- 10 Aralık 2014
- 560
- 839
- 103
Ayyy sen trabzonlumusunHee ballilarumm nabaysıniiz
Yook ama olmak isterdim Trabzon aşığıyım ama maalesef...Trabzon lu olunmaz Trabzon lu doğulur çok yakın bi arkadaşım Trabzonlu bütün horonlari şiveleri öğrendim sen nerelisin canımAyyy sen trabzonlumusun
geçmiş olsun cnm çok üzüldüm.İnşallah cennette kavuşursunuz.Evet canım vadesi bu kadardı bebeğimin sebebi bence enfeksiyondu doktorlara göre missed abortus yani bebekle alakalı teşekkür ederim canım kendinize ve bebişlere iyi bakın
aslında fotoda silik bile çıkıyor, çok daha koyu, diyorum ki şu kullandığım ilaç yapıyor olmasın bunu? ama geçen ay da böyleydi, o zaman ilaç kullanmıyordum gerçi
EGE ASYA bitanem çok üzüldüm ve şoktayım. Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda tekrar ve sonuna kadar seninle olur bebeğin ve kucağına alırsın.Allaha emanet ol canım benim.
EGE ASYA bitanem çok üzüldüm ve şoktayım. Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda tekrar ve sonuna kadar seninle olur bebeğin ve kucağına alırsın.Allaha emanet ol canım benim.
geçmiş olsun cnm çok üzüldüm.İnşallah cennette kavuşursunuz.
Dün akşam bende kalabalık misafir ağırladım. şu an kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum. Bugün bende izinli olsabilseydim keyif yapabilseydim keşkeGünaydın kizlarrr, sabah kalkıp evi toplayıp temizligimi yaptım, usuttum sanırım dayak yemis gibiyim.geçtim TV karşısına bugün izin verdim kendime tüm gün mentalist izleyip tembellik yapacağım, dün çok yormusum kendimi, kolumu kaldiramiyorum. Dün gece yumurtamın catladigini düşünüyorum 11 gibi test yaparım yine, sanki bu ay yakaladım gibi, biraz dinlendireyim istiyorum kendimi gebelik şansı varsa iş yapıp kendimi yorarak kacirmayayim bu ay. Misafirlerin 6 aylık bebisi vardı, pek tatlı oluyorlar bu aylarda maşallah, bebk gorunce insanın isteği artıyor... Ara ara gelirim, optum hepinizi
geçmiş olsun canım, spordu misafirdi derken yoruldun, ben arkadaşın bebeğinin sürekli kucağında olduğunu görünce amanın kaldırabilir miyim tekrardan demiştim bilinçaltında istemiyor muyum yoksa :) :) :)Günaydın kizlarrr, sabah kalkıp evi toplayıp temizligimi yaptım, usuttum sanırım dayak yemis gibiyim.geçtim TV karşısına bugün izin verdim kendime tüm gün mentalist izleyip tembellik yapacağım, dün çok yormusum kendimi, kolumu kaldiramiyorum. Dün gece yumurtamın catladigini düşünüyorum 11 gibi test yaparım yine, sanki bu ay yakaladım gibi, biraz dinlendireyim istiyorum kendimi gebelik şansı varsa iş yapıp kendimi yorarak kacirmayayim bu ay. Misafirlerin 6 aylık bebisi vardı, pek tatlı oluyorlar bu aylarda maşallah, bebk gorunce insanın isteği artıyor... Ara ara gelirim, optum hepinizi
Canım ben de senin gibi hissediyorum bazen, oğlum 4 yaşına giricek mayısta. Pazar arkadaşımın bebeğini görmeye gittik, çok tatlı bi kız maşallah. Acaba ikinciyi kaldırabilir miyim diye düşündüm ben de. Bi taraftan çok istiyorum bi taraftan da zor olur diyorum, tabi doğal yolla olursa istiyorum. Zaten eşim tüp bebek falan uğraşmaz. Ayın 17 si oldu adet olmıycam yine galiba. Şubatın 21'inde olmuştum. Şimdi ne zaman doktora gitmem gerekir. Olmazsam yine ilaç verir mi olayım diye. Of ya niye kendiliğinden adet olmuyorum ben.geçmiş olsun canım, spordu misafirdi derken yoruldun, ben arkadaşın bebeğinin sürekli kucağında olduğunu görünce amanın kaldırabilir miyim tekrardan demiştim bilinçaltında istemiyor muyum yoksa :) :) :)
Canimsin,hayat hep mücadele di miDün akşam bende kalabalık misafir ağırladım. şu an kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum. Bugün bende izinli olsabilseydim keyif yapabilseydim keşketatlım benim yerime de dinlen, keyif yap. İnşallah en kısa zamanda senide bebişin olacak. senden güzel haberler bekliyorum kuzum.
