Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Aminnnnnnnnn canım inş.

şekerim ikiz elbette çok isterim ama bana çok çok çok düşük bi ihtimal geliyor. bir tane olsa ona da razıyım. bende erken yumurta yetmezliği var. rezerv dibe vurmuş durumda.
fsh ı 90 olan bir arkadaşım,adetin 2. günü ölçümü üstelik,şubatta doğum yapacak hem de en organiğinden...olmaz değil yok mümkün değil gibi kelimeler ne yazıkki bizim sözlükte bulunmuyor

şekerim ikiz elbette çok isterim ama bana çok çok çok düşük bi ihtimal geliyor. bir tane olsa ona da razıyım. bende erken yumurta yetmezliği var. rezerv dibe vurmuş durumda.
tüp bebek tedavilerinde daha sık rastlanan bi durum şekerim ikiz gebelik,belli mi olur bu işler

Benim akıntım var ve kasıklarım ağrıyor.. sinirden çatlıyor yumoşlar sanırım bugun erkenden
normalde 36 saat sonra akşam 10.30 dan sonra olması lazım :)

adet qorduqun halde fsh yuksek mi cikiyordu ?

canım hangi markayı kullanıyorsun?
şu an dandik bi markanınkini kullanıyodum ;Naturade diye... Solgar siparişi verdim. bulamadım da nette istediğimden.. eczacıma söyledim o verdi siparişi. solgarın 500 mg 90 kapsül olanını kullanıcam ben

yok düştüğünde etkisi farklı oluyor, bi defa görülen folikül sayısı artıyor... birbirlerin ile aralarında büyüklük farkı olurken fsh düşünce bu azalıyor... döllenme oranı artıyor... benim 29 fsh ile doktor tedaviye başlamadı 19a düşünce yaptı... ama daha önce o düzeyde fsh ile hiç tedavi olmamıştım. 4 yumurta toplandı sadece 1i döllendi... kimyasal gebelik yaşadım. benim amacım 10 altı fsh ile tedavi olmak.... ve elbette ki kompleks bir yapı burada da var mesela canegeasya nickli bir arkadaş 27 fsh ile doğal gebe kaldı ama ilk gebeliğinde de yüksek fsh ile gebe kalmış. benim bünyem için doğru olanın fshın 10 altında olması gerektiğine inanıyorum sadece...

sonradan testinin resmini de gördüm tatlım... benim kimyasal gebeliğimde öyle testlerim vardı hatta daha koyusu da vardı... bekleyince çıkıyosa mutlaka bir şey var ama inşallah seninki geç döllenmedir....

kızlar bu arada benim adetimde beklediğimden erken geldi. hafta sonu bekliyordum. kaplıca erken getirmiş olabilir mi?
benim de yaaaa hem de tam yumurtalama gününde oldu... bende acaba yakının etkisi mi diyorum bazen....

bence de bekle... yarın tekrarla... koyulaşırsa süpheleniriz... ancak hiç bire şey olmasa çizgi günlerce beklese de çıkmıyo...

tatlım 6 aydır biosteron kullandığını söylemişsin canım o ilacın sürekli kullanılmaması gerekiyor. 3 ayda bir ay ara verilmesi lazım en az.... bi doktoruna falan danış istersen....

nesli insanlığa yarar bi şey mi yapmış... elektriği falan mı bulmuş. nesli sürse nolcakmış sürmese ne artııı sanki bi onun genlerini mi alıyo... senin genlerinde var sonuçta o çocukta.

mini tüp bebek yaşı daha ileri olan bayanlarda ve az folikül görünüyorsa yapılıyor genelde. çünkü mini tüp bebek de amaç 1 en fazla 2 yumurta elde etmektir. ve eğer daha fazla folikül görünüyorsa onu riske atmıyorlar. tüp bebek yaptıranlarda atmak istemiyor. 2 yumurtadan ya döllenen olmazsa diye düşünerek... madem folikül var büyütelim...

Benim eşimde erkek istiyor.. çalışmaya gelince uf puf ama bebek konusu açılınca erkek olsun. Kardeşi erkek.. kız olursa sevmeyebilirmiş onun kadar zaten sevemezmişte.. erkek olsa daha iyi diyor
bu yapıya kızıyorum ama neyse... söylenebilecek bir şey yok... Allah kızlarının ellerine düşürmesin öyle insanları.....

Canım Doktor kontrolundeyim.. Acıbadem maslak Bülent Tıraş doktordum..

sonradan testinin resmini de gördüm tatlım... benim kimyasal gebeliğimde öyle testlerim vardı hatta daha koyusu da vardı... bekleyince çıkıyosa mutlaka bir şey var ama inşallah seninki geç döllenmedir....
İnşallah canım öyledir ben ilk 5-10 dakika falan bekleyebildim dün sabah evden çıktım sonra.. İlk yarım saatte çıkarsa falan diyo herkes ama ilk yarım saatte mi çıktı yoksa sonradan mı hiçbi fikrim yok.. Yarın sabah tekrar yapcam eğer olmazsa bakalım hayırlısı olsun :) :*

regl sivilcem her ay ki yerini aldı, sol kasık ağrım artarak devam ediyor ve akıntılarım yoğunlaştı,müjde reglim geliyor yine kısmet böyleymiş de neden tutturamıyoruz neden olmuyor arkadaş yaaaa, vallahi sıkıntı basıyor artık (((

Canım daha dur çok varr seninnn o ağrılar falan streslerden hepp sakin ol lütfennn AAAAAAAAAAAA

kötüye yorma hemen... bak ben klomen +iğneye rağmen olmadı geçen ay..
Rabbim nasip edecek inş sıkıntı yapma hemen dur bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…