracağını çünkü oradakilerin tutma şansının daha yüksek olduğunu duyduğunu yalnız 20 bin lira gibi bir para gerektiğini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun..iyilerin bu dünyada kazandığını görmek bilmek istiyorum...inşallah herşey yoluna girer senin ve ailen için...Olay savcılığa intikal ettiğinde -ki bu 1-1,5 ay kadar süre içinde olurmuş- konuyla ilgilenicez canım.. davalıyız şu an işte yasal süreç başladı sayılır bekliyoruz.. ayrıca bu kişileri apartmandan attırmaya yönelik yasal araştırmalar da yapılıyo yine avukatımız tarafından ayrıca bi dava daha açabiliriz yani.. İnşallah bu süreçlerde de yeni bişey olmaz.. Ama ben taşınma taraftarı değilim çünkü böyle insanları sevindirmemek gerek korktular dedirtmemek gerek yoksa ömür boyu eşkıyalığa devam ederler.. zaten bu kişilerden rahatsız olan tek biz değiliz tüm apartman.. O yüzden biz daha şanslı görünüyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)
demek ki senin doktor doğru yolda diye düşündüm montecimevet canım geçen cuma vermiştik eşimle, 3 haftada çıkar dediler, aşılamaya yetişecek inşallah...ben de çıtlatmayı düşünüyorum, hazır tüm hastaneye açmışken bi tarafımı, bi daha hsg için açabilirimeşime diyorum yakında beni mahrem yerimden tanıyacaklar, monte gelmiş yine diyecekler...offf bıktım yeminlen, bunaldımmmm
ohhh yarasın kuzuum, mevsim geçişlerinde iştah açıklığı normal bence, hormonlar her şey değişiyor bu dönemdemontecim ben bir saldım mı tam salıyorum dün ekmek nutella Allah ne verdiyse yedim, iştahım nedense her sene mart aylarında acayip açılıyor benim, sen üzülme burda lahmacuncu çok bebişim :)
haklısın canım bütün apartman mı taşınsın yani di mi?Olay savcılığa intikal ettiğinde -ki bu 1-1,5 ay kadar süre içinde olurmuş- konuyla ilgilenicez canım.. davalıyız şu an işte yasal süreç başladı sayılır bekliyoruz.. ayrıca bu kişileri apartmandan attırmaya yönelik yasal araştırmalar da yapılıyo yine avukatımız tarafından ayrıca bi dava daha açabiliriz yani.. İnşallah bu süreçlerde de yeni bişey olmaz.. Ama ben taşınma taraftarı değilim çünkü böyle insanları sevindirmemek gerek korktular dedirtmemek gerek yoksa ömür boyu eşkıyalığa devam ederler.. zaten bu kişilerden rahatsız olan tek biz değiliz tüm apartman.. O yüzden biz daha şanslı görünüyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)
yaaa kıbrısta donör cinsiyet seçimi vs bir çok şey var...embriyo olduğu zaman 3-4 ne varsa transfer ediyorlar...çok değişik bir yer..tamamen ticariben de şaşırdım kıbrıs çok ticari diye düşünürdüm, bu arada bir arkadaşımızda kıbrıs ta yaptıracağını çünkü oradakilerin tutma şansının daha yüksek olduğunu duyduğunu yalnız 20 bin lira gibi bir para gerektiğini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum
canıııım Allah yardımcınız olsun hakkaten, zor bi süreç sağlam durabilmek çok önemli, aman koruyun kendinizi, böyleleri tahrik de eder insanı, gidip saldırasın gelir... geçecek elbet de, umarım çok daha can yakmadan geçerOlay savcılığa intikal ettiğinde -ki bu 1-1,5 ay kadar süre içinde olurmuş- konuyla ilgilenicez canım.. davalıyız şu an işte yasal süreç başladı sayılır bekliyoruz.. ayrıca bu kişileri apartmandan attırmaya yönelik yasal araştırmalar da yapılıyo yine avukatımız tarafından ayrıca bi dava daha açabiliriz yani.. İnşallah bu süreçlerde de yeni bişey olmaz.. Ama ben taşınma taraftarı değilim çünkü böyle insanları sevindirmemek gerek korktular dedirtmemek gerek yoksa ömür boyu eşkıyalığa devam ederler.. zaten bu kişilerden rahatsız olan tek biz değiliz tüm apartman.. O yüzden biz daha şanslı görünüyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)
bahar aylarına giriyoruz ya aynı durumdayım emin ol...can boğazdan gelir kuzum :)montecim ben bir saldım mı tam salıyorum dün ekmek nutella Allah ne verdiyse yedim, iştahım nedense her sene mart aylarında acayip açılıyor benim, sen üzülme burda lahmacuncu çok bebişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?