- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Aminnnnnnnnn canım inş.bebişimiz yada bebişlerimiz olsun da yedirelim onlara bu laflarını.. yaşasın kötülük.. sürüm sürüm süründürelim onları.. bazen sırf bu yüzden bile o kadar çok istiyorum ki.. noluyor bu ben miyim içime ne kaçtı diyorum kendi kendime.. rabbim bize de o günleri inşallah gösterir canım...
fsh ı 90 olan bir arkadaşım,adetin 2. günü ölçümü üstelik,şubatta doğum yapacak hem de en organiğinden...olmaz değil yok mümkün değil gibi kelimeler ne yazıkki bizim sözlükte bulunmuyorşekerim ikiz elbette çok isterim ama bana çok çok çok düşük bi ihtimal geliyor. bir tane olsa ona da razıyım. bende erken yumurta yetmezliği var. rezerv dibe vurmuş durumda.
iiyii yapmıssınn cnm cok ıyı olmuskızlarrrrr hamilelik takvimini ekledim aslında kalp atışını duyunca ekleyim demiştim ama dayanamdımbrnh
tüp bebek tedavilerinde daha sık rastlanan bi durum şekerim ikiz gebelik,belli mi olur bu işlerşekerim ikiz elbette çok isterim ama bana çok çok çok düşük bi ihtimal geliyor. bir tane olsa ona da razıyım. bende erken yumurta yetmezliği var. rezerv dibe vurmuş durumda.
evet evet bnmdeinşallah bi erkek bi kız ikizin olsun
adet qorduqun halde fsh yuksek mi cikiyordu ?fsh yüksek veya yükselme eğiliminde .işin açığı bebek isteyene kadar fsh tan falan haberim yoktu.çünkü 28 debir dedimmi regli olurum ben. maşallah diyimde.işte sonra tedaviler falan gende çok şükür fazla ileri yada geri atmıyor...
evet adet olduğum halde düzenli, fsh yüksek çıkıyor,işte kürler vitaminler ya da tüp bebek tedavisindeyken iğnelerle düşüyor.adet qorduqun halde fsh yuksek mi cikiyordu ?
canım inşallah..fsh ı 90 olan bir arkadaşım,adetin 2. günü ölçümü üstelik,şubatta doğum yapacak hem de en organiğinden...olmaz değil yok mümkün değil gibi kelimeler ne yazıkki bizim sözlükte bulunmuyor
inşallah kuzumm.. ama önce kaliteli yumiler oluşturmam lazım.tüp bebek tedavilerinde daha sık rastlanan bi durum şekerim ikiz gebelik,belli mi olur bu işler
şu an dandik bi markanınkini kullanıyodum ;Naturade diye... Solgar siparişi verdim. bulamadım da nette istediğimden.. eczacıma söyledim o verdi siparişi. solgarın 500 mg 90 kapsül olanını kullanıcam bencanım hangi markayı kullanıyorsun?
yok düştüğünde etkisi farklı oluyor, bi defa görülen folikül sayısı artıyor... birbirlerin ile aralarında büyüklük farkı olurken fsh düşünce bu azalıyor... döllenme oranı artıyor... benim 29 fsh ile doktor tedaviye başlamadı 19a düşünce yaptı... ama daha önce o düzeyde fsh ile hiç tedavi olmamıştım. 4 yumurta toplandı sadece 1i döllendi... kimyasal gebelik yaşadım. benim amacım 10 altı fsh ile tedavi olmak.... ve elbette ki kompleks bir yapı burada da var mesela canegeasya nickli bir arkadaş 27 fsh ile doğal gebe kaldı ama ilk gebeliğinde de yüksek fsh ile gebe kalmış. benim bünyem için doğru olanın fshın 10 altında olması gerektiğine inanıyorum sadece...Yanıtınız için teşekkürler. Fsh yüksekken yumurtaların içi boş oluyor sanırım ama düşürdüğümüzde de iyileşmiyor okuduklarımdan anladığım, yüksek fsh ile gebe kalanlar var, bu çok komplex bir durummuş yahu, mesela rahimde inceliyormuş yaşla birlikte, döllense bile tutunamıyormuş, dhea eczanelere sordum depolarda yok diyorlar, ankaradayım, oturarak çalışıyorum, faranjitim olmasa havalar iyi tam yürümelik ama.... aktarlardaki safrana güvenemedim.
