aynenn cnm bızz battıık zaten sormaa artıkkk bısey alamam vallaa adam zatenn tek calısıo sadece bu 10 gün içinde 1 bın tlye yakın para yeım hastaneler içiden aktarda ee ufak tefekde bnm adamn canı cıktıO zaman bi alışverişe gidelim biz :) çok teşekkürler
kabak çekirdeği çinko kaynağı ben de yediriyorum ve yiyorum, ilişkiden önce sert nescafe içirin yazmışlar çok yerde,nescafe içirdim bu ayDoktor bana semiz otu kabak çekirdeği ve beyaz leblebi nohut yani ye dedi kuruyemis olarak... calismadan once sert turk kahvesi dedi eşim icin de. Ben de bunu paylaşayım :)
sert türk kahvesını bende yaptm dun ılıskıden bır saat önceDoktor bana semiz otu kabak çekirdeği ve beyaz leblebi nohut yani ye dedi kuruyemis olarak... calismadan once sert turk kahvesi dedi eşim icin de. Ben de bunu paylaşayım :)
kız bernuşşşş, çok kızıyorum sana...her şeyi pek biliyorsun da 2 aydır dilimde tüy bitti bi folik asite başlayamadın yaaaa, kızım bu çok önemli, yeğenimi tehlikeye atıyorsun haberin olsun!!!!!!ne demek cnm sorabılırsn herseyı masum degıl hıcbısey o yuzden yedgne ıctıgıne dıkkat et sabahları ac karnına ben bır yemk kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın ve çöğrek otu atıorm macuun yapıpp yıyorm faydalı yanı
aaayyy ne zaman alıyım su folık asıtı kızz tamam yarın alıormmkız bernuşşşş, çok kızıyorum sana...her şeyi pek biliyorsun da 2 aydır dilimde tüy bitti bi folik asite başlayamadın yaaaa, kızım bu çok önemli, yeğenimi tehlikeye atıyorsun haberin olsun!!!!!!
bı sekıldee saglıklı beslenmeye calıssanızda yyeterlı cnm yettıgı kadaylaa yapp sıkma kendınıMaddiyat biz de de sıkıntı malesef.. Rabbim yardım edecek her konuda ins. Duamdasiniz arkadaşlar. .. :)
aynen öyle folbiol günde 1 tane yutulacak, neden ihmal ettin sen bu konuyu bu kadar anlayamıyorumaaayyy ne zaman alıyım su folık asıtı kızz tamam yarın alıormmfolboılmıydı neydı hemen yarın alıcam
canım Rabbim kolaylık versin sen de bizim dualarımızdasın, birlikte başaracağız inşallahMaddiyat biz de de sıkıntı malesef.. Rabbim yardım edecek her konuda ins. Duamdasiniz arkadaşlar. .. :)
bende anlamıyorumm cnm hep doktora sormayı unuttm kendı basımada alamadmm zararı olur dıye yarın olmadı arym doktoruaynen öyle folbiol günde 1 tane yutulacak, neden ihmal ettin sen bu konuyu bu kadar anlayamıyorum
yazdım ya, folbiolbende anlamıyorumm cnm hep doktora sormayı unuttm kendı basımada alamadmm zararı olur dıye yarın olmadı arym doktoru
sonradann farkettmm sabah alıyım acmıı tokmu alıosun sen doktoruna danısmısmydn dedımı kullan dıyeyazdım ya, folbiol
yok canım danışmadım hamile kalmak isteyenlerin 1 numaralı zorunluluğudur öncesinden folik asite başlamak, gerek dahi görmeden gittim aldım..tok içiyorum bensonradann farkettmm sabah alıyım acmıı tokmu alıosun sen doktoruna danısmısmydn dedımı kullan dıye
hımm yarın alıcam zaten yarında dısarı cıkmam lazm hemen alırımyok canım danışmadım hamile kalmak isteyenlerin 1 numaralı zorunluluğudur öncesinden folik asite başlamak, gerek dahi görmeden gittim aldım..tok içiyorum ben
Evet fobiol önemli bişe. Kullanmak lazım bana vermişti doktor bayagı kullandım. O ilaç vitamin gibi bişe heralde ya. Bi sakınca yoktur yani bana da bi tanıdık doktor al iç demiştisonradann farkettmm sabah alıyım acmıı tokmu alıosun sen doktoruna danısmısmydn dedımı kullan dıye
hımm anladmm cnm bnde alıcam yarınEvet fobiol önemli bişe. Kullanmak lazım bana vermişti doktor bayagı kullandım. O ilaç vitamin gibi bişe heralde ya. Bi sakınca yoktur yani bana da bi tanıdık doktor al iç demişti
Bende varmış hatta içtim şimdi . Bende başladım tekrar folbiol e :)hımm anladmm cnm bnde alıcam yarın
yarın alcam ınsallah bırde onu içeyim yoksa monte kescek benıBende varmış hatta içtim şimdi . Bende başladım tekrar folbiol e :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?