karatay yine haklı çıktı vallahi.... ingiltere yarım yağlı ve yağsız yiyeceklerin tüketilmesinin yanlış olduğunu, yağlı (tereyag-hayvanyağı-z.yağı) yiyeceklerin hastalık sebebi olarak yıllarca yasaklanmasını "modern tıbbın en büyük hatası" olarak açıklamışlar :)
Cnm ovulasyona yakın yapıştırdım galiba çok net hatırlayamadım ama ben 2 kere üst üste yapıştırdım, delikli zaten su geçiriyor, duş alinabiliyor, bi düşün 3 gün, baktın çıkıyor yeniden yapistirirsin.no_name_ yakiyi adet bittiktrn sonraki 3.gunde mi yapistirdiniz ve 3 gun mu duruyor?
Ben de çok guldum onaNe varsa karatayda var.
Caya tereyag katin demese iyiydi ama
Cnm ovulasyona yakın yapıştırdım galiba çok net hatırlayamadım ama ben 2 kere üst üste yapıştırdım, delikli zaten su geçiriyor, duş alinabiliyor, bi düşün 3 gün, baktın çıkıyor yeniden yapistirirsin.
Ben yıllardır kullanırım severim yakıyi, beni rahatsız etmiyor,ama yakıyor diyen de varCok mu yakiyor
Ben yıllardır kullanırım severim yakıyi, beni rahatsız etmiyor,ama yakıyor diyen de var
Ay heves ettim ben de..bir de kizlar ben bugun asilama konseyindeyken bir kadin geldi..sanirim infertilideki prof un esi ..benim degerlerimle ilgili (ozellikle fsh konusuluyor zaten)konusulurken zerdecal yiyin dedi.toz zerdecal..prof da bisey demedi yapmayin demedi yani bir arastirayim bakayimSiz yapmissiniz onceden. Ben de yeni duydum hamilelik icin yapildigini. Yapayim bari,belllllki :)
Yapın tabi reglim gelsin ben de yapayım hattaSiz yapmissiniz onceden. Ben de yeni duydum hamilelik icin yapildigini. Yapayim bari,belllllki :)
Ay heves ettim ben de..bir de kizlar ben bugun asilama konseyindeyken bir kadin geldi..sanirim infertilideki prof un esi ..benim degerlerimle ilgili (ozellikle fsh konusuluyor zaten)konusulurken zerdecal yiyin dedi.toz zerdecal..prof da bisey demedi yapmayin demedi yani bir arastirayim bakayim
Ay heves ettim ben de..bir de kizlar ben bugun asilama konseyindeyken bir kadin geldi..sanirim infertilideki prof un esi ..benim degerlerimle ilgili (ozellikle fsh konusuluyor zaten)konusulurken zerdecal yiyin dedi.toz zerdecal..prof da bisey demedi yapmayin demedi yani bir arastirayim bakayim
Canım hepsinin 3 ay sonra etkilediğini söylüyor doktorlar zaten ama Allah bilir işe yarıyo mu yaramıyo mu, ben eğri..... aldım 1 aydır onu içiyorum sabahları mesela, önceki aldığım marka daha iyi gelmişti bana sanki. Daha çok folikül görülüyodu ve kist yoktu geçen aya kadar. Bitince tekrar onu alıcam. Buğday çimi suyunu da çok tavsiye ediyolar.
Bu arada dün Ender Saraç'a da uğradık eşimle. Biraz kızdı bize, tam 1 yıl olmuş son gidişimizden beri. Hem kilo almışız diye kızdı, hem de verdiklerimi içseydiniz çok düzelirdi bişeyler dedi. Haklı da çok pişmanım onu dinlemediğime.
Bu hafta hacamat haftasıymış, geçen yıl da çok ısrar etmişti yapın faydasını görürsünüz diye ama biz korkup kaçmıştık. Kafama esti bi anda randevu aldım hacamat için, yarın yaptırıyorum ama hala çoook korkuyorum
Ben de akupunktur icin gorusmeye gittigimde hacamat yapacagini soylemisti ama ben de korkmustum yaptirmadim. Hos akupunktura da baslamadim ama baslasam da korkudan yaptiramayacaktim sanirim hacamati.