sonradan testinin resmini de gördüm tatlım... benim kimyasal gebeliğimde öyle testlerim vardı hatta daha koyusu da vardı... bekleyince çıkıyosa mutlaka bir şey var ama inşallah seninki geç döllenmedir....Geçmedi canım ama kimsenin canına kast etmedim çok şükür dünü de atlattım bugüne Allah KerimHala regl de olmadım.. Bi de dün sabah yaptığım test akşam eve gittiğimde üstünde 2. bi çizgi belirmişti ama bekleyince sayılmıyo diye kaile almadım sabah tekrar yapacaktım işe geç kaldım vaktim olmadı
benim de yaaaa hem de tam yumurtalama gününde oldu... bende acaba yakının etkisi mi diyorum bazen....kızlar bu arada benim adetimde beklediğimden erken geldi. hafta sonu bekliyordum. kaplıca erken getirmiş olabilir mi?
bence de bekle... yarın tekrarla... koyulaşırsa süpheleniriz... ancak hiç bire şey olmasa çizgi günlerce beklese de çıkmıyo...çizginin rengi ama pembe gibi değil biraz değişik bi renk gri gibi o yüzden bana pek inandırıcı gelmediayy aslında evim de yakın eczaneye gidene kadar eve gider yaparım daha iyi ama ya da yarın sabah yapiim yaa ya gelirse regl çok üzülürüm sonra
tatlım 6 aydır biosteron kullandığını söylemişsin canım o ilacın sürekli kullanılmaması gerekiyor. 3 ayda bir ay ara verilmesi lazım en az.... bi doktoruna falan danış istersen....Canım bi arkadaşımın FSH 25 ken tüp bebek denemesi yaptılar yumurtalar büyümedi. İkinci denemesinde 20 idi yine büyümedi. Yine ben FSH 40 ken 3 yumurta ile denedim büyümedi iptal oldu tedavim. Yine aynı arkadaşım FSH!ı 10 a düşürdü tüp bebek tedavisine başladı.. 5 yumurta toplandı ve hamile.... Ben bundan şunu anlıyorum iğnelere yumurtaların cevap verebilmesi için FSH ın 15 in altında olması lazım. Yumurtaların kaliteli olması içinde takviye haplar alınmalı...
nesli insanlığa yarar bi şey mi yapmış... elektriği falan mı bulmuş. nesli sürse nolcakmış sürmese nedeğişen erkeklerde var. ama benim eşimde değişmez. kendi evimin düzeninde bile annesinin sözü daha çok geçti. çocuğumuz olsa belki çocuğu kesin benden önce gelir ama annesinden önce gelir mi bilmiyorum. dün akşam yine çocuk için evlenilmez dedim. verdiği cevap şu oldu: sen beni anlamıyorsun. ben tek erkek çocuğum. neslimi sürdürmem gerekir.
mini tüp bebek yaşı daha ileri olan bayanlarda ve az folikül görünüyorsa yapılıyor genelde. çünkü mini tüp bebek de amaç 1 en fazla 2 yumurta elde etmektir. ve eğer daha fazla folikül görünüyorsa onu riske atmıyorlar. tüp bebek yaptıranlarda atmak istemiyor. 2 yumurtadan ya döllenen olmazsa diye düşünerek... madem folikül var büyütelim...Biliyorum aslında aspirini almadım düşüğüm yok bir isteğe bağlı kürtaj bir de 5 yaşında kızım var...
Anladım mini tüp bebek mi yapmışlar acaba? Rezerv azlığında mini tüp bebek öneriyorlarmış, bir yumurtayı takip edip büyütmek şeklinde.
