canım benim geçen ayda o şekilde olmuştu. opu sonrası tedavimde yumilerim hiç gelişmemişti.orası hiç belli olmaz...biz kesinlikle istatistiklere uymuyoruz farkındayım..yani o iğneler falan biz normal cevap vermiyoruz...o yüzden hiç belli olmaz bakmışsın embriyona kardeş gelmiş :)
canım ya çok geçmiş olsun senin hayatta ve sağlıklı olman daha önemli, peki bu kanamalar olduğunda doktor sürekli yatak ıstirahati dememiş miydi?
Canım inşallah kist değildir.Geçen gün aynısını düşündük biz de :)
Evde olsa şu ultrasondan kolayca baksak her gün diye
Gerçi ultrason da zararlı aslında, avrupada pek çok ülkede 3-4 kez yapıyolarmış hamilelikte bile. Bebek rahatsız oluyomuş ultrasondan.
Şişkinlik bende de var, bi de karnımda pıt pıt atıyo sol yumurtalık bazen.
Bu ayki kistim ilginç şeyler yapıyo çok kafamı karıştırdı
canım benim geçen ayda o şekilde olmuştu. opu sonrası tedavimde yumilerim hiç gelişmemişti.
idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünüyordun iştahsızlık ta yapar o...Dinlen diyordu ama kanama sancılıydı ben defalarca enfeksiyon dedim sonunda fitili verdi ama geç kaldı dinlenemedim okula gidip geliyordum oğlumla bu lekeler psikolojimi bozdu yemek yiyemez hale geldim ben elimden geleni yaptım oğlum ve eşimle wc leri bile ayırdım yok enfeksiyon lanetine engel olamadım canım ya keşke kalbi durup doğsaydı kalbi ata ata geldi zoruma gidiyor canım içim yanıyor taa derinlerde canım yanıyor.
bende seninle aynı düşüncedeyim canım. geçen ayki tedavimde yumim oluştuğu ve opu olduğum için bu ayki tedavimden bir beklentim yok.gulbilcim sen daha iyi bilirsin gerçi ama değişken bir şey her ay olmayabiliyormuş yumi benim doktor da bir daha ki ay olmaz belki diyerek hemen başlatmıştı prosedürü...
idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünüyordun iştahsızlık ta yapar o...
Yaşadıkların çok zor ama Allah sağlık versin her şeyden önce, hatırladıkça düşündükçe daha zor atlatırsın nasıl olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışsan canım? Aklına geldikçe oğlunu düşün, hayatta mutlu olduğun günleri düşün, başka türlü düşünmek psikolojine zarar verir. Her şeyde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Belki biliyosundur ama Cemal Nur Sargut' un kitapları konuşmaları çok iyi geliyor bazı anlarda, belki biraz göz atsan sen de bu ara?Dinlen diyordu ama kanama sancılıydı ben defalarca enfeksiyon dedim sonunda fitili verdi ama geç kaldı dinlenemedim okula gidip geliyordum oğlumla bu lekeler psikolojimi bozdu yemek yiyemez hale geldim ben elimden geleni yaptım oğlum ve eşimle wc leri bile ayırdım yok enfeksiyon lanetine engel olamadım canım ya keşke kalbi durup doğsaydı kalbi ata ata geldi zoruma gidiyor canım içim yanıyor taa derinlerde canım yanıyor.
canım idrar yolu enfeksiyonunda fitil vermezler diye, vaginal enfeksiyon diye mi düşündü acaba diye geçirdim aklımdan ondan sordum...Evet enfeksiyondan kaybettim bu aralarda yaygınmış bu illet
Yaşadıkların çok zor ama Allah sağlık versin her şeyden önce, hatırladıkça düşündükçe daha zor atlatırsın nasıl olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışsan canım? Aklına geldikçe oğlunu düşün, hayatta mutlu olduğun günleri düşün, başka türlü düşünmek psikolojine zarar verir. Her şeyde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Belki biliyosundur ama Cemal Nur Sargut' un kitapları konuşmaları çok iyi geliyor bazı anlarda, belki biraz göz atsan sen de bu ara?
