Hayır canım normal protokol..Biliyorum aslında aspirini almadım düşüğüm yok bir isteğe bağlı kürtaj bir de 5 yaşında kızım var...
Anladım mini tüp bebek mi yapmışlar acaba? Rezerv azlığında mini tüp bebek öneriyorlarmış, bir yumurtayı takip edip büyütmek şeklinde.
evet anlıyorum, bimiyorum aslında eşimden öyle bir davranış görmedim hiç hakkını yiyemem ama işte çevremde gördüklerim birkaç kişide yaşla beraber olgunluk arttı, ama bu yetiştirilme tarzıylada ilgili,anneler oğullarını kendilerine aşık bağımlı yetiştiriyorlar,çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin anneden bağımsız hareket edemiyor,evlensede geleceğini inşaa edemiyor,çok üzülüyorum...canım yaşdan çok yapı bence. benim eşimde aynı. ailesine çok düşkün. hele annesie o kadar düşkün ki annesi söz konusu oldu mu akan sular durur.
pesss birde cinsiyet tercihi...Allah eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı evlat versin demiyorlarda...Benim eşimde erkek istiyor.. çalışmaya gelince uf puf ama bebek konusu açılınca erkek olsun. Kardeşi erkek.. kız olursa sevmeyebilirmiş onun kadar zaten sevemezmişte.. erkek olsa daha iyi diyor
Sağol canım allah razı olsun. erkek olursa sultan hazretleri havallara uçar herhaşde :) kız olursa nasıl olur bilmiyorum. benim için hiç farketmez. rabbim hayırlı, sağlıklı versin de.. aslında birşeyi çok istememek gerekiyor. dün bir arkadaşımla ilgili bir haber aldım. çok üzüldüm. arkadaşım 38 yaşında. eşi çok çocuk istiyordu. 3 yıldır uğraşıyorlardı. bundan 4.5 ay önce hamile kaldı. çok sevindim. bundan 15-20 gün önce kontrole gitmişler. bebek ultrasonda çok farklı görünmüş. bebek ileri derecede sakatmış. dr lar bunu almamız lazım. bu anne karnında zaten ölür, anneyi de zehirler demişler. arkadaş kürtaj olmuş. eşime bunu da anlattım. bunları biliyorum ama diyor.... söyledikleri malumben hepimize,en çok da sana her gün dua ediyorum gülbilcim tez zamanda rabbim sana erkek bebişler versin de sultan hazretleri eşinin nesli sürsün :) eeee bu arada kız olursa ne olacak
amin inşallah canım..Amin inşallah canım.. haklıyım ama konuşunca kötü gelin fesat oluyorum o yüzden susuyorum rabbim görsün bizi bebeklerimizi nasip etsin bir an önce bize inş.
o bir şeye sabitlenmiş gidiyor, Rabbim bizi bunlardan korusun çok zor bir durum,birde öyle bir imtihan varSağol canım allah razı olsun. erkek olursa sultan hazretleri havallara uçar herhaşde :) kız olursa nasıl olur bilmiyorum. benim için hiç farketmez. rabbim hayırlı, sağlıklı versin de.. aslında birşeyi çok istememek gerekiyor. dün bir arkadaşımla ilgili bir haber aldım. çok üzüldüm. arkadaşım 38 yaşında. eşi çok çocuk istiyordu. 3 yıldır uğraşıyorlardı. bundan 4.5 ay önce hamile kaldı. çok sevindim. bundan 15-20 gün önce kontrole gitmişler. bebek ultrasonda çok farklı görünmüş. bebek ileri derecede sakatmış. dr lar bunu almamız lazım. bu anne karnında zaten ölür, anneyi de zehirler demişler. arkadaş kürtaj olmuş. eşime bunu da anlattım. bunları biliyorum ama diyor.... söyledikleri malum
benim eşimin yaşı 40 civarı olduğu için bu yaştan sonra değişeceğini sanmıyorum hiç..evet anlıyorum, bimiyorum aslında eşimden öyle bir davranış görmedim hiç hakkını yiyemem ama işte çevremde gördüklerim birkaç kişide yaşla beraber olgunluk arttı, ama bu yetiştirilme tarzıylada ilgili,anneler oğullarını kendilerine aşık bağımlı yetiştiriyorlar,çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin anneden bağımsız hareket edemiyor,evlensede geleceğini inşaa edemiyor,çok üzülüyorum...