Dagildim vallahi, bugün enerji toplayayim biraz dedimgeçmiş olsun canım, spordu misafirdi derken yoruldun, ben arkadaşın bebeğinin sürekli kucağında olduğunu görünce amanın kaldırabilir miyim tekrardan demiştim bilinçaltında istemiyor muyum yoksa :) :) :)
Kadın 52 yaşında mı doğurmuş. Vay be. Ben hayatımda ne sigara içtim. ne de çay kahve içiyorum. Ama 36 yaşında erken menapoz bizi buluyo. Nasıl bi şanstır bilmiyorum. En azından düzenli adet olmak istiyorum. İçim sıkılıyo, ben de kür falan yapmıyorum artık. Keşke bi sürpriz olsa da hamiş olsam diye dua ediyorum hep.Al bendende o kadar.Allah isterse olur onu bilir onu söylerim.
Karşı komşum 70 yaşında kızı yeni üniversiteye başladı. Kadında yok yok sigara aşırı stres çatlak bi tip zaten ummadığı anda hamile kalmış kocası kızını görmeden ölmüş gitmiş.Yinede çocuk doğmuş. Vs Vs Vs...
Kesinlikle haklısın. Hayat bir mücadele. hep birşeylerle mücadele halindeyiz. Amin bebeğim rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dün akşam üzeri erken çıktım. İki gün üst üste erken çıkmasam iyi olur. Göze batmamak açısından. Uzun süreli izin alıp stresten sıkıntıdan uzak vakit geçirmek istiyorum. ama malesef bunu bu sene yapabilmem imkansız. çünkü izinlerimi tüp bebek için kullanıyorum.Canimsin,hayat hep mücadele di miYoruldum bu mücadelede ben, biliyorum ki hepimiz yorgunuz.Rabbim yardimcin olsun kuzum. Erken izin alıp ciksan olmuyor mu ?
tüp bebek te erkeği uğraştıran bi iş yok ki :) şubat 21 ise daha vakti var gibi geldi, benim de dalgalı aralıklar 29,31,33 en fazla 37 gün şeklinde, otla çöple olmuyor mu, civan perçemi meselaCanım ben de senin gibi hissediyorum bazen, oğlum 4 yaşına giricek mayısta. Pazar arkadaşımın bebeğini görmeye gittik, çok tatlı bi kız maşallah. Acaba ikinciyi kaldırabilir miyim diye düşündüm ben de. Bi taraftan çok istiyorum bi taraftan da zor olur diyorum, tabi doğal yolla olursa istiyorum. Zaten eşim tüp bebek falan uğraşmaz. Ayın 17 si oldu adet olmıycam yine galiba. Şubatın 21'inde olmuştum. Şimdi ne zaman doktora gitmem gerekir. Olmazsam yine ilaç verir mi olayım diye. Of ya niye kendiliğinden adet olmuyorum ben.
Çalışıp da hafta içi nasıl misafir ağırlıyosunuz, bravo valla. Ben akşam eve gidiyorum yemek yapıyorum, oğluşumla yemek yiyiyorum. Eşim geç geliyo, o gelip topluyo mutfağı, çok yorgun oluyorum. Oyuncaklar her yerde çok dağınık oldum bu aralar. İkinciyi istiyorum ama olunca da nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. :)Dün akşam bende kalabalık misafir ağırladım. şu an kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum. Bugün bende izinli olsabilseydim keyif yapabilseydim keşketatlım benim yerime de dinlen, keyif yap. İnşallah en kısa zamanda senide bebişin olacak. senden güzel haberler bekliyorum kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?