Tatlım ben de günlük ped kullanıyorum, sarı renk görüyorum, rahatsız oluyorum, ben de doktora gideceğim galiba, regl döneminde ki pek anlaşılmıyor çünkü hiç enfeksiyon denilmediSadece enfeksiyon dedi ama bende yanma kaşınma yok dedim tamam dedi alttan örnek aldı evet enfeksiyonun son safhası dedi.içinde iki tane olan bir fitil verdi
ınanmıyorum ya resmen ıhmarkarlık ya bunu ıspatla ve dava ac derım sana bu kadarda olmaz yaaa
kasık ve bel agrısı bende zaten devamlı var da onada normal dıolar ıstee en son ıkı gundur yanlarmm agrımaya basladı bosluklarm böbreklerde olabılır bende lekelenme falan yok akıntım da beyaz bazen krem gbı
iyi yapmışsınBaşhekimliği arayıp izah ettim yazılı istediler hazırlıyorum yarın teslim edicem.
kesınlıkle cnm dogru yapıyosunBaşhekimliği arayıp izah ettim yazılı istediler hazırlıyorum yarın teslim edicem.
ben yarın ıdrar tahlılı vereyımmı kültürde versemmiT
Tamam akıntın normal en ufak şüphede bekleme
Tatlım ben de günlük ped kullanıyorum, sarı renk görüyorum, rahatsız oluyorum, ben de doktora gideceğim galiba, regl döneminde ki pek anlaşılmıyor çünkü hiç enfeksiyon denilmedi
ben yarın ıdrar tahlılı vereyımmı kültürde versemmi
sararmma oluo ıc camasrmda bnm sonra otrdugum yerden koku gelıo burnuma ama degıstrymm ustumu basımı kku gıdıoVarsada yoksada ver derim benden devam ederse kültür alıcaktı geç kaldılar senin durumunda sıkıntı yok akıntın normal ama devam ederde rengi değişirse yaptır kafaya takma ama ihmalde etme
sararmma oluo ıc camasrmda bnm sonra otrdugum yerden koku gelıo burnuma ama degıstrymm ustumu basımı kku gıdıo
suan o kadar moralım bozuk ki anlatamam yanı ınternettede cok kötü seyler yazıo neapıcm bılmıorm evdekı ınternetı kapatıcam en sonSarı bendede oluyordu arada ama normal dediler ona sonra kahverengi pembe ve kanama oldu bu şekilde ilerledi bende
suan o kadar moralım bozuk ki anlatamam yanı ınternettede cok kötü seyler yazıo neapıcm bılmıorm evdekı ınternetı kapatıcam en son
vajınal dus dedıgın içini suylamı yıkıodunbrnh canım birde doktor vajinal duşu yasakladı bende o ara gerçektende vajinal duş yapıyordum
tamamm canım öyle yapayım yarın doktorumla konusym bu konuyu ben bı zaten ilgili bi kadın anlıcaktr işte bnmde tek sıkıntı doktrm özel klnk test mest yaptramıosun ordan oraya hastane aryrmm bısey yaptrcam zamanİnternete bakma ben baka baka kafayı yedim birşeyin üstüne fazla gidersen başına geliyor.Araştırma sıkıntın olursa doktoruna söyle herkesin dediğine bakma hatta benim bile canım.
vajınal dus dedıgın içini suylamı yıkıodun
hııı o normaldede tehlıkelymıs tavsıye etmıolar zaten onuNormal yıkama hariç canım içine su tutuyordum
haklısın canımTavsiyem lütfen o akıntıları araştırıp yok edip öyle hamile kal gebelikte başına dert olmasın.Benim gebelikten önce yoktu 12.haftada başladı koyu akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?