İnternete bakma ben baka baka kafayı yedim birşeyin üstüne fazla gidersen başına geliyor.Araştırma sıkıntın olursa doktoruna söyle herkesin dediğine bakma hatta benim bile canım.
valla bende korktmm cnm hemen aradım hastaneyı randevu aldmm bı bakalım ne var ne yok bol su ıcmek de cok ıyı bende aldm pet şişeyi abanıormm sımdı suyavajınal enfeksiyon için doğal probiyotik almak çok önemli ev yapımı yoğurt özellikle suyunu içmek iyi geliyor kızlar kaşıntı varsada yoğurt sürün gerçekten rahatlatıyor
vajınal enfeksiyon için doğal probiyotik almak çok önemli ev yapımı yoğurt özellikle suyunu içmek iyi geliyor kızlar kaşıntı varsada yoğurt sürün gerçekten rahatlatıyor
ben de yıkama hatası yapıyorum az da olsa, bir de günlük ped kullanımım yanlış.hııı o normaldede tehlıkelymıs tavsıye etmıolar zaten onu
bak ıste ben cok kullanıodmm onu dolu doluda alldmm halaa ama takmıorm banada dedıler zararlı dıyeben de yıkama hatası yapıyorum az da olsa, bir de günlük ped kullanımım yanlış.
ya bende kullanıyorum mecbur iş yerinde çamaşır değiştirme şansım yok mecburen kullanıyorumben de yıkama hatası yapıyorum az da olsa, bir de günlük ped kullanımım yanlış.
vajınal kultur baktır gitmişkenvalla bende korktmm cnm hemen aradım hastaneyı randevu aldmm bı bakalım ne var ne yok bol su ıcmek de cok ıyı bende aldm pet şişeyi abanıormm sımdı suya
ben kullanılacak en ağır antibiyotikleri kullandım dr artık ilaç alamazsın bu böyle gidecek dedi ve hamile kaldım Allah korusun kötü düşünüp negatiflikleri çağırmayalımKizlar bendede hamilelilkten once devamli akinti agri vs vardi idrar yolu ve rahim agzi iltihabi teshisi kondu aylarca tedavi oldum gecmedi ben oyle hamile kaldim bu yuzden dusuk tehlikem var. Doktorda bunu halletmeden hamile kalma demisti ama baska doktorda senin fsh cok yuksek kesinlikle korunmaman lazim zamanin kisitli hormonlarin 36 filan deyince iste korunmadik bizde
Aynen bende ne ilaclar kullandim hatta agir geldi hastanelik bile oldum bizimki artikk kronik canim gecmiyor gececegide yok sanirim ilac yaninda bitkisel kurlerde yaptim ben maydonoz ebegumeci vs yok gecmedi gecmedi benim bekarkende vardi zaten hep evlendikten sonra cocugum olmadigi icin korkmustum kisirlikmi yapti acaba diye yapiyor diye korkutmuslardi cunku Allahim ne cok seyle korkutmuslar beni yuksek fsh iltihap cok sukur dogal yolla hamile kalabildim sonunu da gorurum kucagima alirim insallah. Hepimiz insallah hayirlisiylaben kullanılacak en ağır antibiyotikleri kullandım dr artık ilaç alamazsın bu böyle gidecek dedi ve hamile kaldım Allah korusun kötü düşünüp negatiflikleri çağırmayalım
nasıl oluo cnm o onu nasıl yapıorz ıdrar gbı deglmıvajınal kultur baktır gitmişken
vajınadan sürüntü alınıp yapılıyor ama gebelikte spekulum takılamayacagı için yapılıyormu bilgim yok canım vajınal enfeksiyon yada mantar varlığı bu testle bellioluyornasıl oluo cnm o onu nasıl yapıorz ıdrar gbı deglmı
Canim o smear testi hamilelere yapiliyormu bilmem bana 2 kera yapildi makasa benzer bi aparat yerlestiriyorlar vajinana ucunda pamuk vaf onla akintidan ornek alıyorlarnasıl oluo cnm o onu nasıl yapıorz ıdrar gbı deglmı
bnm normalde gebelıkten önce enfeksıyon ffalan yoktu tam hamıle kaldgm ay adetken gtmıstım hsgden dolayı enfeksıyon varmı dıye baktrdydmm alttanda hersey normal temızdıı sımdıde nasıl bılmıyorm valla korktmm azcık ilk bn ıdrar testı verrmm yarın doktruma gıdıcem gıderken testı götrrm yanımda kültür isterse yaptrrmvajınadan sürüntü alınıp yapılıyor ama gebelikte spekulum takılamayacagı için yapılıyormu bilgim yok canım vajınal enfeksiyon yada mantar varlığı bu testle bellioluyor
ammann bıze neler yerlestırdıler cnm vız gelır tırıss sgıder rahım fılmı cektrdık anestezi almadann artk sey söküp takabılırlerCanim o smear testi hamilelere yapiliyormu bilmem bana 2 kera yapildi makasa benzer bi aparat yerlestiriyorlar vajinana ucunda pamuk vaf onla akintidan ornek alıyorlar
Ayy canim bammann bıze neler yerlestırdıler cnm vız gelır tırıss sgıder rahım fılmı cektrdık anestezi almadann artk sey söküp takabılırler
Ayy canim benim ilk ve son deneyimim oydu ve cok korkmustum aci esigim com dusuk benimammann bıze neler yerlestırdıler cnm vız gelır tırıss sgıder rahım fılmı cektrdık anestezi almadann artk sey söküp takabılırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?