Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar bana bi akıl verin lütfen, yine koyulaştı bu, ben ne halt ediyorum böyle? Her gün mu yumurtluyorum dün akşam siliklesmisti
aa montem pek kızarık, canım sana boşuna dememişler ikiz olacak diye, keşke bir doktor da görseydi senin durumu, galiba çift yumurtluyorsun

bernacım inşallah birşey yoktur ama doktora gitmende fayda var , başlangıç aşamasında daha az ilaç vb ile yok edilebilir, bir de sabunla falan yıkamadın inşallah ph ı bozuyor
yokk zzaten kesınlıkle sabun falan surmemm sımdı kiren kaynatcam o cok ıyı gelıo hamılelerede tavsıye edıolar doktora ayın 24. de gıdıcem

aa montem pek kızarık, canım sana boşuna dememişler ikiz olacak diye, keşke bir doktor da görseydi senin durumu, galiba çift yumurtluyorsun
çok şaşkınım kuzum yaaa, ne yapacam ben ya ikisi de döllenirse, ama öbürü döllenmediyse bunu kaçıramam... off vallahi aynı ayda 2 kere yumurtlanır mı yahu, boşu boşuna zebil oluyor yumiciklerim, rezervimi tüketecekler

önümüzdeki ay aşılamada yumi takibi olacak ya tatlım, o zaman ne olduğu ortaya çıkar sanırım, geçen ay da böyleydi çünkü

Kızlar bana bi akıl verin lütfen, yine koyulaştı bu, ben ne halt ediyorum böyle? Her gün mu yumurtluyorum dün akşam siliklesmisti
bende bu kadar koyu çizgi de olmuyordu, yine de ben en koyuyu koyu kabul ediyordum, iki tane ovü testim kaldı bir dahaki aya, bir de güvenilir diyor berna ama interneti de baz alıcam sanırım

kızlar yaaa ne diyecem, aklıma ne geldi moyaalitu sen bilirsin canım cyclo kullandın ya sende, acaba o mu benim lh ı yükseltiyor da bu ovulasyon testi hep pozitif çıkıyor? ne dersiniz????

tükenmez ya her ay 1000 tanesi yola çıkıyormuş, geriye 5-10 tane folikül kalıyor, vücudumuz en kalitelisini seçip büyütüyormuş ya, sen de iki tane büyüyor sanırım

bende bu kadar koyu çizgi de olmuyordu, yine de ben en koyuyu koyu kabul ediyordum, iki tane ovü testim kaldı bir dahaki aya, bir de güvenilir diyor berna ama interneti de baz alıcam sanırım
aslında fotoda silik bile çıkıyor, çok daha koyu, diyorum ki şu kullandığım ilaç yapıyor olmasın bunu? ama geçen ay da böyleydi, o zaman ilaç kullanmıyordum gerçi

tükenmez ya her ay 1000 tanesi yola çıkıyormuş, geriye 5-10 tane folikül kalıyor, vücudumuz en kalitelisini seçip büyütüyormuş ya, sen de iki tane büyüyor sanırım
benim ovulsyona daha 5 gün var oysa, böyle giderse 5 iz falan doğururum, aman Allah muhafaza

gun asırı ılıskıde bulun yeterr en ıyısı o ben o kadar yumurta takıbı yaptrdım ıkı ay boyunca ıkı gunde bır hastaneye gttım ılıskı ılıskı ılıskkı gınaa getrdı bı tık olmadı ovu testlee yakaladım ama ıste vesıle tabı bı yerde ınternettekı yumurtlamaa sıtelerde yanlıs cıkıo hep

benim ovulsyona daha 5 gün var oysa, böyle giderse 5 iz falan doğururum, aman Allah muhafaza

tatlım ilaç öne çekmiş olabilir ama geçen ay da benzer bir durum vardı, hormon ilaçları bütün hormonları yükseltiyor, ben de fsh yüklediklerinde e2,t4 falan da yükselmişti, lh da az miktarda yükselmişti.

özel hastanemiydi takip yapan, bana bu takip olayını yapmadı devlet hastanesi çok kızıyorum ya, en azından bir fikrim olurdu, ne zaman ne oluyor diye

aslında fotoda silik bile çıkıyor, çok daha koyu, diyorum ki şu kullandığım ilaç yapıyor olmasın bunu? ama geçen ay da böyleydi, o zaman ilaç kullanmıyordum gerçi

valla ben seninkileri görünce kendiminkilerden şüphe ettim bacım :) koyulaşınca devam da etmemiştim test yapmaya...

özel hastanemiydi takip yapan, bana bu takip olayını yapmadı devlet hastanesi çok kızıyorum ya, en azından bir fikrim olurdu, ne zaman ne oluyor diye
evet özelde takıp yapıolarr ıkı gunde bır yada uc gunde bır gıdıodum ılıskı gunlerını soyluodu klomen vermıstı bnm yumurtam kendısı catlıodu egerr tam temkınlıyse catlatma ıgnesı yapıp bır kac zamn snra ılıskıye gır dıo gel dıo tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…