bu yapıya kızıyorum ama neyse... söylenebilecek bir şey yok... Allah kızlarının ellerine düşürmesin öyle insanları.....Benim eşimde erkek istiyor.. çalışmaya gelince uf puf ama bebek konusu açılınca erkek olsun. Kardeşi erkek.. kız olursa sevmeyebilirmiş onun kadar zaten sevemezmişte.. erkek olsa daha iyi diyor
sonradan testinin resmini de gördüm tatlım... benim kimyasal gebeliğimde öyle testlerim vardı hatta daha koyusu da vardı... bekleyince çıkıyosa mutlaka bir şey var ama inşallah seninki geç döllenmedir....:KK36::KK36::KK36::KK36:[/QUOTE .!.:İnşallah canım öyledir ben ilk 5-10 dakika falan bekleyebildim dün sabah evden çıktım sonra.. İlk yarım saatte çıkarsa falan diyo herkes ama ilk yarım saatte mi çıktı yoksa sonradan mı hiçbi fikrim yok.. Yarın sabah tekrar yapcam eğer olmazsa bakalım hayırlısı olsun :) :*
şu an dandik bi markanınkini kullanıyodum ;Naturade diye... Solgar siparişi verdim. bulamadım da nette istediğimden.. eczacıma söyledim o verdi siparişi. solgarın 500 mg 90 kapsül olanını kullanıcam ben
yok düştüğünde etkisi farklı oluyor, bi defa görülen folikül sayısı artıyor... birbirlerin ile aralarında büyüklük farkı olurken fsh düşünce bu azalıyor... döllenme oranı artıyor... benim 29 fsh ile doktor tedaviye başlamadı 19a düşünce yaptı... ama daha önce o düzeyde fsh ile hiç tedavi olmamıştım. 4 yumurta toplandı sadece 1i döllendi... kimyasal gebelik yaşadım. benim amacım 10 altı fsh ile tedavi olmak.... ve elbette ki kompleks bir yapı burada da var mesela canegeasya nickli bir arkadaş 27 fsh ile doğal gebe kaldı ama ilk gebeliğinde de yüksek fsh ile gebe kalmış. benim bünyem için doğru olanın fshın 10 altında olması gerektiğine inanıyorum sadece...
sonradan testinin resmini de gördüm tatlım... benim kimyasal gebeliğimde öyle testlerim vardı hatta daha koyusu da vardı... bekleyince çıkıyosa mutlaka bir şey var ama inşallah seninki geç döllenmedir....
benim de yaaaa hem de tam yumurtalama gününde oldu... bende acaba yakının etkisi mi diyorum bazen....
bence de bekle... yarın tekrarla... koyulaşırsa süpheleniriz... ancak hiç bire şey olmasa çizgi günlerce beklese de çıkmıyo...
tatlım 6 aydır biosteron kullandığını söylemişsin canım o ilacın sürekli kullanılmaması gerekiyor. 3 ayda bir ay ara verilmesi lazım en az.... bi doktoruna falan danış istersen....
nesli insanlığa yarar bi şey mi yapmış... elektriği falan mı bulmuş. nesli sürse nolcakmış sürmese neartııı sanki bi onun genlerini mi alıyo... senin genlerinde var sonuçta o çocukta.
mini tüp bebek yaşı daha ileri olan bayanlarda ve az folikül görünüyorsa yapılıyor genelde. çünkü mini tüp bebek de amaç 1 en fazla 2 yumurta elde etmektir. ve eğer daha fazla folikül görünüyorsa onu riske atmıyorlar. tüp bebek yaptıranlarda atmak istemiyor. 2 yumurtadan ya döllenen olmazsa diye düşünerek... madem folikül var büyütelim...
bu yapıya kızıyorum ama neyse... söylenebilecek bir şey yok... Allah kızlarının ellerine düşürmesin öyle insanları.....
İnşallah canım öyledir ben ilk 5-10 dakika falan bekleyebildim dün sabah evden çıktım sonra.. İlk yarım saatte çıkarsa falan diyo herkes ama ilk yarım saatte mi çıktı yoksa sonradan mı hiçbi fikrim yok.. Yarın sabah tekrar yapcam eğer olmazsa bakalım hayırlısı olsun :) :*sonradan testinin resmini de gördüm tatlım... benim kimyasal gebeliğimde öyle testlerim vardı hatta daha koyusu da vardı... bekleyince çıkıyosa mutlaka bir şey var ama inşallah seninki geç döllenmedir....
Canım daha dur çok varr seninnn o ağrılar falan streslerden hepp sakin ol lütfennn AAAAAAAAAAAAregl sivilcem her ay ki yerini aldı, sol kasık ağrım artarak devam ediyor ve akıntılarım yoğunlaştı,müjde reglim geliyor yinekısmet böyleymiş de neden tutturamıyoruz neden olmuyor arkadaş yaaaa, vallahi sıkıntı basıyor artık (((
bebeğim 2 gün var, bugün ayın 12 si, 14 ü benim 28.günCanım daha dur çok varr seninnn o ağrılar falan streslerden hepp sakin ol lütfennn AAAAAAAAAAAA
kötüye yorma hemen... bak ben klomen +iğneye rağmen olmadı geçen ay..regl sivilcem her ay ki yerini aldı, sol kasık ağrım artarak devam ediyor ve akıntılarım yoğunlaştı,müjde reglim geliyor yinekısmet böyleymiş de neden tutturamıyoruz neden olmuyor arkadaş yaaaa, vallahi sıkıntı basıyor artık (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?