hamiş olan arkadaşına çok ama çok sevindim...darısı tez zamanda sağlıklıca sana bana hepimize olsun inşallahhhhahhh kuzummmm , sabahtan çantama pedimi koydum,pek çabuk kabulleniyorum sanırım,doğru diyorsun kovalamak lazım aslında
AMİNNN KUZUM İNŞALLAH, BİR AN ÖNCE SAĞLIKLA GELSİN ARTIK BEBİŞLER İNŞALLAHhamiş olan arkadaşına çok ama çok sevindim...darısı tez zamanda sağlıklıca sana bana hepimize olsun inşallahhhh
banada öle geldı tekrarar koyulasmaya baslamıs gbıCanım sanki tekrar mı koyulaşmaya başlamış bana mı öyle geldi??? Takip ettin mi sonrasında??
Çok teşekkür ederim canım. :)hadi inşallah canım dualarım seninle
lesınlıkkle almalısın bu testı aynenn cnmmm calısmalara ara verdıydıkk dun basladık bugun yıne moladayız dun kasıklarımda agrı oldu yumurta catlaması gbı tekarr test yaptm sonuc bnı şüpheye düşürdüüü silklesmıstııı bır tık koyulasmıss anlaamdmbrnh bernuşum bitti mi yumi çatlama olayı? 17.gün silikleşmeye başlamış test artık, inşallah faydası olmuştur testin de tutmuştur bu ay, önümüzdeki ay ben de test alacam artık
şimdi bu tekrar koyulaşıyor ya,içim umut dolu oluyor çünkü bat a yakın @canegeasya nınkide böyle koyu çıkmaya başlamıştı.banada öle geldı tekrarar koyulasmaya baslamıs gbı
ben bata yakın hiç değerlendiremiyorum, yine bata 8-9 kala bıraktım ilişkiyi,sıkılıyor muyum neyimşimdi bu tekrar koyulaşıyor ya,içim umut dolu oluyor çünkü bat a yakın @canegeasya nınkide böyle koyu çıkmaya başlamıştı.
ama bnmnm daha adete varkı belkı baska yumı vardr olamazmı bugun adetın18.gunu yarın bırdaha yapcmşimdi bu tekrar koyulaşıyor ya,içim umut dolu oluyor çünkü bat a yakın @canegeasya nınkide böyle koyu çıkmaya başlamıştı.
hadi inşallah tutmuştur bu ay canım,hayırlısı hakkımızda...lesınlıkkle almalısın bu testı aynenn cnmmm calısmalara ara verdıydıkk dun basladık bugun yıne moladayız dun kasıklarımda agrı oldu yumurta catlaması gbı tekarr test yaptm sonuc bnı şüpheye düşürdüüü silklesmıstııı bır tık koyulasmıss anlaamdm
aynennn cnm hayırlısıhadi inşallah tutmuştur bu ay canım,hayırlısı hakkımızda...
kıyamammmm, yazık ya söyleyeydin annene, inşallah Rabbim annenin de gönlüne göre versin daha yaşı çok gençmiş, olur inşallahbirlikte büyütürsünüz :)
saçmalamaaaaa ne demek gereksiz anlamsız....Merhaba arkadaşlar,gecenin üçünde uykusuzum..çünkü şok bir olay geldi başıma..adetimde bugüne önemli bir sorun yaşamamıştım,hiçbir sağlık sorunumda yok.son dönem adetim gecikince dr a gittim..ultrasonla baktı,sol yumurtalık da hiç yumurtam kalmamış,sağda bir iki tane küçük varmış,kan tahlili yapıldı fsh 105..ve bana depresyona gireceğim o haberi verdi,erken yumurta yetmezliği..bir daha hiç adet olmayacakmışım..bitmiş herşey .gözümden yaşlar boşaldı,39 yaşındayım,evlenmenin arifesindeyim.ve hiç belirti vermedi..hep saat gibi düzenliydi..nasıl?birden inanamıyorum..dr bir sebep söyleyemedi.hemen ertesi günü başka doktora gittim,sonuç değişmedi, üreme merkezine yönlendirdi..bari tüp bebek olma ihtimali dedim, yumurtalarım çok küçükmüş,olmazmış..hiç mi umut yok diye sordum,yumurta nakli başka bir kadından alırsam,ancak böyle olurmuş..nasıl yaa daha düne kadar sağlıklıyken, evlenip çocuk yapma hayali kurarken,her an regl olabilirim diye çantamda pedle dolaşırken..nasıl?bana bitti herşey dediler..biestrol 25 gr verdiler,her gün içecekmişim, bir de angelika isminde bir ilaç..dört gün oldu ben bunu öğreneli,hala kabus gördüğümü sanıyorum,yaşamak çol anlamsız geliyor,kendimi çok gereksiz,anlamsız buluyorum..dua ediyorum..ben napacağım arkadaşlar ???
