Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

sen var ya sen az diilsin :)

tek kelimeyle şok oldum Allah yardımcın olsun birkaçgün arayla öğrenmiştik bebeklerimizi ne denir bilmiyorum meleğin cennette bekleyecek

Evet canım vadesi bu kadardı bebeğimin sebebi bence enfeksiyondu doktorlara göre missed abortus yani bebekle alakalı teşekkür ederim canım kendinize ve bebişlere iyi bakın

deili kız seni :)))

Kizlaaar hepinizden Allah razı olsun darısı basiniza. İltihap vardı bende idrar yolu iltihabı geçmemiş ondan dolayı düşük tehlikesi var dedi ama ilaç verdi inşallah bisey olmaz
Hayırlı olsun bitanem Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Çok sevindim epeydir girmemiştim çok güzel haber.canı gönülden tebrik ediyorum. Allaha emanet olun.

süpermiş, ben de ilk doktora gittiğimde verselerdi bana böyle bir ilaç, o zaman 5 yumim vardı, nasıl kızıyorum ya... galiba iyi bir doktora denk gelemedim
Benimde aylarca boşuna gitti yumiler. Bende çok kızıyorum bide yaş sorunu var.İnsaf yaaa...

EGE ASYA bitanem çok üzüldüm ve şoktayım. Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda tekrar ve sonuna kadar seninle olur bebeğin ve kucağına alırsın.Allaha emanet ol canım benim.

Valla bernuşum benim böbreğimi herkes çok beğenir ben dahil tarif edim sana eminim sende beğeneceksin.
Yumurta süt ve zeytinyağını iyice çırp tepsini tereyağında yağla en alta bütün yufkayı ser tepkiden kenarları taşsın sonra diğer yufkayı dörde böl ve bu karışımın içine batır üst üste yufkayı koy iç harcını ilave et.Kalanlarıda bölüp karışıma batır üst üste koy. Yufkalar bitince dışta kalan kenarları tepsinin üstüne koy üzerine kalan harcın hepsini dök çatalla birkaç delik aç fırını ısıtmadan 180 dereceye ayarla hemen fırına koy.İstersen üzerine tereyağı parçalarına koyabilirsin. Kabaracak hiç fırını açma üstü kızarınca çıkar.Afiyet olsun,yarasın brnim kuzucuklarıma.

saol cnm yarın yaparm artık bugun gectı ama aslında bnm yapmk ıstedgmm gul böregı gbı doluosun ya hanı yuvarlakk

saol cnm yarın yaparm artık bugun gectı ama aslında bnm yapmk ıstedgmm gul böregı gbı doluosun ya hanı yuvarlakk
Onuda buzlu suda veya buzdolabında bekletiyorlar galiba yanılmıyorsam. Ben çıtır çıtır börek severim. Bu sert olmuyor bilgine.

Valla canım ne kür ne ovulasyon testi 2 aydır ben Allah'a emanet takılıyorum böyle Boşverdim biraz :)
Al bendende o kadar.Allah isterse olur onu bilir onu söylerim.
Karşı komşum 70 yaşında kızı yeni üniversiteye başladı. Kadında yok yok sigara aşırı stres çatlak bi tip zaten ummadığı anda hamile kalmış kocası kızını görmeden ölmüş gitmiş.Yinede çocuk doğmuş. Vs Vs Vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…