Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

gibigibiyim cim ozaman çalışmalar devam...sonradan yumurta büyümüş ve çatlamış olabilir değerlendirmeye bak derim
Allah seni inandırsın ilişkiden bıktım yani artık.. Bizim kociş yatmaya gidiyo mesela aradan 2 saat geçiyo ben yatıyorum adam uyanıp bana yürüyo hahahahaha durduramıyorum hergün böyle.. Ondan bile sıkıldım artık birilerini dövesim var inanılmaz gerginim yaa bitsin bu sıkıntı artık

hayırlısı olsun o vakit... klomen bende kullandım ama gecikme falan olmamıştı.... ama kadın bünyesi tuhaftır enteresandır ve her biri farklıdır bir literatürümüz yok ki şekerim... Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin inşallahhh

İnan bende öyleydim aralık ayında... bir gün dur ,bir gün yap istemeye istemeye...işin zevkide kalmadı
Benimde bugün adetin 4. günü doktora gidip yumurta kontrolü yaptırmam lazım, aradım ayın 18 ine kadar yer yok sinirlerim gerildi birde her gittiğimde alttan ultrason kontrol geriyor zaten beni
Bugün düşündüm taşındım dedimki gitmeyeyim doktora
Biz biliyoruz zaten nekadar zamanda yumurta büyüyor, ne zamanlar çatlıyor
Bu ay kendim yapıcam tutturamazsam bir sonraki aya giderim ozamanda bir bahane bulurum diye düşündüm ve işyerindeyim....

bence de iyi düşünmüşsün tatlım,dediğin gibi strese giriyorsan bir ay da kendin takip et....

ilk kullandığım ay bendede gecikme yapmıştı...ama bu ay hem klomen hem çatlatma iğnesi günü gününe oldum sayılır...gerçekten çok tuhafız psikolojilerimiz etkili oluyor daha çok.

Ben de bu doktorları anlayamıyorum adetin 3. günü gel diyo mesela adet olunca randevu alayım diye arıyosun 5 gün sonraya yer var!!! Sanki bilmiyolar kendi yoğunluklarını insan bi sekretirime söyleyin araya alsın bilmemne der ne bileyim yaa!!! Benim gittiğim hastanede çalışan arkadaşım var kendi kontenjanından randevu alıyo da öyle alabiliyorum yani yoksa aynı sorun bana da olur.. Neyse dene bi bakalım canım dediğin gibi artık günlerimizi bile ezberledik yani :)

Amin canım inşallah hayırlısı olsun bekleyip görcez başka yapıcak bişey yok zaten :)

Hemde özel hastane dicem ama artık bir farkları kalmadı devlet hastanelerinden muamele yönünden
Hem para veriyorsun okadar hemde saatlerce kapısında bekliyorsun
Birde ; biz hariç sanki herkes doğuruyor
Hamilelerden oturacak yer bulamıyorum
Bu ayda böyle olsun bakalım...elimden geleni yaparım artıkın

Sen ankaradamıydın canım aynı hastaneyse ben arkadaşımdan rica ediyim??

Tünaydınnn bebişim iyi sayılırım mutlu,sağlıklı,huzurlu haftalar....Okul telaşı çocuğu okula bıraktım servis için çok yakın mecburen yürüyerek gidiyoruz.Mide bulantısı hariç her şey mevcut bel ağrım geçti o da demekki döllenme anında zorlamış.Hep uyuyorum :) meyve yiyorum bol bol süt içiyorum şimdilik böyle yarında doktora gidiyorum zaten bakalım hakkımızda hayırlısı

cnm sanki 4 nolu testte silinmeye başlamış bi de son testte silinmeye başlamış gibime geldi ama bu resmi çok büyütemiyorum uzaktan gördüğüm kadarıyla yazdım
4 nolu testler çift çizgiyi tam gördgm gunler adetın 14.15 gunlerı 16 .gun hafufu bır silklesme var snrada n da dun ve bugun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…