Ben 2.5 ay eczaneden bir marka almistim.transfere kadar olan 15 gun de ak... vit... tuketmistik esimle. Yine de tuketmeye devam edecegim.senin dedigin markayi da forumlarda cok okumustum.
Ender sarac neler tavsiye etmisti?
Canım bana:Ben de akupunktur icin gorusmeye gittigimde hacamat yapacagini soylemisti ama ben de korkmustum yaptirmadim. Hos akupunktura da baslamadim ama baslasam da korkudan yaptiramayacaktim sanirim hacamati.
Ben 2.5 ay eczaneden bir marka almistim.transfere kadar olan 15 gun de ak... vit... tuketmistik esimle. Yine de tuketmeye devam edecegim.senin dedigin markayi da forumlarda cok okumustum.
Ender sarac neler tavsiye etmisti?
Canım bana:
arısütü bal polen
lady rasayana diye bir bitkisel ilaç (leventte bir eczanede satılıyor sadece)
günde 3 kez karanfil çiğneme
günde 2şer kez testere dişli aslan pençesi ve adaçayı
sabah-akşam karnıma göbek altına saat yönünde susam yağıyla masaj
+ kişiye özel beslenme planı ve 1 saat yürüyüş vermişti
Eşime:
arısütü bal polen
mens rasayana tablet
keçiboynuzu kürü
çakşır kökü suyu
proxeed plus
2-3 hafta uyguladık sonra tüp bebek tedavim başladı diye bıraktık. Negatiften sonra da iyice üzüldük saldık kendimizi kaldı hepsi.
Canım bana:
arısütü bal polen
lady rasayana diye bir bitkisel ilaç (leventte bir eczanede satılıyor sadece)
günde 3 kez karanfil çiğneme
günde 2şer kez testere dişli aslan pençesi ve adaçayı
sabah-akşam karnıma göbek altına saat yönünde susam yağıyla masaj
Eşime:
arısütü bal polen
mens rasayana tablet
keçiboynuzu kürü
çakşır kökü suyu
proxeed plus
2-3 hafta uyguladık sonra tüp bebek tedavim başladı diye bıraktık. Negatiften sonra da iyice üzüldük saldık kendimizi kaldı hepsi.
Canım hint usulü bitkisel bir tablet, karışık bişeyler var içinde, muhtemelen yaptığımız kürlere benzer otlar var ama içindekiler yazmıyor şişesinde diye 3-4 kez içtim bıraktım içinde ne olduğunu anlamadığım bişeyi içmek mantığıma ters geldi.Rasayana tablet ne ise yariyor canim.
Kisiye ozel beslenme planini gida testi sonucunda mi vermisti,yoksa testi yaptiracaktin da gidip bir turlu kan veremedim mi demistin.
Ay oyle karisik bir ortam vardi ki.. Tup bebek konseyinden kosa kosa asilama konseyine indik dagilmak uzereyken.bizimle ilgili konusulurken kadin birden zerdecal dedi ben suursuz bakinirken etrafa.suursuzlugumu anlamis olacakki toz yapip cigneyin dedi.kimse de itira etmedi hocalardan.bazi sayfalarda bal ile karistirip tuketin diyor.iyi bi arastirayim tatmin edici bilgi bulursam yazarim.Fsh dussun diye mi dedi acaba yumurta kalitesi icin mi?
Biz rakamsal dusus degil de kalite arttirmanin pesine dusmeliyiz bence ama o nasil artacak bilemiyorum hala. Ari sutu bal polenden umutluydum baya. Eger 2 yumurtamin ikisi de dollenseydi 3 ay tuketmem ise yaradi diyecektim ama yine 1i dollendi.
Yine de devam edecegim. Belki bundan sonra fayda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?