Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım çok doğru diyorsun. bizim toplumumuzda nedense erkek çocuk saplantısı var. aslında kız çocukları daha sevimli oluyorlar. allahtan sağlıklı hayırlı evlat istemek lazım.

canım naptın ütü yanığı gibi yada buharmı yaktı çok geçmiş olsun.Nasıl sızlar o meret şimdi dikkat et
Canım ya,önde yemek tenceresi vardı arkada meşhur soğan kürü tenceresi kaynıyor tabii,Yanına ufak bir soğan parçası düşmüş.İki tencere arası kolumu uzattım alayım diye,sapı unuttum tabii,amaaa kolu bir değdi sapına sap kızmış cossss ett,.Halbuki indir ocaktan öyle al di mi yok,tezcanlıyım ya.Ama çok acıyor yahu.

evet cnm saglıklı hayırlı olsun ınsallah tabııı azcık taktık ver kız

taktik mesela az önce saçım ıslak oluyor ondan başım ağrıyor yazmışsınnnnnn..........Ben o ay 4 birliktelik oldu birini saymadım o yumurtlamadan önceydi yani 3 birliktelik oldu ve asla kalkmadım yataktan pijamamı bile eşime giydirttim o derece kalkmamak için sabaha kadar yattım.Evet rahatsız edici bir durum hemen duş almamak hemde günah biliyorum ama o gece ve ertesi geceye kadar duş almadım napim mecburdum............yastığı belimin altına deilde tam kalçamın altına koydum ama sonradan deil o esnada ve yastığı uyuyana kadarda almadım baktım uykum geldi ittim.Öncesindede duş alınmamalıymış zaten artı akşam deilde eşim uyuduktan sonra gece 3 veya 4 gibi oldu 3 üde uyandırdım onu :)

geçmiş o lsun canım benim buz koy, anestol vs sür geçer....

offff soğan kürü yapıyordun demek ne diyim ya Allah bu mücadelenin emeğinin karşılığını versin.Seninde gülen yüzünü görmek nasip olsun arkadaşım dualarım seninle hep aklımdasınız.

hadi gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.

bende dus almadan uyuyamıorm ya sabah namaza kalkıorm ya ondann olmadı artık namaza kalkınca yıkanırım bırdahakıne

offff soğan kürü yapıyordun demek ne diyim ya Allah bu mücadelenin emeğinin karşılığını versin.Seninde gülen yüzünü görmek nasip olsun arkadaşım dualarım seninle hep aklımdasınız.
Ahh inşallah canım inşallaaaah...

Kızlar arkadaşım benim gittiğim hastanede çalışıyo nihayet bugün doktorumla konuşabilmişş.. Testi negatif çıktı ama 3 gün gecikmesi var demiş bi de sinir sıkıntı durumlarını anlatmış klomen böyle bişey yaratır mı demiş?? o da hayır ilacın böyle yan etkisi yok idrarda çıkmayabilir hemen kan testi yaptırsın demiş

ayyyyy canım yaaa gözün aydınnn hayırlı olsunn darısı kalp atışını duymana diyeyim benim 2680 bhcgde sadece keseyi gördük sorun yoktur dimi

ayyyyy canım yaaa gözün aydınnn hayırlı olsunn darısı kalp atışını duymana diyeyim benim 2680 bhcgde sadece keseyi gördük sorun yoktur dimi

yok canım yok inan biz şanslıyız keseyi göremeyenler olmuş yanımdaki kadın 7 haftalıktı geçen hafta görememişler yine gelmişti.Birde sana karındanmı baktı?

haydi o halde kan testineee :)

Gözünaydın olsun canım.. İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın.. Allah tamamına erdirsin..

yok vajınal baktı

zaten bebiş nokta gibi karartı halindeydi yani net bende göremedim onuda belki söylemezdide ben dedim hocam evini yapmış firar etmiş dedim o esnada yok burda dedi o artı işaretiyle burda derken baktım karartı gibiydi.Asistanına söyledi o pc ye kaydetti mm dedi ama kaç mm onu anlamadım panikten :))) ayrıca geç döllenmeymiş dediğim gibi ben anlamıştım zaten sata göre 5 gün geriden geliyor dedi sonraki haftalarda bulur haftasını dedi.Tembel yani biraz benimki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…