hemen tup demıolar ya en azından dememlerı lazım ne ne degıl bı bakmak lazımözele bile gitsem tüp der bu saatten sonra diye gitmiyorum :)
İşte gerçek bu diye düşünme bile canım, beyne mesaj yolluyoruz böyle düşününce farkında olmadan. Tam tersi benim yumurtalarım kaliteli, yumurtluyorum, bebek olacaklar diye telkin yapmalıyız hep. Hatta yumurtanızın gelişip büyüdüğünü hayal edin diyolar.yok yok negatif yüklemiyorum ama işte gerçekler canım...gerçekler moral bozucu
Geçen haziranda ilk tüp bebek tecrübem ve 2 3.kalite 3.gün transferim oldu negatif sonuçtan sonra değerlerim kötüleşti. Merkez değiştirdim, şimdi havuz uygulanıyor, her ay tedavideyim yani, geçen ay 1 orta kalite embriyom donduruldu.canım akupunktura basladıktan sonra tup bebek yaptırdın mı,bır de akupunktura baslamadan tup bebek denemen olmus muydu
Canım benim de genelde böyle oluyor yaşla alakalı olabilir bizim yaşlarda fsh gibi lh de dalgalanıyormuş, o yüzden yapmıyorum ben bu kafa karışıklığı olacak diye. Aslında sizi örnek alıp yapacaktım bu ay ama hala normal test almadım, clearblue da hep gülen yüz çıkıyo mesela işe yaramıyo dijital.Kızlar bana bi akıl verin lütfen, yine koyulaştı bu, ben ne halt ediyorum böyle? Her gün mu yumurtluyorum dün akşam siliklesmisti
Canım cyclo ilk haplar östrojen ve sonrakiler progesteron sadece yani sanmıyorum, lh çatlatma iğnesinde var onu yapınca yükseliyo bi süre lh değerim.kızlar yaaa ne diyecem, aklıma ne geldimoyaalitu sen bilirsin canım cyclo kullandın ya sende, acaba o mu benim lh ı yükseltiyor da bu ovulasyon testi hep pozitif çıkıyor? ne dersiniz????
anladım canım, bekleyip göreceğim artık geçen ay da böyle olmuştu gerçi 7.8. günler ve 13.gün pik yapmıştı...çok teşekkürler cevap içinİşte gerçek bu diye düşünme bile canım, beyne mesaj yolluyoruz böyle düşününce farkında olmadan. Tam tersi benim yumurtalarım kaliteli, yumurtluyorum, bebek olacaklar diye telkin yapmalıyız hep. Hatta yumurtanızın gelişip büyüdüğünü hayal edin diyolar.
Geçen haziranda ilk tüp bebek tecrübem ve 2 3.kalite 3.gün transferim oldu negatif sonuçtan sonra değerlerim kötüleşti. Merkez değiştirdim, şimdi havuz uygulanıyor, her ay tedavideyim yani, geçen ay 1 orta kalite embriyom donduruldu.
Canım benim de genelde böyle oluyor yaşla alakalı olabilir bizim yaşlarda fsh gibi lh de dalgalanıyormuş, o yüzden yapmıyorum ben bu kafa karışıklığı olacak diye. Aslında sizi örnek alıp yapacaktım bu ay ama hala normal test almadım, clearblue da hep gülen yüz çıkıyo mesela işe yaramıyo dijital.
Canım cyclo ilk haplar östrojen ve sonrakiler progesteron sadece yani sanmıyorum, lh çatlatma iğnesinde var onu yapınca yükseliyo bi süre lh değerim.
Nasıl yakalarım böyleyse çatlama günümü dediğimde gün aşırı ilişki yeterli demişti doktor bana. Bi de zaten her hafta gidiyorum ultrasona nerdeyse ama geçen ay çatlama sonrası adet bile olmadan kendiliğinden folikül gelişti mesela. İlginç bi vakayım gerçi femara gibi ilaç kullanımında arkadan gelişenler olabiliyo demişti ama fikir olarak garip geliyo işte. Yumurta çatlayınca adet periyoduna girmek gerek ama hormonlar garipleştiği için olmuyo öbürlerini geliştiriyo demek.anladım canım, bekleyip göreceğim artık geçen ay da böyle olmuştu gerçi 7.8. günler ve 13.gün pik yapmıştı...çok teşekkürler cevap içinhakkaten kafa karıştırıyor bu testler
belki de hormonal durumlarımızdan bunları yaşıyoruz, haklısın canım..hayırlısı, bu ay hergün ilişki yapacağım ben kaçtı mı kaçmadı mı derdi olmasın, ona göre de kürleri dayadım eşime, kalitesi düşmesin spermlerin diye ;PNasıl yakalarım böyleyse çatlama günümü dediğimde gün aşırı ilişki yeterli demişti doktor bana. Bi de zaten her hafta gidiyorum ultrasona nerdeyse ama geçen ay çatlama sonrası adet bile olmadan kendiliğinden folikül gelişti mesela. İlginç bi vakayım gerçi femara gibi ilaç kullanımında arkadan gelişenler olabiliyo demişti ama fikir olarak garip geliyo işte. Yumurta çatlayınca adet periyoduna girmek gerek ama hormonlar garipleştiği için olmuyo öbürlerini geliştiriyo demek.