Enfeksiyon testlerini yaptırmak lazım hepimiz ihmal ediyoruz bunu. Geçen gün sırada beklerken seninle benzer bir durum yaşamış bir bayanla tanıştım, rahimden parça alıp enfeksiyon testi yaptırmış düşüğünden sonra, bana da yaptır mutlaka dedi. Ben kan testi yaptırmıştım klamidya için daha önce geçirdiğim çıktı kanda antibiyotik içmiştim diş tedavimde 2 kez, aynı antibiyotikmiş meğerse klamidya için verilenle. Dişeti enfeksiyonu geçirmiştim hatta diş doktorum kadındı ve hamilelik düşünüyorsan bunu ertele demişti en az 6 ay. Ben de dinlemiştim tabi bu söylediğim 2 yıl önce falandı. O zamanki kadın doğumcum dalga geçmişti olur mu öyle şey ne alaka diye. Bazen insan kime güveneceğini şaşırıyo, Allah iyi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
ınanmıyorum ya resmen ıhmarkarlık ya bunu ıspatla ve dava ac derım sana bu kadarda olmaz yaaaBaştan bu yana lekelenmeler vardı olur dediler gönderdiler 4 kez acile kanamayla gittim yine bebek iyi deyip yolladılar.En son yeşil parçalar geldi yine gittim pembeye döndü bebek iyi deyip yolladılar.En son fitil verdi fitili atar atmaz doğum başladı gittim kanlar içinde bebeğin kalp atışı var doğum kanalına yerleşmiş deyip suni sancı verdiler 4 saatte doğdu kan anansu yaptılar 2 kez şoka girdim uzman doktor bağırdı herkeze hastayı kaybediyoruz diye sabah 5 te gittim uzman 8 de geldi şok oldu bebek patolojide sonuç 1 haftaya çıkacakmış.
Ay canım ya çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Diyecek biz söz bulamadım.Dinlen diyordu ama kanama sancılıydı ben defalarca enfeksiyon dedim sonunda fitili verdi ama geç kaldı dinlenemedim okula gidip geliyordum oğlumla.Bu lekeler psikolojimi bozdu yemek yiyemez hale geldim ben elimden geleni yaptım oğlum ve eşimle wc leri bile ayırdım yok enfeksiyon lanetine engel olamadım canım ya keşke kalbi durup doğsaydı kalbi ata ata geldi zoruma gidiyor canım içim yanıyor taa derinlerde canım yanıyor.
feksiyon testlerini yaptırmak lazım hepimiz ihmal ediyoruz bunu. Geçen gün sırada beklerken seninle benzer bir durum yaşamış bir bayanla tanıştım, rahimden parça alıp enfeksiyon testi yaptır
Canım ne kadarlıktı kaybettin bebeğini. Ne kadar ihmalkar davranmışlar, allah sabır versin...Evet doktorumda kanama bitunce gel kültür bakıcam dedi enfeksiyon için zaten.Evet canım isyan etmemek iyi olmak lazım çocuklarımız için napalım Allah tan gelene isyankar olamam ki....Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum.
canım idrar yolu enfeksiyonunda fitil vermezler diye, vaginal enfeksiyon diye mi düşündü acaba diye geçirdim aklımdan ondan sordum...
zor şeyler atlattın ama insan unutan demekmiş, unutuyoruz yeniden başlıyoruz her şeye, önce ruhunu vücudunu hazırlarsın sonrası kendiliğinden olur inşallah
Canım ne kadarlıktı kaybettin bebeğini. Ne kadar ihmalkar davranmışlar, allah sabır versin...
EGE ASYA cnm bende enfeksıyon varmı acaba dıye dusunuyormm bı sefer baslangıcı vardı gecen sene cabuk atlattım sımdı napsam bılemıormm iç çamasrm sararıo iz oluo yanı arada sıradada koku alıorm bırde cok nadir kasıntım var yanma yok ama
kasık ve bel agrısı bende zaten devamlı var da onada normal dıolar ıstee en son ıkı gundur yanlarmm agrımaya basladı bosluklarm böbreklerde olabılır bende lekelenme falan yok akıntım da beyaz bazen krem gbıCanım bunu doktoruna özellikle izah et bende yanma ve kaşınma yoktu farklıydı sarıdan pembeye döndü kasık ve bel ağrısı yaptı en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?