tamam kızlar sızın yazn ben okurumm kocişim aradı sınemaya gıdıcez tabı sız bnm dunku vukuatımı bılmıosunuz bnnn azcı k adama sınırlendımm uyurken saclarını kesmıstım azcıkk duzelttrmıs berberde aradı sınemaya gıdelım dedıı gynddım hemen kac gundur evdeyımmmm ıyı gelırr
tek kelimeyle şok oldum Allah yardımcın olsun birkaçgün arayla öğrenmiştik bebeklerimizi ne denir bilmiyorum meleğin cennette bekleyecekCanlarım.....üzgünüm cumartesi sabahı bebeğimi kaybettim.
tek kelimeyle şok oldum Allah yardımcın olsun birkaçgün arayla öğrenmiştik bebeklerimizi ne denir bilmiyorum meleğin cennette bekleyecek
tamam kızlar sızın yazn ben okurumm kocişim aradı sınemaya gıdıcez tabı sız bnm dunku vukuatımı bılmıosunuz bnnn azcı k adama sınırlendımm uyurken saclarını kesmıstım azcıkk duzelttrmıs berberde aradı sınemaya gıdelım dedıı gynddım hemen kac gundur evdeyımmmm ıyı gelırr
İnşallah olur canım hakkında hayırlısını diliyorum.Kizlarcimmmm, reglin 7. Günü ovulasyon testin. Yorumunuzu beklemekteyim. Bu ay yumileri çok besledim ovulasyon olabilir mi ?
Hayırlı olsun bitanem Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Çok sevindim epeydir girmemiştim çok güzel haber.canı gönülden tebrik ediyorum. Allaha emanet olun.Kizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdiinşallah bisey olmaz
Tesekkur ederim canim amin insallahHayırlı olsun bitanem Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Çok sevindim epeydir girmemiştim çok güzel haber.canı gönülden tebrik ediyorum. Allaha emanet olun.
Benimde aylarca boşuna gitti yumiler. Bende çok kızıyorum bide yaş sorunu var.İnsaf yaaa...süpermiş, ben de ilk doktora gittiğimde verselerdi bana böyle bir ilaç, o zaman 5 yumim vardı, nasıl kızıyorum ya... galiba iyi bir doktora denk gelemedim
ucundan azcık kırpptım bıseycık olmamıss zaten yakalanmıstım uyandı fazla tahrıbat vermedımneden saçını kestin adamın??? yazık yahu, deliiiii
aynenn cnm haketmıstısen var ya sen az diilsin :)
Valla bernuşum benim böbreğimi herkes çok beğenir ben dahil tarif edim sana eminim sende beğeneceksin.evett gelelım börek sosuna ıc harcını nasl yapıyımm bnm böreklerım pek lezzetlı olmuo fırınımda pişirmio altını ama canm cekıo gül boregı yapcm tek tek ole guzel ppişmişti en son ama ıcı nasl yumusak olck
azcık delılıgım vardr cnmdeili kız seni :)))
saol cnm yarın yaparm artık bugun gectı ama aslında bnm yapmk ıstedgmm gul böregı gbı doluosun ya hanı yuvarlakkValla bernuşum benim böbreğimi herkes çok beğenir ben dahil tarif edim sana eminim sende beğeneceksin.
Yumurta süt ve zeytinyağını iyice çırp tepsini tereyağında yağla en alta bütün yufkayı ser tepkiden kenarları taşsın sonra diğer yufkayı dörde böl ve bu karışımın içine batır üst üste yufkayı koy iç harcını ilave et.Kalanlarıda bölüp karışıma batır üst üste koy. Yufkalar bitince dışta kalan kenarları tepsinin üstüne koy üzerine kalan harcın hepsini dök çatalla birkaç delik aç fırını ısıtmadan 180 dereceye ayarla hemen fırına koy.İstersen üzerine tereyağı parçalarına koyabilirsin. Kabaracak hiç fırını açma üstü kızarınca çıkar.Afiyet olsun,yarasın brnim kuzucuklarıma.
Onuda buzlu suda veya buzdolabında bekletiyorlar galiba yanılmıyorsam. Ben çıtır çıtır börek severim. Bu sert olmuyor bilgine.saol cnm yarın yaparm artık bugun gectı ama aslında bnm yapmk ıstedgmm gul böregı gbı doluosun ya hanı yuvarlakk
tmamm canım denıcem onu cok saol muckOnuda buzlu suda veya buzdolabında bekletiyorlar galiba yanılmıyorsam. Ben çıtır çıtır börek severim. Bu sert olmuyor bilgine.
Demek ki size durmak yokKızlar bana bi akıl verin lütfen, yine koyulaştı bu, ben ne halt ediyorum böyle? Her gün mu yumurtluyorum dün akşam siliklesmisti
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.galıba vajınal enfeksıyn kaptm kızlar
Al bendende o kadar.Allah isterse olur onu bilir onu söylerim.Valla canım ne kür ne ovulasyon testi 2 aydır ben Allah'a emanet takılıyorum böyleBoşverdim biraz :)
ssaaol cnm valla bende anlamıyom nasıl becerıormmGeçmiş olsun canım dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?