Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

tüp bebek te erkeği uğraştıran bi iş yok ki :) şubat 21 ise daha vakti var gibi geldi, benim de dalgalı aralıklar 29,31,33 en fazla 37 gün şeklinde, otla çöple olmuyor mu, civan perçemi mesela
Denemedim canım, olmazsa alayım bakalım şu otlardan. Devlet hastanelerinde tüp bebek için şansım var mı, benim bi oğlum var ya. Çocuğu olanlar için verebiliyolar mı?

Dagildim vallahi, bugün enerji toplayayim biraz dedim bebekler güzel de, bence karşıdan güzeller
bir kız bir oğlan diye bir blog vardı, çok komik yazıyor, kız bebeğini çok ağladığında havaya doğru kaldırdığını sonra kız ağlamaktan kikirdemeye geçince kucağında sinir krizinden şükür boyutuna geçtiğini anlatan bir yazısı vardı, yani çalkantılı bir durum çocuk olayı hem çok kızıyorum, dişlerimi sıkıyorum, bağrıyorum, söyleniyorum, bir an sonra sarılıp öpüp duruyorum, deli gibi hissediyor insan

Denemedim canım, olmazsa alayım bakalım şu otlardan. Devlet hastanelerinde tüp bebek için şansım var mı, benim bi oğlum var ya. Çocuğu olanlar için verebiliyolar mı?
nooooooooo, çocuğu olanlara destek yok, zaten destek te olsa bu işin yine maliyeti var özelde yarısını ödüyor neredeyse raporlular

ben de tembelim tembellikten asosyal olup çıktım, bir de bize misafirler komün halinde geliyorlardı 15 kişi falan oluyordu :)

Dün çok yorucu oldu ama atlatttım çok şükür. Yemeğimi bir gün öncesinde akşamdan yapıyorum. çalışan kadın planlı olmak durumunda. yoksa yetişmiyor. İkinci konusunda olumsuz şeyler aklına getirme canım. Rabbim onun sabrını gücünü ve güzelliğini verir sana. öyle olmasaydı çok az insan evlat sahibi olmak isterdi bence.

sigaraymış beslenmeymiş tamam hepsi güzelde bakıyorum en gamsız kişiler pıtır pıtır doğuruyor, her işleri yolunda gidiyor, Allah ta kullarına takıntılı olmayın relax olun diyor galiba :)

Haklısın canım, bi bebişlerimizi kucağımıza alsak allah onun da sabrını gücünü verir, çok seviyorum çocukları.

Kızlar size bişey sorcam şimdi bu ay benim ne karnım ağrıdı ne bişey oldu Acaba yumurtam çatlamadı mı ben ona göre regl tarihi belirliyodum napcam şimdi??

Benin de çok akıntım var, böyle su gibi, geçen ay da böyle olmuştu ama adet olmadım, doktor ilaç verdi de öyle oldum. Bu akıntının sebebi nedir acaba. Böyle bişey yaşayan var mı?

Benin de çok akıntım var, böyle su gibi, geçen ay da böyle olmuştu ama adet olmadım, doktor ilaç verdi de öyle oldum. Bu akıntının sebebi nedir acaba. Böyle bişey yaşayan var mı?
sebebını bılmeyız ama akıntı kadın ıcın regl kadr önmlı bısey ıcerde bıseylerın calıstgına işaret

her zaman agrımaya bılır bnmde agrımamıstı sankı en son
Bende böyle bi şişkinlik oluyodu patlıycak gibi bi his ağrı gibi değil de işte tam tarif edemiyorum.. hiç öyle bişey olmadı gibi bu ay acaba ben mi farkında değilim kendimi dinlemedm hiç bu ay çünkü.. O zaman şimdi ben neye göre belirleyimki regl tarihimi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…