evet ona temkınlı yaklasmaya calısıormm amaa herseyın ıcınede o meret gırıo maalesef yarım demettenn bıraz daha az bı maydnz var onu kullnym dedımm mıktarı az ama
Valla canım şöyle de bişey var ben hamileliğimi öğrendikten sonra maydonozun düşüğe sebep olduğunu bilmiyodum ve sabah öğlen akşam resmen çiğ çiğ bi avuç maydonoz yiyodum sapık gibi çok severim ben deevet ona temkınlı yaklasmaya calısıormm amaa herseyın ıcınede o meret gırıo maalesef yarım demettenn bıraz daha az bı maydnz var onu kullnym dedımm mıktarı az ama
bn gunde bır demet yerdım bunu resmenn krize grıodmm yemedgm zaman azalttım sonraa bende duydum maydnzn dusuge sebep oldugunu ama abartmıorm ben bısylerın ıcınde yedgn zaman sakıncası yokmus dıye duydmValla canım şöyle de bişey var ben hamileliğimi öğrendikten sonra maydonozun düşüğe sebep olduğunu bilmiyodum ve sabah öğlen akşam resmen çiğ çiğ bi avuç maydonoz yiyodum sapık gibi çok severim ben de1 ay falan sonra bi arkadaşım bize yemeğe gelmişti bunu yemiyosun dimi falan dedi yiyorum niye yemiim dedim Sakın yeme dedi artık çok geç 1 aydır yiyorum her gün en az yarım demet dedim çocuk şok oldu Ama bebeğim düşmedi.. hatta karnımda öldü 10 gün düşsün diye beklediler yine düşmedi.. Azıcık maydonozdan bişey olucağını da sanmıyorum sonuçta bi tepsi böörek yemiceksin Bi de herşey olucağına varır takdir-i ilahi sen naparsan yap kısmet neyse o olur :)
aynen canım sadece demet demet yeme yeterbn gunde bır demet yerdım bunu resmenn krize grıodmm yemedgm zaman azalttım sonraa bende duydum maydnzn dusuge sebep oldugunu ama abartmıorm ben bısylerın ıcınde yedgn zaman sakıncası yokmus dıye duydm
evett gelelım börek sosuna ıc harcını nasl yapıyımm bnm böreklerım pek lezzetlı olmuo fırınımda pişirmio altını ama canm cekıo gül boregı yapcm tek tek ole guzel ppişmişti en son ama ıcı nasl yumusak olckaynen canım sadece demet demet yeme yeter
Valla canım yardımcı olmak isterdim ama benim bildiğim tek hamurişi tava bööreğievett gelelım börek sosuna ıc harcını nasl yapıyımm bnm böreklerım pek lezzetlı olmuo fırınımda pişirmio altını ama canm cekıo gül boregı yapcm tek tek ole guzel ppişmişti en son ama ıcı nasl yumusak olck
hatta kek denemelerim bile genellikle başarısızlıkla sonuçlanır toplamda yaptığım 20-30 denemeden 3-4 ü falan başarılı çıkıyoevett gelelım börek sosuna ıc harcını nasl yapıyımm bnm böreklerım pek lezzetlı olmuo fırınımda pişirmio altını ama canm cekıo gül boregı yapcm tek tek ole guzel ppişmişti en son ama ıcı nasl yumusak olck
Canım ben 1 bardak kadar sıvıyağ (genelde zeytinyağı koymaya başladım o zaman daha azı) , 2 yumurta, 1 şişe soda, yufka miktarına göre de 1 , 2 ya da 3 bardak süt koyuyorum. Hangi böreği yaparsam yapayım yumuşacık oluyo.kızlarr bögrek yapmk ıstıorm da sosunu nasıl hazırlyım yumusacık olması için içinin çökelek ve maydonz lu yapcm böregi
canım ben pileli börek yapacam bugün, yufkayı 2 ye bölüyorum karışımı sürüp ortaya malzemesini koyuyorum genelde lor ve kaşar karıştırıp karşılıklı büzüyorum böreği, o şekilde tepsiye yan yana diziyorum... etek pilesi gibi oluyor tek kat yufka olunca da hem kolay pişiyor hem de yumuşacık oluyor... çoook lezzetli oluyor, öneririm.evett gelelım börek sosuna ıc harcını nasl yapıyımm bnm böreklerım pek lezzetlı olmuo fırınımda pişirmio altını ama canm cekıo gül boregı yapcm tek tek ole guzel ppişmişti en son ama ıcı nasl yumusak olck
neden saçını kestin adamın??? yazık yahu, deliiiiitamam kızlar sızın yazn ben okurumm kocişim aradı sınemaya gıdıcez tabı sız bnm dunku vukuatımı bılmıosunuz bnnn azcı k adama sınırlendımm uyurken saclarını kesmıstım azcıkk duzelttrmıs berberde aradı sınemaya gıdelım dedıı gynddım hemen kac gundur evdeyımmmm ıyı gelırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?