canım bu teyzesi beceriksiz çıktıÇooook teşekkürler teyzesi arkadaş istiyor mercimeğim öyle dedi ben bilemem artık
canım çok doğru diyorsun. bizim toplumumuzda nedense erkek çocuk saplantısı var. aslında kız çocukları daha sevimli oluyorlar. allahtan sağlıklı hayırlı evlat istemek lazım.şener şen perran kutlan filmi.... "tükür babanın suratına" repliği.... bu adamlara lazım olan aynen o replik.... tükürsün kızlar babalarının suratına... halbuki baba kız aşkı bambaşkadır... inşallah tadar da kendi kendine kızarlar.böyle düşünen tüm babalar
bende 28 de bir adet olurum benimde yüksek....
vallahi bi hatırlat bence... bir çok doktor atlıyormuş... gerçi bülent bey de çok iyi bir doktordur ama
Canım ya,önde yemek tenceresi vardı arkada meşhur soğan kürü tenceresi kaynıyor tabii,Yanına ufak bir soğan parçası düşmüş.İki tencere arası kolumu uzattım alayım diye,sapı unuttum tabii,amaaa kolu bir değdi sapına sap kızmış cossss ett,.Halbuki indir ocaktan öyle al di mi yok,tezcanlıyım ya.Ama çok acıyor yahu.canım naptın ütü yanığı gibi yada buharmı yaktı çok geçmiş olsun.Nasıl sızlar o meret şimdi dikkat et
evet cnm saglıklı hayırlı olsun ınsallah tabııı azcık taktık ver kız
geçmiş o lsun canım benim buz koy, anestol vs sür geçer....Canım ya,önde yemek tenceresi vardı arkada meşhur soğan kürü tenceresi kaynıyor tabii,Yanına ufak bir soğan parçası düşmüş.İki tencere arası kolumu uzattım alayım diye,sapı unuttum tabii,amaaa kolu bir değdi sapına sap kızmış cossss ett,.Halbuki indir ocaktan öyle al di mi yok,tezcanlıyım ya.Ama çok acıyor yahu.
Canım ya,önde yemek tenceresi vardı arkada meşhur soğan kürü tenceresi kaynıyor tabii,Yanına ufak bir soğan parçası düşmüş.İki tencere arası kolumu uzattım alayım diye,sapı unuttum tabii,amaaa kolu bir değdi sapına sap kızmış cossss ett,.Halbuki indir ocaktan öyle al di mi yok,tezcanlıyım ya.Ama çok acıyor yahu.
hadi gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.Kızlaaaar ben geldim doktordan hcg 2930 olmuş keseyide gördük kendiside oradaydı henüz mm olarakta olsa gördük yani :)))) yalnız karından deil......kalp atışı için 1 hafta sonraya randevu verdi hayırlısı bakalım
Buz koydum valla canım,bakalım iz kalacak gibi sanki.geçmiş o lsun canım benim buz koy, anestol vs sür geçer....
bende dus almadan uyuyamıorm ya sabah namaza kalkıorm ya ondann olmadı artık namaza kalkınca yıkanırım bırdahakınetaktik mesela az önce saçım ıslak oluyor ondan başım ağrıyor yazmışsınnnnnn..........Ben o ay 4 birliktelik oldu birini saymadım o yumurtlamadan önceydi yani 3 birliktelik oldu ve asla kalkmadım yataktan pijamamı bile eşime giydirttim o derece kalkmamak için sabaha kadar yattım.Evet rahatsız edici bir durum hemen duş almamak hemde günah biliyorum ama o gece ve ertesi geceye kadar duş almadım napim mecburdum............yastığı belimin altına deilde tam kalçamın altına koydum ama sonradan deil o esnadave yastığı uyuyana kadarda almadım baktım uykum geldi ittim.Öncesindede duş alınmamalıymış zaten artı akşam deilde eşim uyuduktan sonra gece 3 veya 4 gibi oldu 3 üde uyandırdım onu :)
Ahh inşallah canım inşallaaaah...offff soğan kürü yapıyordun demek ne diyim ya Allah bu mücadelenin emeğinin karşılığını versin.Seninde gülen yüzünü görmek nasip olsun arkadaşım dualarım seninle hep aklımdasınız.
ayyyyy canım yaaa gözün aydınnn hayırlı olsunn darısı kalp atışını duymana diyeyim benim 2680 bhcgde sadece keseyi gördük sorun yoktur dimiKızlaaaar ben geldim doktordan hcg 2930 olmuş keseyide gördük kendiside oradaydı henüz mm olarakta olsa gördük yani :)))) yalnız karından deil......kalp atışı için 1 hafta sonraya randevu verdi hayırlısı bakalım
hadi gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.
ayyyyy canım yaaa gözün aydınnn hayırlı olsunn darısı kalp atışını duymana diyeyim benim 2680 bhcgde sadece keseyi gördük sorun yoktur dimi
Allah senden razı olsun canım. Allah ne muradın varsa versin.Çok saol canım darısı sana olsun inşallah
o gün konuşurken dua et demiştin o yüzden senin ismine ayrıca dua ediyorum
yok vajınal baktıyok canım yok inan biz şanslıyız keseyi göremeyenler olmuş yanımdaki kadın 7 haftalıktı geçen hafta görememişler yine gelmişti.Birde sana karındanmı baktı?
Allah senden razı olsun canım. Allah ne muradın varsa versin.
haydi o halde kan testineee :)Kızlar arkadaşım benim gittiğim hastanede çalışıyo nihayet bugün doktorumla konuşabilmişş.. Testi negatif çıktı ama 3 gün gecikmesi var demiş bi de sinir sıkıntı durumlarını anlatmış klomen böyle bişey yaratır mı demiş?? o da hayır ilacın böyle yan etkisi yok idrarda çıkmayabilir hemen kan testi yaptırsın demiş
Kızlaaaar ben geldim doktordan hcg 2930 olmuş keseyide gördük kendiside oradaydı henüz mm olarakta olsa gördük yani :)))) yalnız karından deil......kalp atışı için 1 hafta sonraya randevu verdi hayırlısı bakalım
yok vajınal baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?