Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yanma yokta koku var sarımtırakk oluo ıccamasrmda
yok tatlım Allah korusun o gebelikte olan normal akıntı da olabilir...enfeksiyonda yanma falanda oluyor yakınen biliyorum ben...ama şüphe ediyorsan çok bir idrar testi ver.

yok tatlım Allah korusun o gebelikte olan normal akıntı da olabilir...enfeksiyonda yanma falanda oluyor yakınen biliyorum ben...ama şüphe ediyorsan çok bir idrar testi ver.
koku gelıo burnumaa ondnn suphelendım yoksa yanma falan yok kasıntı var ama bak cok arada

kızlar b,b12,c,d,e degerlerınıze baktırdınız mı,dahılıye veya endokrıne gıderek veya tup bebek-kadın dogumdoktorunuz baktı mı bu degerlere.bunlarla ılgılı eksıklık saptanıp ılac kullanan varmı,d ve e vıtamını eksıklıgı gebelıge engel olabılıyormus.

canım baktırmadım ama b12 takviyeli folik asit kullanıyorum , sürekli güneşleniyorum ve haftada 1 5 damla dvit3 suya damlatıp içiyorum..aa ayrıca bol bol keçiboynuzu özütü tüketiyorum b vit. açısından çok yüksek, ve bol kivi, mandalina,portakal c vitamini için kendimce eksik varsa tamamlıyorum yani anlayacağın

canım akupunktura basladıktan sonra tup bebek yaptırdın mı,bır de akupunktura baslamadan tup bebek denemen olmus muydu

Kızlar bana bi akıl verin lütfen, yine koyulaştı bu, ben ne halt ediyorum böyle? Her gün mu yumurtluyorum dün akşam siliklesmisti

Eklentiler

• 2016-03-16_01-42-19.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 18
bnde anlamıorm kı hersey benı buluo otdugum yerden geblıgımı ögrendgmden berı ılıskıye bıle gırmıorz titizlenıorz o kdr
bernacım inşallah birşey yoktur ama doktora gitmende fayda var , başlangıç aşamasında daha az ilaç vb ile yok edilebilir, bir de sabunla falan yıkamadın inşallah ph ı bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…