Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Sadece enfeksiyon dedi ama bende yanma kaşınma yok dedim tamam dedi alttan örnek aldı evet enfeksiyonun son safhası dedi.içinde iki tane olan bir fitil verdi
Tatlım ben de günlük ped kullanıyorum, sarı renk görüyorum, rahatsız oluyorum, ben de doktora gideceğim galiba, regl döneminde ki pek anlaşılmıyor çünkü hiç enfeksiyon denilmedi

T

Tamam akıntın normal en ufak şüphede bekleme

Tatlım ben de günlük ped kullanıyorum, sarı renk görüyorum, rahatsız oluyorum, ben de doktora gideceğim galiba, regl döneminde ki pek anlaşılmıyor çünkü hiç enfeksiyon denilmedi

Tavsiyem lütfen o akıntıları araştırıp yok edip öyle hamile kal gebelikte başına dert olmasın.Benim gebelikten önce yoktu 12.haftada başladı koyu akıntı

ben yarın ıdrar tahlılı vereyımmı kültürde versemmi

Varsada yoksada ver derim benden devam ederse kültür alıcaktı geç kaldılar senin durumunda sıkıntı yok akıntın normal ama devam ederde rengi değişirse yaptır kafaya takma ama ihmalde etme

Varsada yoksada ver derim benden devam ederse kültür alıcaktı geç kaldılar senin durumunda sıkıntı yok akıntın normal ama devam ederde rengi değişirse yaptır kafaya takma ama ihmalde etme
sararmma oluo ıc camasrmda bnm sonra otrdugum yerden koku gelıo burnuma ama degıstrymm ustumu basımı kku gıdıo

sararmma oluo ıc camasrmda bnm sonra otrdugum yerden koku gelıo burnuma ama degıstrymm ustumu basımı kku gıdıo

Sarı bendede oluyordu arada ama normal dediler ona sonra kahverengi pembe ve kanama oldu bu şekilde ilerledi bende

Sarı bendede oluyordu arada ama normal dediler ona sonra kahverengi pembe ve kanama oldu bu şekilde ilerledi bende
suan o kadar moralım bozuk ki anlatamam yanı ınternettede cok kötü seyler yazıo neapıcm bılmıorm evdekı ınternetı kapatıcam en son

suan o kadar moralım bozuk ki anlatamam yanı ınternettede cok kötü seyler yazıo neapıcm bılmıorm evdekı ınternetı kapatıcam en son

İnternete bakma ben baka baka kafayı yedim birşeyin üstüne fazla gidersen başına geliyor.Araştırma sıkıntın olursa doktoruna söyle herkesin dediğine bakma hatta benim bile canım.

İnternete bakma ben baka baka kafayı yedim birşeyin üstüne fazla gidersen başına geliyor.Araştırma sıkıntın olursa doktoruna söyle herkesin dediğine bakma hatta benim bile canım.
tamamm canım öyle yapayım yarın doktorumla konusym bu konuyu ben bı zaten ilgili bi kadın anlıcaktr işte bnmde tek sıkıntı doktrm özel klnk test mest yaptramıosun ordan oraya hastane aryrmm bısey yaptrcam zaman

EGE ASYA su ıkılıtarama testı yaptrdgm hastaneyı aradım sabah gıdeyım de ıdrar tahlılı vereyı m sonuca göremı yaptraym kültür yoksa oda yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…