Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ

3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016

ahhh kuzummmm , sabahtan çantama pedimi koydum,pek çabuk kabulleniyorum sanırım,doğru diyorsun kovalamak lazım aslında
hamiş olan arkadaşına çok ama çok sevindim...darısı tez zamanda sağlıklıca sana bana hepimize olsun inşallahhhh

brnh bernuşum bitti mi yumi çatlama olayı? 17.gün silikleşmeye başlamış test artık, inşallah faydası olmuştur testin de tutmuştur bu ay, önümüzdeki ay ben de test alacam artık
lesınlıkkle almalısın bu testı aynenn cnmmm calısmalara ara verdıydıkk dun basladık bugun yıne moladayız dun kasıklarımda agrı oldu yumurta catlaması gbı tekarr test yaptm sonuc bnı şüpheye düşürdüüü silklesmıstııı bır tık koyulasmıss anlaamdm

hadi inşallah tutmuştur bu ay canım,hayırlısı hakkımızda...

kıyamammmm, yazık ya söyleyeydin annene, inşallah Rabbim annenin de gönlüne göre versin daha yaşı çok gençmiş, olur inşallah birlikte büyütürsünüz :)

Yok canim ya annem rahatsiz biraz cocuk bakamaz :) hem ben gelmisim 26 yasima istemem kardes :) :) :) canim soylesem simdi stres yapacak bide uzaktayim goremiyor falan. 25 inde kalp atisini duyariz insallah da aksama istanbulda olunca soylerim yuzyuze :)

saçmalamaaaaa ne demek gereksiz anlamsız....
fsh vs. hepsi halledilir. bu kadar üzülme. ve inan hepimizin regl dönemleri düzenliydi bu sprunla karşılaştığımızda. endişe etme, ama önlem al. biosteronu bırakma, en az 3 ay kullan. kürlerle kullanabilirsin. 3 aydan sonra aynı ilaca bir süre ara vermen lazım. sürekli kullanılmıyor... sen şimdi arifesinde olduğun evlilik düğün sürecini düşün.....

Günaydın canımm günayydın kk nın en güzel kadınları Regl olmadım hala ama sabah test yaptım negatifff Ne düşünüceğimi bilemiyorum kafayı yemiş durumdayım
tünaydınnnn ne olduğu belli olmayan hatunlar gebe desek belirsiz... değil desek belirsiz.... belki idrara geç geçiyodur seninki yaaa...

ben tüp bebek de yaptırdığımdan biliyorum biçok arkadaşta da oldu, çok umutsuzlardı teste gitmeden idrar yapıp negatif sonra kanda 260-300 gibi değerler gördüler. kanda çıkıp idrara geçmeyenler var.... bende ki de değerim 13 iken bile çıkmıştı o da gereksiz heeee

ay inşallah gönül rahatlığıyla söylersin annene... ne kadar da gençmiş, Allah onun da gönlüne göre versin... istemem deme tekne kazıntıları ayrı bi sevilir

Günaydın yumoslar büyümüş 17 18 20 mm
İğnemi oldum. 36 saat sonra catlar ve sağlıklı şekilde döllenirler ins.

no_name_ cnm benim bat 29 Ocak oldu ıgneyle. . Onu değiştirebilir misin? :)
oh oh oh maşallahhhhhh... hadi sonu güzel olsun inşallahhhh

Ankara dan hepinize geç bir Günayddınnnnn
günaydınnnn

Canım benim geçen gebeliğimde BAT günü pozitif çıkmıştı idrar testi.. Gidip kan vermiştim değerim de 255 çıkmıştı.. O yüzden pek sanmıyorum yani Şimdi biraz araştırdım da bu klomen biraz gecikme yapabiliyomuş anladığım kadarıyla.. Hayırlısı olsun ne diyim :)

gibigibiyim cim ozaman çalışmalar devam...sonradan yumurta büyümüş ve çatlamış olabilir değerlendirmeye bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…