Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Aaaa manyak bunlar...Ruh hastası insanlar.OKB'yi benden iyi bilen yoktur.Dedem OKB li idi.Kuzenim OKB'li ileri derecede.Bende de OKB var,benim ki daha çok,kontrol takıntısı ve evham şeklinde.Şunu bilirim ki bir Okb'li kendisinden başka kimseye bir zarar veremez,en büyük zararı kendisine verir.Bunların derdi neymiş böyle ya.Aslında uğraşmak lazım böyleleri ile ama çamurları sana sıçrar durur bu tiplerin ne yapacağı da belli olmaz,iyice üzmesinler çocuğu yok yere.Taşınma imkanı varsa sanki en mantıklısı bu.Son durum ne peki canım?

EGE ASYA Canım boğazım düğümlendi inan ve sadece yanında olup sana sarılmak istedim. Acini anlıyorum rabbim bir daha böyle acılar yasatmasin çok zor... Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis. Sen guclusun ve daha da güçlü olacaksın her şey çok güzel olacak buna inan... Dualarimdasin canım benim...

Canımmm gitti ama içime gömdüm onu abisi için,babası için içime akıtıyorum geriye kalan yaşları.Kendine iyi bak bebişimizede iyi bak inşallah birgün yine o haberi veririmde sağlıkla gelir bu kez.....Ama inan sarılmış kadar oldum sana çok teşekkür ederim kendine dikkat et.Herşey güzel olacak iyi olucam.

Canım Allah sabır versin bebeğin cennet kuşu oldu size şefaatçi olacak ailemi almadan cennete gitmem diyecek çok üzüldüm ne desek acını dindirmez biliyorum üzme kendini Allah a sığın Ege ne eşine sımsıkı sarıl

Günaydın şekerim,sen git gide daha mı erken kalkıyorsun ne ? ☺Hadi bakalım hepimiz için hayırlı birgün olsun inşallah...
heheee erken kalkınca akşam erken yatıyorum dolayısı ile bugün 4 de kalktım bugün spora inmeyeceğim akşama misafirlerim gelecek ev işi, ikramlar falan derken çooook işim varrrr

GÜNAYDIN FISTIKLAR...
hemde erkenci fıstıklar.....
no_name_ canım çok kolay gelsin ....erken kalkmak günü karşılamak çok güzel gerçekten :))
günaydın tatlımmm, evet seviyorum ben de erken kalkmayı... sanırım hayatımda hiç saat 7 den sonra uyandığımı hatırlamıyorum, çocukken bile böyleydim, erkenden uyanır evdekilerin uyanmasını beklerdim sıkıla sıkıla :)

gerçekten çok güzel bir alışkanlık...bende erken yatıp erken kalkarım ama işte 6:30 falan gibi...kahvaltı yapmadan çıkmamaya çalışıyorum...çok morlsizsem ancak yapmıyorum..iş yerinde geçiştiriyorum falan...
erkende yatıyorum yoksa mümkün değil galiba erken kalkmak...

kahvaltıyı hemen yapamıyorum ben maalesef en az 3-4 saat geçmeli..gerçi bu ara uyanır uyanmaz kürlere saldırdığım için sabah öğünü yerine geçiyordur sanırım...Allah affetsin de sabah sabah o zeytinyağlı incir ve çörekotu bal tarçın hiç çekilmiyor be kuzuuuu

bu arada kızlar söylesem kızarsınız, daha cumartesi yıkamıştım perdeleri bugün yine manyaklığım tuttu hepsini söküp yıkayıp geri taktım ilk yıkandığı gün muhteşem bi koku sarıyor ya evi, işte o kokunun hastasıyım eşim duysa inanılmaz sinirlenir, tam çalışmaların olduğu bebek arifesinde iş yapıyorum diye kızıyor zaten...ne yapayım ben de bu cins bi deliyim, tutamıyorum kendimiiii

Ahhh ahhh bilmezmiyim..napcan yavrum ye ye şifa olsun bal olsun bebik olsun...bu kürler özellikle incir bayağı iştah kesiyor, o yüzden normal yani 3-4 saat sonra kahvaltı yapman...
hımmm akşama neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…