Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar benım yanlarıma agrı gırıyo arada neden acaba bosluklarıma

aslında fotoda silik bile çıkıyor, çok daha koyu, diyorum ki şu kullandığım ilaç yapıyor olmasın bunu? ama geçen ay da böyleydi, o zaman ilaç kullanmıyordum gerçi

EGE ASYA bitanem çok üzüldüm ve şoktayım. Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda tekrar ve sonuna kadar seninle olur bebeğin ve kucağına alırsın.Allaha emanet ol canım benim.
EGE ASYA bitanem çok üzüldüm ve şoktayım. Allah sabır versin. İnşallah tez zamanda tekrar ve sonuna kadar seninle olur bebeğin ve kucağına alırsın.Allaha emanet ol canım benim.

Saol canımmmm inşallah hep beraber o günleri görürüz.

günaydın arkadaşlar, brnh yan ağrısı böbrek ağrısına işaret eder genellikle lütfen bir doktora git, basit bir idrar tahlili vereceksin, sibel15 arada görünüp kayboluyorsunuz :) Bence de önce bir ilaç ne bileyim aşılama yapılmalı, 3 tüp bebek denemesinde tutturamayıp aşılama da tutan birini okumuştum, yani bu işte iki kere iki dört mantığı ile hareket ediyorlar, karşı tarafı düşünmüyorlar...

Günaydın kizlarrr, sabah kalkıp evi toplayıp temizligimi yaptım, usuttum sanırım dayak yemis gibiyim.geçtim TV karşısına bugün izin verdim kendime tüm gün mentalist izleyip tembellik yapacağım, dün çok yormusum kendimi, kolumu kaldiramiyorum. Dün gece yumurtamın catladigini düşünüyorum 11 gibi test yaparım yine, sanki bu ay yakaladım gibi, biraz dinlendireyim istiyorum kendimi gebelik şansı varsa iş yapıp kendimi yorarak kacirmayayim bu ay. Misafirlerin 6 aylık bebisi vardı, pek tatlı oluyorlar bu aylarda maşallah, bebk gorunce insanın isteği artıyor... Ara ara gelirim, optum hepinizi

Dün akşam bende kalabalık misafir ağırladım. şu an kendimi enkaz yığını gibi hissediyorum. Bugün bende izinli olsabilseydim keyif yapabilseydim keşke tatlım benim yerime de dinlen, keyif yap. İnşallah en kısa zamanda senide bebişin olacak. senden güzel haberler bekliyorum kuzum.

geçmiş olsun canım, spordu misafirdi derken yoruldun, ben arkadaşın bebeğinin sürekli kucağında olduğunu görünce amanın kaldırabilir miyim tekrardan demiştim bilinçaltında istemiyor muyum yoksa :) :) :)

Canım ben de senin gibi hissediyorum bazen, oğlum 4 yaşına giricek mayısta. Pazar arkadaşımın bebeğini görmeye gittik, çok tatlı bi kız maşallah. Acaba ikinciyi kaldırabilir miyim diye düşündüm ben de. Bi taraftan çok istiyorum bi taraftan da zor olur diyorum, tabi doğal yolla olursa istiyorum. Zaten eşim tüp bebek falan uğraşmaz. Ayın 17 si oldu adet olmıycam yine galiba. Şubatın 21'inde olmuştum. Şimdi ne zaman doktora gitmem gerekir. Olmazsam yine ilaç verir mi olayım diye. Of ya niye kendiliğinden adet olmuyorum ben.

Canimsin,hayat hep mücadele di mi Yoruldum bu mücadelede ben, biliyorum ki hepimiz yorgunuz.Rabbim yardimcin olsun kuzum. Erken izin alıp ciksan olmuyor mu ?

Dagildim vallahi, bugün enerji toplayayim biraz dedim bebekler güzel de, bence karşıdan güzeller

Kadın 52 yaşında mı doğurmuş. Vay be. Ben hayatımda ne sigara içtim. ne de çay kahve içiyorum. Ama 36 yaşında erken menapoz bizi buluyo. Nasıl bi şanstır bilmiyorum. En azından düzenli adet olmak istiyorum. İçim sıkılıyo, ben de kür falan yapmıyorum artık. Keşke bi sürpriz olsa da hamiş olsam diye dua ediyorum hep.

Canimsin,hayat hep mücadele di mi Yoruldum bu mücadelede ben, biliyorum ki hepimiz yorgunuz.Rabbim yardimcin olsun kuzum. Erken izin alıp ciksan olmuyor mu ?
Kesinlikle haklısın. Hayat bir mücadele. hep birşeylerle mücadele halindeyiz. Amin bebeğim rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dün akşam üzeri erken çıktım. İki gün üst üste erken çıkmasam iyi olur. Göze batmamak açısından. Uzun süreli izin alıp stresten sıkıntıdan uzak vakit geçirmek istiyorum. ama malesef bunu bu sene yapabilmem imkansız. çünkü izinlerimi tüp bebek için kullanıyorum.

tüp bebek te erkeği uğraştıran bi iş yok ki :) şubat 21 ise daha vakti var gibi geldi, benim de dalgalı aralıklar 29,31,33 en fazla 37 gün şeklinde, otla çöple olmuyor mu, civan perçemi mesela

Çalışıp da hafta içi nasıl misafir ağırlıyosunuz, bravo valla. Ben akşam eve gidiyorum yemek yapıyorum, oğluşumla yemek yiyiyorum. Eşim geç geliyo, o gelip topluyo mutfağı, çok yorgun oluyorum. Oyuncaklar her yerde çok dağınık oldum bu aralar. İkinciyi istiyorum ama olunca da nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…