İyi olmuş tatlim şifa olsunkızlar kocısım aradı aksama bızım iş varmı dedı yok dedım tamam o zaman ben bugun gelmeymm yarına işlermi halletmiş olayım dedı tamam dedım para karsılıgında kabul ettım yakıyı nasl yapıstrcamm tühh dedim aşagdan komsumu cagarddmm hemen alt katmda cocugu olmuyor o kızcagznda suriyeli ama iyiler yanı getrdm kızı eve yapıstrdı tamda cataldan baslayarak yapıstrdı he
Aynen öyle, yeğenime günah kiziiim !yarın alcam ınsallah bırde onu içeyim yoksa monte kescek benı
Bekle şekerim bekleee, yakacak dahabozukmu yaa bu bu yakı nıye yakmadı hala 10 dk oldu
yanndımm anaamm yandmm costu yumurtalar kasıklarıma agrı grddııKızlar ben bu akşamı da değerlendirme cabasindayim, hadi şans dileyin bana, cook optum
hadii inşaallah degerlendrn gün asırı yapın bakk sperm kalıtesii düşüoKızlar ben bu akşamı da değerlendirme cabasindayim, hadi şans dileyin bana, cook optum
Neden akıntı gelmesi iyi bişe mi ? Ne oluyor. Ben hiç bişe bilmiyorum vallakızzllarr yakının hikmetnden heralde iki parmak arasnda uzayan seffaf akıntım geldı
tabıkı bak bnm önceden hıc akıntım gelmezdi meger bu akıntı cok önenliymiş akıntının geldıgı zamanları degerlendrmek lazmmıss yumıs büyüyo catlıo akıntıdan anlıoruzz hep ıkı aydırNeden akıntı gelmesi iyi bişe mi ? Ne oluyor. Ben hiç bişe bilmiyorum valla
bilmeye bılırsınn cnm dogal bızde yenı yenı prof olduk sayılır yanı :d bizde bılmıodukkNeden akıntı gelmesi iyi bişe mi ? Ne oluyor. Ben hiç bişe bilmiyorum valla
Ben ilk defa duydum. Bende yarın doktora gidiyorum klomen bitti. Bakalım ne diyecek. Sen hiç klomen kullanmışmıydın?bilmeye bılırsınn cnm dogal bızde yenı yenı prof olduk sayılır yanı :d bizde bılmıodukk
2 ay kullandım bı bu ay bıraktımBen ilk defa duydum. Bende yarın doktora gidiyorum klomen bitti. Bakalım ne diyecek. Sen hiç klomen kullanmışmıydın?
Kaç aydır ugraşıyosun?2 ay kullandım bı bu ay bıraktım
yenı 3.ayımdayımm ama korunmasız bır bucuk yılı aşan ilşki vardı olmadı anca anca doktora gttmKaç aydır ugraşıyosun?
Aynıyız. Benim ilk ayım işte. Bugün bitti ilaç bitince gel demişti ama yarın gitsemmi. Yumurtalıklara falan şimdi bakarmı hemen ilaç etkisini gösteriyomu?yenı 3.ayımdayımm ama korunmasız bır bucuk yılı aşan ilşki vardı olmadı anca anca doktora gttm
tabıkı ılac bugun bttyse yarın gtceksınn sonra uc gune yıne cagrır devamlı bakcak catlama olana kadar ilşki vercek sanaAynıyız. Benim ilk ayım işte. Bugün bitti ilaç bitince gel demişti ama yarın gitsemmi. Yumurtalıklara falan şimdi bakarmı hemen ilaç etkisini gösteriyomu?
Bnmde sıkıntı FSH ti, 15 17 13 arası değişti, amh 0,8 çıkmıştıÇok sevindim cnn m senin ne sorunun vardı FSH mi kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?