Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ben de şoktayım diğer bülent tıraş hatırlarsan aşılama falan uğraşma hemen tüp bebek demişti....moral oldu vallahi...

yalnız bana yine hsg yolları gözüktü sanırım, ameliyat sonrası rahim filmi çektir demiş ya ...uffffff

evet canımcım ama dr cun gerek görürse yapar hani sende laf arasında öneri gibi bir söyleyebilirsin bu durumu...moral olsun zaten...eee sen genetik testi içinde kan verdin.aslında bayağı yol katettin

evet canımcım ama dr cun gerek görürse yapar hani sende laf arasında öneri gibi bir söyleyebilirsin bu durumu...moral olsun zaten...eee sen genetik testi içinde kan verdin.aslında bayağı yol katettin
evet canım geçen cuma vermiştik eşimle, 3 haftada çıkar dediler, aşılamaya yetişecek inşallah...ben de çıtlatmayı düşünüyorum, hazır tüm hastaneye açmışken bi tarafımı, bi daha hsg için açabilirim eşime diyorum yakında beni mahrem yerimden tanıyacaklar, monte gelmiş yine diyecekler...offf bıktım yeminlen, bunaldımmmm

Olay savcılığa intikal ettiğinde -ki bu 1-1,5 ay kadar süre içinde olurmuş- konuyla ilgilenicez canım.. davalıyız şu an işte yasal süreç başladı sayılır bekliyoruz.. ayrıca bu kişileri apartmandan attırmaya yönelik yasal araştırmalar da yapılıyo yine avukatımız tarafından ayrıca bi dava daha açabiliriz yani.. İnşallah bu süreçlerde de yeni bişey olmaz.. Ama ben taşınma taraftarı değilim çünkü böyle insanları sevindirmemek gerek korktular dedirtmemek gerek yoksa ömür boyu eşkıyalığa devam ederler.. zaten bu kişilerden rahatsız olan tek biz değiliz tüm apartman.. O yüzden biz daha şanslı görünüyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)

ben de şaşırdım kıbrıs çok ticari diye düşünürdüm, bu arada bir arkadaşımızda kıbrıs ta yaptıracağını çünkü oradakilerin tutma şansının daha yüksek olduğunu duyduğunu yalnız 20 bin lira gibi bir para gerektiğini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum

valla bugün yarım kalan tedavimin iğneleri reçetelendirmek için dr a gitmem gerekiyor.ama ayaklarım geri geri gidiyor..o derce sıkıldım bunaldım...zaten tedavi yok kür yok koca yoksorun yok....öyle garip bir ruh hali bu zamanda.

yaaaa bak kahrolurum ama deme öyle, keşke yazmasaydım...güzel değil ama o lahmacuncunun lahmacunu...kalın oluyor hamuru, çikin o çikin
montecim ben bir saldım mı tam salıyorum dün ekmek nutella Allah ne verdiyse yedim, iştahım nedense her sene mart aylarında acayip açılıyor benim, sen üzülme burda lahmacuncu çok bebişim :)

doktor bu sitede zaten soruları cevaplıyor canım, ulaşılabilir bi adam sormak istediğin bir şey olursa, yanıtlıyor sağolsun...

Allah yardımcınız olsun..iyilerin bu dünyada kazandığını görmek bilmek istiyorum...inşallah herşey yoluna girer senin ve ailen için...

demek ki senin doktor doğru yolda diye düşündüm montecim

montecim ben bir saldım mı tam salıyorum dün ekmek nutella Allah ne verdiyse yedim, iştahım nedense her sene mart aylarında acayip açılıyor benim, sen üzülme burda lahmacuncu çok bebişim :)
ohhh yarasın kuzuum, mevsim geçişlerinde iştah açıklığı normal bence, hormonlar her şey değişiyor bu dönemde

haklısın canım bütün apartman mı taşınsın yani di mi?

yaaa kıbrısta donör cinsiyet seçimi vs bir çok şey var...embriyo olduğu zaman 3-4 ne varsa transfer ediyorlar...çok değişik bir yer..tamamen ticari

canıııım Allah yardımcınız olsun hakkaten, zor bi süreç sağlam durabilmek çok önemli, aman koruyun kendinizi, böyleleri tahrik de eder insanı, gidip saldırasın gelir... geçecek elbet de, umarım çok daha can yakmadan geçer

bahar aylarına giriyoruz ya aynı durumdayım emin ol...can boğazdan gelir kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…