doktora gttım ama kac yumı var sormadm en son hormon test sonuclarımı almaya gttgm de sorum yumı varmıydı dıyee tabıkı de var dedı o kdrsenin yumurta sayımı yapılmışmıydı peki adetliyken gittinmi doktora hiç.. Belki çok yumurta varsa ard arda çatlıyo da olabilir canım
canııım maşallah size, uyuya uyuya büyüyecek minişlerimiz, yarında inşallah güzel haberler alırsın...Tünaydınnn bebişim iyi sayılırım mutlu,sağlıklı,huzurlu haftalar....Okul telaşı çocuğu okula bıraktım servis için çok yakın mecburen yürüyerek gidiyoruz.Mide bulantısı hariç her şey mevcut bel ağrım geçti o da demekki döllenme anında zorlamış.Hep uyuyorum :) meyve yiyorum bol bol süt içiyorum şimdilik böyle yarında doktora gidiyorum zaten bakalım hakkımızda hayırlısı
bende seninle aynı durumdayım. yeni evliyken öğrendim. evleneli altı ay oldu. bende de erken yumurta yetmezliği var. ya yumurtam oluşmuyor. yada oluşsa bile boş çıkıyor. kürleri uyguluyorum. stres çok büyük düşmanımız. bir faydası olmadığı gibi zararı da çok. şimdilik bu durumunu bir kenara bırakıp düğün hazırlarına dikkatini vermelisin. bende çok umutsuzum. ama yine de sonuna kadar mücadele edeceğim. elimizden geleni yapıp allaha bolca dua edeceğiz. takdir allahın. rabbim ol derse hiçbirşey engel olamaz. rabbim inşallah umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmaz. bizlerede o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder.Merhaba arkadaşlar,gecenin üçünde uykusuzum..çünkü şok bir olay geldi başıma..adetimde bugüne önemli bir sorun yaşamamıştım,hiçbir sağlık sorunumda yok.son dönem adetim gecikince dr a gittim..ultrasonla baktı,sol yumurtalık da hiç yumurtam kalmamış,sağda bir iki tane küçük varmış,kan tahlili yapıldı fsh 105..ve bana depresyona gireceğim o haberi verdi,erken yumurta yetmezliği..bir daha hiç adet olmayacakmışım..bitmiş herşey .gözümden yaşlar boşaldı,39 yaşındayım,evlenmenin arifesindeyim.ve hiç belirti vermedi..hep saat gibi düzenliydi..nasıl?birden inanamıyorum..dr bir sebep söyleyemedi.hemen ertesi günü başka doktora gittim,sonuç değişmedi, üreme merkezine yönlendirdi..bari tüp bebek olma ihtimali dedim, yumurtalarım çok küçükmüş,olmazmış..hiç mi umut yok diye sordum,yumurta nakli başka bir kadından alırsam,ancak böyle olurmuş..nasıl yaa daha düne kadar sağlıklıyken, evlenip çocuk yapma hayali kurarken,her an regl olabilirim diye çantamda pedle dolaşırken..nasıl?bana bitti herşey dediler..biestrol 25 gr verdiler,her gün içecekmişim, bir de angelika isminde bir ilaç..dört gün oldu ben bunu öğreneli,hala kabus gördüğümü sanıyorum,yaşamak çol anlamsız geliyor,kendimi çok gereksiz,anlamsız buluyorum..dua ediyorum..ben napacağım arkadaşlar ???
o kadar stresli ve berbat bi gün geçirmekteyiz ki, ofiscek regl bile olabiliriz bugün bu stresleN nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........ HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
N nisanok ve 3 34ebrari34 den bir haber yokmu montecim...?N nisanok bat ...........29.12.2015
EGE ASYA ........ HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
o kadar stresli ve berbat bi gün geçirmekteyiz ki, ofiscek regl bile olabiliriz bugün bu stresle
ebrari olmamış daha,beklemede, nisanok gelmedi bugün henüz canım
o kadar stresli ve berbat bi gün geçirmekteyiz ki, ofiscek regl bile olabiliriz bugün bu stresle
14 gun cnmKızlar çatlatma iğnesinden ne kadar zaman sonra adet olunuyor?
hımm bnmde daha 12 gun varadetime az kalmış o zaman canım.
genel bi gerginlik var bugün sabahtan berineden pazartesi sendromu olmasın?
oyy benim son 3 günnn,bugünü saymazsakhımm bnmde daha 12 gun var
benim de adetime 6 günüm var. ah o kırmızılar 9 ay gelmese...
aaayyyyyyyyyyyy cok yakınnnnnnnn ne var varmı sence bıseyler gelısmleroyy benim son 3 günnn,bugünü saymazsak
iğnede cıkıomuss cnm poztf ıstersen yap ama o bıle guzel duyguşu an gebelik testi yapsam kesin pozitif çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?