kesinlikle kafasında sabitlemiş.. aslında bu durum benim de eşimin de imtihanı ama eşim bunu idrak edemiyor.o bir şeye sabitlenmiş gidiyor, Rabbim bizi bunlardan korusun çok zor bir durum,birde öyle bir imtihan var
allahtan sağlıklı sağlıklı hayırlı evlat istemek lazım aslında..Benim eşimde erkek istiyor.. çalışmaya gelince uf puf ama bebek konusu açılınca erkek olsun. Kardeşi erkek.. kız olursa sevmeyebilirmiş onun kadar zaten sevemezmişte.. erkek olsa daha iyi diyor
canım yaaa kıyamam,Rabbim sağlık versin arkadaşına ve tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah, Rabbim kime ne vereceğini bilir, Peygamber Efendimizin (S.A.V) soyu bile kızından türemiştir, bu kadar böbürlenmek,kibir, Allah'ın işine karışmaktır, inşallah tez zamanda silkelenip kendine gelsin şu erkek takıntısı olan adamlar!!! Rabbim sağlıklı versin inşallah....Sağol canım allah razı olsun. erkek olursa sultan hazretleri havallara uçar herhaşde :) kız olursa nasıl olur bilmiyorum. benim için hiç farketmez. rabbim hayırlı, sağlıklı versin de.. aslında birşeyi çok istememek gerekiyor. dün bir arkadaşımla ilgili bir haber aldım. çok üzüldüm. arkadaşım 38 yaşında. eşi çok çocuk istiyordu. 3 yıldır uğraşıyorlardı. bundan 4.5 ay önce hamile kaldı. çok sevindim. bundan 15-20 gün önce kontrole gitmişler. bebek ultrasonda çok farklı görünmüş. bebek ileri derecede sakatmış. dr lar bunu almamız lazım. bu anne karnında zaten ölür, anneyi de zehirler demişler. arkadaş kürtaj olmuş. eşime bunu da anlattım. bunları biliyorum ama diyor.... söyledikleri malum
amin canım.. benim için kız erkek hiç farketmez. bir tane sağlıklı hayırlı olsun ona da razıyım.canım yaaa kıyamam,Rabbim sağlık versin arkadaşına ve tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah, Rabbim kime ne vereceğini bilir, Peygamber Efendimizin (S.A.V) soyu bile kızından türemiştir, bu kadar böbürlenmek,kibir, Allah'ın işine karışmaktır, inşallah tez zamanda silkelenip kendine gelsin şu erkek takıntısı olan adamlar!!! Rabbim sağlıklı versin inşallah....
deli oluyorum işte ne yapıcam bilmiyorumpesss birde cinsiyet tercihi...Allah eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı evlat versin demiyorlarda...sevemezmiş bilmem ne...
Amin ben de öyle düşünüyorum sağlıklı olsun kız erkek fark etmez..amin canım.. benim için kız erkek hiç farketmez. bir tane sağlıklı hayırlı olsun ona da razıyım.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamandakesinlikle kafasında sabitlemiş.. aslında bu durum benim de eşimin de imtihanı ama eşim bunu idrak edemiyor.
rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de kız olsun. isterse sevmesin. kendi bilir. ben severim miniğimi..deli oluyorum işte ne yapıcam bilmiyorum
amin canım inşallah..Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda
En son bana kardeşim kardeşim dediğinde.. bende dedim sen sevmessen sevme ben severim çocuğumu.. büyüdüğünde sen verirsin hesabını.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de kız olsun. isterse sevmesin. kendi bilir. ben severim miniğimi..
inşallah bi erkek bi kız ikizin olsunamin canım.. benim için kız erkek hiç farketmez. bir tane sağlıklı hayırlı olsun ona da razıyım.
bebişimiz yada bebişlerimiz olsun da yedirelim onlara bu laflarını.. yaşasın kötülük.. sürüm sürüm süründürelim onları.. bazen sırf bu yüzden bile o kadar çok istiyorum ki.. noluyor bu ben miyim içime ne kaçtı diyorum kendi kendime.. rabbim bize de o günleri inşallah gösterir canım...En son bana kardeşim kardeşim dediğinde.. bende dedim sen sevmessen sevme ben severim çocuğumu.. büyüdüğünde sen verirsin hesabını.
şekerim ikiz elbette çok isterim ama bana çok çok çok düşük bi ihtimal geliyor. bir tane olsa ona da razıyım. bende erken yumurta yetmezliği var. rezerv dibe vurmuş durumda.inşallah bi erkek bi kız ikizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?