canımcım yaaa nerden anladın...yanma falan mı var.galıba vajınal enfeksıyn kaptm kızlar
Allah korusun canımgalıba vajınal enfeksıyn kaptm kızlar
yanma yokta koku var sarımtırakk oluo ıccamasrmdacanımcım yaaa nerden anladın...yanma falan mı var.
o kdrda tıtızlenırım yan ıAllah korusun canım
yok tatlım Allah korusun o gebelikte olan normal akıntı da olabilir...enfeksiyonda yanma falanda oluyor yakınen biliyorum ben...ama şüphe ediyorsan çok bir idrar testi ver.yanma yokta koku var sarımtırakk oluo ıccamasrmda
koku gelıo burnumaa ondnn suphelendım yoksa yanma falan yok kasıntı var ama bak cok aradayok tatlım Allah korusun o gebelikte olan normal akıntı da olabilir...enfeksiyonda yanma falanda oluyor yakınen biliyorum ben...ama şüphe ediyorsan çok bir idrar testi ver.
tatlım git hemen bi test yaptır, doktora görün Allah korusun enfeksiyon tehlikeli biliyorsun, hadiiiikoku gelıo burnumaa ondnn suphelendım yoksa yanma falan yok kasıntı var ama bak cok arada
panik yapma enfeksiyon değildir belki ama bir an önce doktora görün kuzumo kdrda tıtızlenırım yan ı
ööyle sıddetlı rahatsz oldugum bısey degıltatlım git hemen bi test yaptır, doktora görün Allah korusun enfeksiyon tehlikeli biliyorsun, hadiiii
ama başlangıçsa hemen müdahale ederdi doktor...ööyle sıddetlı rahatsz oldugum bısey degıl
yanı gebelıkte normal rastrmalarıma göre hemen hemen herkesde olan seyler ama cıktıgımda ıdrar tahlılı yaptrrmmama başlangıçsa hemen müdahale ederdi doktor...
canım baktırmadım ama b12 takviyeli folik asit kullanıyorum , sürekli güneşleniyorum ve haftada 1 5 damla dvit3 suya damlatıp içiyorum..aa ayrıca bol bol keçiboynuzu özütü tüketiyorum b vit. açısından çok yüksek, ve bol kivi, mandalina,portakal c vitamini içinkızlar b,b12,c,d,e degerlerınıze baktırdınız mı,dahılıye veya endokrıne gıderek veya tup bebek-kadın dogumdoktorunuz baktı mı bu degerlere.bunlarla ılgılı eksıklık saptanıp ılac kullanan varmı,d ve e vıtamını eksıklıgı gebelıge engel olabılıyormus.
tamam canım nasıl istersen, dikkat et kendineyanı gebelıkte normal rastrmalarıma göre hemen hemen herkesde olan seyler ama cıktıgımda ıdrar tahlılı yaptrrmm
bnde anlamıorm kı hersey benı buluo otdugum yerden geblıgımı ögrendgmden berı ılıskıye bıle gırmıorz titizlenıorz o kdrtamam canım nasıl istersen, dikkat et kendine
canım akupunktura basladıktan sonra tup bebek yaptırdın mı,bır de akupunktura baslamadan tup bebek denemen olmus muyduKaç gündür göğüslerim acıyo, sabah bulantıyla uyanıyorum, geçen hafta mr çektirdim, tedavi de iptal oldu, çatlama günü de eşim şehir dışındaydı, yani psikolojik midir nedir anlamadım gitti. Bugün test yaptım yine de tabiki negatif. Deliriyo muyum acaba kendi kendime belirti mi arıyorum
şaşırtıcı bnmde böle olmustu ama ortalarda böyleydı senın nıye böyle anlamadm bendeKızlar bana bi akıl verin lütfen, yine koyulaştı bu, ben ne halt ediyorum böyle? Her gün mu yumurtluyorum dün akşam siliklesmisti
bernacım inşallah birşey yoktur ama doktora gitmende fayda var , başlangıç aşamasında daha az ilaç vb ile yok edilebilir, bir de sabunla falan yıkamadın inşallah ph ı bozuyorbnde anlamıorm kı hersey benı buluo otdugum yerden geblıgımı ögrendgmden berı ılıskıye bıle gırmıorz titizlenıorz o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?