tünaydınnnn ne olduğu belli olmayan hatunlarGünaydın canımmgünayydın kk nın en güzel kadınları Regl olmadım hala ama sabah test yaptım negatifff Ne düşünüceğimi bilemiyorum kafayı yemiş durumdayım
ay inşallah gönül rahatlığıyla söylersin annene... ne kadar da gençmiş, Allah onun da gönlüne göre versin... istemem deme tekne kazıntıları ayrı bi sevilirBu arada gecen annemle konustum babam cocuk istiyormus :) annem 45 yasinda bu arada :) :) dedim ki yap anne sende bir tane diyor ki siz yapin ben ne yapcam :) :) dedim ki yapcaz insallah bakalim... Son konu tup bebege geldi dedim ki dur bakalim belki ocakta hasta olmam gerek kalmaz tup bebege. İnsallah diyor kiyamam ya doktor da soylemeyin daha dedi o yuzden tutuyorum kendimi
oh oh oh maşallahhhhhh... hadi sonu güzel olsun inşallahhhhGünaydın yumoslar büyümüş 17 18 20 mm
İğnemi oldum. 36 saat sonra catlar ve sağlıklı şekilde döllenirler ins.
no_name_ cnm benim bat 29 Ocak oldu ıgneyle. . Onu değiştirebilir misin? :)
günaydınnnnAnkara dan hepinize geç birGünayddınnnnn
harcama canım gün aşırı ilişki yap yeter bence degibigibiyim bak bugunde siliklesmıss daha yapmıcam bosuna harcamıyım
Canım benim geçen gebeliğimde BAT günü pozitif çıkmıştı idrar testi.. Gidip kan vermiştim değerim de 255 çıkmıştı.. O yüzden pek sanmıyorum yanitünaydınnnn ne olduğu belli olmayan hatunlargebe desek belirsiz... değil desek belirsiz.... belki idrara geç geçiyodur seninki yaaa...
ben tüp bebek de yaptırdığımdan biliyorum biçok arkadaşta da oldu, çok umutsuzlardı teste gitmeden idrar yapıp negatif sonra kanda 260-300 gibi değerler gördüler. kanda çıkıp idrara geçmeyenler var.... bende ki de değerim 13 iken bile çıkmıştıo da gereksiz heeee
Valla anlamadım tatlışşş.. bi kere 2 ay önce BATtan 1 gün sonra olmuştu ama 2 gün gecikmesi ilk defa oluyo.. Bi de çok ilginç bat günü sabahın 8inde nasıl bir ağrıyla uyandımm Allah geldi dedim içimden tuvalete koştum gelen giden yok.. Bi saat fln ağrıdan uyuyamadım sonra dalmışım kalktım ağrı filan yoktu.. Şeffaf beyaza yakın bi akıntım var.. Sabah ilk idrarla test yaptım bembeyaz tertemiz bir tek çizgi.. Zaten çatlamadan 1 gün sonra doktordaydım tek çatlamış yumurta görmüştü başka folikül fln görmemişti.. Tam da 12. günde çatlamıştı aslında ama sonradan yumurta oluşup çatlamış olma ihtimali nedir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?