Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım yaşdan çok yapı bence. benim eşimde aynı. ailesine çok düşkün. hele annesie o kadar düşkün ki annesi söz konusu oldu mu akan sular durur.
evet anlıyorum, bimiyorum aslında eşimden öyle bir davranış görmedim hiç hakkını yiyemem ama işte çevremde gördüklerim birkaç kişide yaşla beraber olgunluk arttı, ama bu yetiştirilme tarzıylada ilgili,anneler oğullarını kendilerine aşık bağımlı yetiştiriyorlar,çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin anneden bağımsız hareket edemiyor,evlensede geleceğini inşaa edemiyor,çok üzülüyorum...

Benim eşimde erkek istiyor.. çalışmaya gelince uf puf ama bebek konusu açılınca erkek olsun. Kardeşi erkek.. kız olursa sevmeyebilirmiş onun kadar zaten sevemezmişte.. erkek olsa daha iyi diyor
pesss birde cinsiyet tercihi...Allah eli kolu sağlam sağlıklı hayırlı evlat versin demiyorlarda...sevemezmiş bilmem ne...

ben hepimize,en çok da sana her gün dua ediyorum gülbilcim tez zamanda rabbim sana erkek bebişler versin de sultan hazretleri eşinin nesli sürsün :) eeee bu arada kız olursa ne olacak
Sağol canım allah razı olsun. erkek olursa sultan hazretleri havallara uçar herhaşde :) kız olursa nasıl olur bilmiyorum. benim için hiç farketmez. rabbim hayırlı, sağlıklı versin de.. aslında birşeyi çok istememek gerekiyor. dün bir arkadaşımla ilgili bir haber aldım. çok üzüldüm. arkadaşım 38 yaşında. eşi çok çocuk istiyordu. 3 yıldır uğraşıyorlardı. bundan 4.5 ay önce hamile kaldı. çok sevindim. bundan 15-20 gün önce kontrole gitmişler. bebek ultrasonda çok farklı görünmüş. bebek ileri derecede sakatmış. dr lar bunu almamız lazım. bu anne karnında zaten ölür, anneyi de zehirler demişler. arkadaş kürtaj olmuş. eşime bunu da anlattım. bunları biliyorum ama diyor.... söyledikleri malum

o bir şeye sabitlenmiş gidiyor, Rabbim bizi bunlardan korusun çok zor bir durum,birde öyle bir imtihan var

benim eşimin yaşı 40 civarı olduğu için bu yaştan sonra değişeceğini sanmıyorum hiç..

canım yaaa kıyamam,Rabbim sağlık versin arkadaşına ve tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah, Rabbim kime ne vereceğini bilir, Peygamber Efendimizin (S.A.V) soyu bile kızından türemiştir, bu kadar böbürlenmek,kibir, Allah'ın işine karışmaktır, inşallah tez zamanda silkelenip kendine gelsin şu erkek takıntısı olan adamlar!!! Rabbim sağlıklı versin inşallah....

amin canım.. benim için kız erkek hiç farketmez. bir tane sağlıklı hayırlı olsun ona da razıyım.

En son bana kardeşim kardeşim dediğinde.. bende dedim sen sevmessen sevme ben severim çocuğumu.. büyüdüğünde sen verirsin hesabını.
bebişimiz yada bebişlerimiz olsun da yedirelim onlara bu laflarını.. yaşasın kötülük.. sürüm sürüm süründürelim onları.. bazen sırf bu yüzden bile o kadar çok istiyorum ki.. noluyor bu ben miyim içime ne kaçtı diyorum kendi kendime.. rabbim bize de o günleri inşallah gösterir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…