Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

orası hiç belli olmaz...biz kesinlikle istatistiklere uymuyoruz farkındayım..yani o iğneler falan biz normal cevap vermiyoruz...o yüzden hiç belli olmaz bakmışsın embriyona kardeş gelmiş :)
canım benim geçen ayda o şekilde olmuştu. opu sonrası tedavimde yumilerim hiç gelişmemişti.

canım ya çok geçmiş olsun senin hayatta ve sağlıklı olman daha önemli, peki bu kanamalar olduğunda doktor sürekli yatak ıstirahati dememiş miydi?

Dinlen diyordu ama kanama sancılıydı ben defalarca enfeksiyon dedim sonunda fitili verdi ama geç kaldı dinlenemedim okula gidip geliyordum oğlumla.Bu lekeler psikolojimi bozdu yemek yiyemez hale geldim ben elimden geleni yaptım oğlum ve eşimle wc leri bile ayırdım yok enfeksiyon lanetine engel olamadım canım ya keşke kalbi durup doğsaydı kalbi ata ata geldi zoruma gidiyor canım içim yanıyor taa derinlerde canım yanıyor.

Canım inşallah kist değildir.

gulbilcim sen daha iyi bilirsin gerçi ama değişken bir şey her ay olmayabiliyormuş yumi benim doktor da bir daha ki ay olmaz belki diyerek hemen başlatmıştı prosedürü...
canım benim geçen ayda o şekilde olmuştu. opu sonrası tedavimde yumilerim hiç gelişmemişti.

idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünüyordun iştahsızlık ta yapar o...

gulbilcim sen daha iyi bilirsin gerçi ama değişken bir şey her ay olmayabiliyormuş yumi benim doktor da bir daha ki ay olmaz belki diyerek hemen başlatmıştı prosedürü...
bende seninle aynı düşüncedeyim canım. geçen ayki tedavimde yumim oluştuğu ve opu olduğum için bu ayki tedavimden bir beklentim yok.

Yaşadıkların çok zor ama Allah sağlık versin her şeyden önce, hatırladıkça düşündükçe daha zor atlatırsın nasıl olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışsan canım? Aklına geldikçe oğlunu düşün, hayatta mutlu olduğun günleri düşün, başka türlü düşünmek psikolojine zarar verir. Her şeyde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Belki biliyosundur ama Cemal Nur Sargut' un kitapları konuşmaları çok iyi geliyor bazı anlarda, belki biraz göz atsan sen de bu ara?
Enfeksiyon testlerini yaptırmak lazım hepimiz ihmal ediyoruz bunu. Geçen gün sırada beklerken seninle benzer bir durum yaşamış bir bayanla tanıştım, rahimden parça alıp enfeksiyon testi yaptırmış düşüğünden sonra, bana da yaptır mutlaka dedi. Ben kan testi yaptırmıştım klamidya için daha önce geçirdiğim çıktı kanda antibiyotik içmiştim diş tedavimde 2 kez, aynı antibiyotikmiş meğerse klamidya için verilenle. Dişeti enfeksiyonu geçirmiştim hatta diş doktorum kadındı ve hamilelik düşünüyorsan bunu ertele demişti en az 6 ay. Ben de dinlemiştim tabi bu söylediğim 2 yıl önce falandı. O zamanki kadın doğumcum dalga geçmişti olur mu öyle şey ne alaka diye. Bazen insan kime güveneceğini şaşırıyo, Allah iyi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.

Son düzenleme:
Evet enfeksiyondan kaybettim bu aralarda yaygınmış bu illet
canım idrar yolu enfeksiyonunda fitil vermezler diye, vaginal enfeksiyon diye mi düşündü acaba diye geçirdim aklımdan ondan sordum...
zor şeyler atlattın ama insan unutan demekmiş, unutuyoruz yeniden başlıyoruz her şeye, önce ruhunu vücudunu hazırlarsın sonrası kendiliğinden olur inşallah

Evet doktorumda kanama bitunce gel kültür bakıcam dedi enfeksiyon için zaten.Evet canım isyan etmemek iyi olmak lazım çocuklarımız için napalım Allah tan gelene isyankar olamam ki....Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

ınanmıyorum ya resmen ıhmarkarlık ya bunu ıspatla ve dava ac derım sana bu kadarda olmaz yaaa

EGE ASYA cnm bende enfeksıyon varmı acaba dıye dusunuyormm bı sefer baslangıcı vardı gecen sene cabuk atlattım sımdı napsam bılemıormm iç çamasrm sararıo iz oluo yanı arada sıradada koku alıorm bırde cok nadir kasıntım var yanma yok ama

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Diyecek biz söz bulamadım.

feksiyon testlerini yaptırmak lazım hepimiz ihmal ediyoruz bunu. Geçen gün sırada beklerken seninle benzer bir durum yaşamış bir bayanla tanıştım, rahimden parça alıp enfeksiyon testi yaptır
Canım ne kadarlıktı kaybettin bebeğini. Ne kadar ihmalkar davranmışlar, allah sabır versin...

Selam kizlar nasilsiniz? Bende durumlar degisiyor dun gece cok fena adet agrisi ve adet olma hissi oldu ay dedim olcam heralde olmadim sukur bugun itibariyle adetim 1 gun gecmis oldu. Bugun bas donmesi var cok fena onun disinda iyiyim cok sukur. Hamilelik imzamida attim dayanamadim:)

Sadece enfeksiyon dedi ama bende yanma kaşınma yok dedim tamam dedi alttan örnek aldı evet enfeksiyonun son safhası dedi.içinde iki tane olan bir fitil verdi

Canım bunu doktoruna özellikle izah et bende yanma ve kaşınma yoktu farklıydı sarıdan pembeye döndü kasık ve bel ağrısı yaptı en son.

Canım bunu doktoruna özellikle izah et bende yanma ve kaşınma yoktu farklıydı sarıdan pembeye döndü kasık ve bel ağrısı yaptı en son.
kasık ve bel agrısı bende zaten devamlı var da onada normal dıolar ıstee en son ıkı gundur yanlarmm agrımaya basladı bosluklarm böbreklerde olabılır bende lekelenme falan yok akıntım da beyaz bazen krem gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…