- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
aynenn bak olmuss maasallh cnm bnm fshde 9,75 dım bu 8,57 amh bılmıorm bakılmadı dua et bzm bebıslerde gelsın ınsallahBnmde sıkıntı FSH ti, 15 17 13 arası değişti, amh 0,8 çıkmıştıRabbim o deyince oluyor
Tamam sağol canım:)tabıkı ılac bugun bttyse yarın gtceksınn sonra uc gune yıne cagrır devamlı bakcak catlama olana kadar ilşki vercek sana
aayy aynısını gecen ay ben yasadm ilşki stresınden agzımda yara cıktı o derece allahdan dünn ilşki oldu bugun eve gelmedı adam bnmkıde sabahın besınde kalkıo gecen ay ilşkide sıkıntı yaşadık açık açık istemedıgını söledı yanıEşim hala işte 11 den sonra gelir normalde geç kalmazdı. Bak kızmıyorum bugün bebiş günü diye dedim. Offf sabah 5 te kalkcam ama dedi!
Sizcede isteksiz dimi.. isteksiz olsa da ben istiyorum bebek saygı duyup bişiler yapması lazım. Tartışma sebebi offff
bal tarcın yap yumurtalar büyüyoTamam sağol canım:)
Erkekler öyle ayarlamaya pek gelemiyo malesef. Kendileri ne zaman isterse o zaman yapıyorEşim hala işte 11 den sonra gelir normalde geç kalmazdı. Bak kızmıyorum bugün bebiş günü diye dedim. Offf sabah 5 te kalkcam ama dedi!
Sizcede isteksiz dimi.. isteksiz olsa da ben istiyorum bebek saygı duyup bişiler yapması lazım. Tartışma sebebi offff
Yani istememek değil bence muhakkak istiyodurlar ama işte. Erkeklerde böyleEşim hala işte 11 den sonra gelir normalde geç kalmazdı. Bak kızmıyorum bugün bebiş günü diye dedim. Offf sabah 5 te kalkcam ama dedi!
Allah sağlıklı dünyaya getirsin inşallah. Doğal yollamı oldu acaba tedaviylemi? Klomen falan kullandın mıBnmde sıkıntı FSH ti, 15 17 13 arası değişti, amh 0,8 çıkmıştıRabbim o deyince oluyor
O zamanlar bnde çok uzuluyordum her iliski sonrası gozlerimden yaş akıyordu , Rabbim ne olur imkansızı imkanli kil diye dua ederdimErkekler öyle ayarlamaya pek gelemiyo malesef. Kendileri ne zaman isterse o zaman yapıyor
Tüp bebek, klomen sonraları çok etki etmediAllah sağlıklı dünyaya getirsin inşallah. Doğal yollamı oldu acaba tedaviylemi? Klomen falan kullandın mı
aynenn öyle cnm valla senın uyguladgn bısey varmıydı ?Rabbim insaAllah sizlere de nasip eder en kısa zamanda, bn kendimi o zamanlar ölümü bekleyen kanser hastaları gibi hissediyordum çünkü her tüp bebek tedavisinde kalite duruyor , bi tane çıkıyor, tedaviler yarım kalıyordu o kadar ilaç kullanmama rağmen, çok şükür geçti o günler, şimdi hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum, Ama şunu unutma canım Allah o kadar büyük ki, biz sadece fazla sabırlı davranmiyoruz
aynı psıkolojıye gecen ay ben grmıstımm kavga etmıstım o kadr ılac ıcıorm doktora gıdıorm vs fln demıstım ama erkekler bu konuda cok düşüncesizlerTek başına yapılan bir şey olsa sana söylemem dicem gelsin. . Boşuna mı ilaç kullanıyorum ben o zaman ya
Bal polen tarçın corek otu, bide hayıt otu,aynenn öyle cnm valla senın uyguladgn bısey varmıydı ?
bnde ıkı aydır hayıt suyu ıcıorm çöğrek otu hapıda kullandım ıkı aya yakın ama bıraktm nedense bu aralar 10 günde bu ay arı sütü polen bal karısım yedık esımleBal polen tarçın corek otu, bide hayıt otu,
evett cnm maalesef bunlar böyleler armut piş agzıma düş olan bız kadınlara oluyor ztnnDüşüncesiz sadece kendini düşünüyor. Çocuk olunca sevinir amaoffff çok sinirliyimmmmmmm
39,83 canım ..senin kaçtı ?Prolaktinin kaçtı cnm senin? Benim de yüksek çıktı ama ilaç vermedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?