- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Ayy ben 16 diye gördüm nerde bizim listemizzz yaabebeğim 2 gün var, bugün ayın 12 si, 14 ü benim 28.günyarına gelir sanırım ((((
ahanda buradaAyy ben 16 diye gördüm nerde bizim listemizzz yaa
bebişimiz yada bebişlerimiz olsun da yedirelim onlara bu laflarını.. yaşasın kötülük.. sürüm sürüm süründürelim onları.. bazen sırf bu yüzden bile o kadar çok istiyorum ki.. noluyor bu ben miyim içime ne kaçtı diyorum kendi kendime.. rabbim bize de o günleri inşallah gösterir canım...
şener şen perran kutlan filmi.... "tükür babanın suratına" repliği.... bu adamlara lazım olan aynen o replik.... tükürsün kızlar babalarının suratına... halbuki baba kız aşkı bambaşkadır... inşallah tadar da kendi kendine kızarlar.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de kız olsun. isterse sevmesin. kendi bilir. ben severim miniğimi..
bende 28 de bir adet olurum benimde yüksek....adet qorduqun halde fsh yuksek mi cikiyordu ?
vallahi bi hatırlat bence... bir çok doktor atlıyormuş... gerçi bülent bey de çok iyi bir doktordur amaCanım Doktor kontrolundeyim.. Acıbadem maslak Bülent Tıraş doktordum..
bu benim gıcık doktor tedavi de vermiyor, arkadaş karı-koca beceremiyoruz biz bu işi işte!!! bi destek ol di mi ama!!!kötüye yorma hemen... bak ben klomen +iğneye rağmen olmadı geçen ay..
Rabbim nasip edecek inş sıkıntı yapma hemen dur bi :)
Ay bak şimdi gördüm o aradaki aralıklar kafamı karıştırıyo benim o arkadaşlar nerde ki acep kayıplarahanda burada
N nisanok bat ...........29.12.2015
@canegeasya ........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
3 34ebrari34 ........ BAT 05.01.2016
gibigibiyim ..........BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 14.01.2016
sm34 .................BAT 15.12.2015
gulbil ..................BAT 16.12.2015
sekerpancari ....BAT 16.01.2016
Gobe ..................BAT 16.01.2016
amayaa .............BAT 22.01.2016
brnh .............. ...BAT 25.01.2016
toprak-35 .........BAT 27.01.2016
asli5361 ............BAT
fshe2 ................BAT 26.01.2016
sibel15 ..............BAT 27.01.2016
zeynepzumra ...BAT 29.01.2016
Sonbaharrr01 ..BAT 05.02.2016
hsg den sonra hamile kalan çok 3 ay olmazsa ondan sonra doktor tedavi veriyor canım. olacak inş Rabbim güzel yüreğinin yüzü suyu hürmetine gönderecek bebişini :)bu benim gıcık doktor tedavi de vermiyor, arkadaş karı-koca beceremiyoruz biz bu işi işte!!! bi destek ol di mi ama!!!
Doktorla görüşebildin mi canım neden o kadar sık oldu regln??şimdi ben 25 aralık da regl oldum.... sonra 6 ocakta peçeteye kahverengi şekilde geldi 7 ocakta regl oldum.... şimdi ne zaman olcağımı hiç bilmiyorum.
aaaa ne sıkıntısı ayol.... 3 ay da hemdeeeeregl sivilcem her ay ki yerini aldı, sol kasık ağrım artarak devam ediyor ve akıntılarım yoğunlaştı,müjde reglim geliyor yinekısmet böyleymiş de neden tutturamıyoruz neden olmuyor arkadaş yaaaa, vallahi sıkıntı basıyor artık (((
bebişim tedavi süreci geçiriyorsun ama, ee bizde tedavide yok sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi hissettim kendimiaaaa ne sıkıntısı ayol.... 3 ay da hemdeeeeduymadım saydım
kızım 3,5 yıldır uğraşıyorum ben... öyle sıkıldım falan duymıyım bi dahaaaaa
inşallah kuzuuum, hepimizinkini göndersin inşallah bir an öncehsg den sonra hamile kalan çok 3 ay olmazsa ondan sonra doktor tedavi veriyor canım. olacak inş Rabbim güzel yüreğinin yüzü suyu hürmetine gönderecek bebişini :)
sen tedavinin alasını oldun canım(hsg)...bekle azıcık ilk üç ay kendi kendine olma ihtimali yüksek...doktorun ondan ekstra bişey vermiyor şuan .bebişim tedavi süreci geçiriyorsun ama, ee bizde tedavide yok sanki boşa kürek çekiyormuşum gibi hissettim kendimi
şimdi ben 25 aralık da regl oldum.... sonra 6 ocakta peçeteye kahverengi şekilde geldi 7 ocakta regl oldum.... şimdi ne zaman olcağımı hiç bilmiyorum.
canım ben akıntı ile yumurtlama takip ediyorum da sanırım şaşırdığım nokta o, bu ay ovulasyon testi kullanacağım artık,böyle olmayacak sanırım, ben günleri tutturamıyorum bencesen tedavinin alasını oldun canım(hsg)...bekle azıcık ilk üç ay kendi kendine olma ihtimali yüksek...doktorun ondan ekstra bişey vermiyor şuan .
ya görüştüm kontrole de gittim hatta... kisttim yok temiz herşey normal... hatta ben 7 sinde gittim işte artınca... doktor ani korku heyecan falan yaşadın mı dedi... perşembe idi günlerde salı gece sabaha karşı kv nin eve hırsız girme eğilimi gösterdi... kv hırsızzz vaaaarrrr diye mahalleyi ayağa kaldırdı korkunca tabi haklı olarak... ben de onun sesine uyandım. evimiz müstakil ve kv alt katta oturuyor da.... bu kadar da narinim sanırsamDoktorla görüşebildin mi canım neden o kadar sık oldu regln??
Kür uyguluyorsan gecikme yapabilir yada kullandığın ilaçlarşimdi ben 25 aralık da regl oldum.... sonra 6 ocakta peçeteye kahverengi şekilde geldi 7 ocakta regl oldum.... şimdi ne zaman olcağımı hiç bilmiyorum.
erken gelmesi şaşırtıcı işte... 15. gün regl oldum yenidenKür uyguluyorsan gecikme yapabilir yada kullandığın ilaçlar
hesabı neye göre yapcam hiç bilmiyorum. yada mesela normal reglden de kısa sürdü.... yumurtam çatlamışmıydı boşamı gitmişti.... şimdi ben 22 ocak ta mı regl olcam yoksa 4 şubatta mı???? kafamda deli sorularKür uyguluyorsan gecikme yapabilir yada kullandığın ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?