Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

belkide benim dr hsg den dolayı umutlu değil bebek olmayacak yada düşecek diye düşünmüş olabilir böyle düşününce alt üst oluyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder hepimize inşallah

yok canımm hiiiç moralini bozma Allah korusun olaki öyle bir durum var lekelenmeler olması lazımdı tutunamadığı için yada herhangi bir sorunda leke başlar sen gönlünü ferah tut bu 3 ay çok önemli kendini sıkıp kasma etkiler.Tam oluşma aşamasında bazı doktorlar net konuşmazlar benim doktorum çok iyi ama o da sormadıkça söylemiyor ama ben alıştım kendim soruyorum artık

Canım naparsan yap ama stres yapma gözünü seveyim lütfen bak en büyük sıkıntı stresten çıkıyo.. Sen bakma doktorlar hep tedbirli konuşur.. İlk aylarda kayıplar çok oluyo diye öyle konuşuyolar senlik bi durum yok yani.. İnşallah bi sorun çıkmadan kucağına alacaksın bebişini Allah'ın izniyle.. yeterki moralini iyi tut en önemli şey moral hiçbişeye kendini üzme kimsenin üzmesine müsade etme

18inde inşallah kalp sesini duyarım ama şunuda merak ediyorum kalp sesini duyarsak zarar vermemiştir dedi duyduktan sonra risk azaldımı Allah korusun sakatlık durumu olurmu diye

çok haklısın canım ama sanki bu soruları doktoruna sorman gerekli, o bilir sanırım, alttan bakarak falan mı karar verir bilemiyorum ama vardır mutlaka bi cevabı
sordum tabiki tatlım... ama tüp bebek doktoruma soramıyorum, çünkü adam bana bu ay doğum kontrol hapı kullan demişti ben dinlemedim onu şimdi ona sorsam ne içtin yine diycek devlet hastanesindeki kadın doğumcu da işte ani duygu değişimi dedi... bende hepsi hırsız yüzünden diyip geçiyorum napiyim... gelinse görürüz ne zaman gelceğini... zaten gelirse tüp doktoruma gidicem bu ay... bakalım....

Kızlar bi daha günaydın ben uyanamıyorum yaa 2 gündür de mide bulantısı ağzım bi tuhaf adet olamadım hala gece elim ayağım yanıyor ayy ciddi ciddi menepozlu teyzeler gibi oldum
ay bi kan testi yaptırsan ya sen... için rahatlasa... bi sorun da varsa içersin söktürücü o vakit....

PKO olmadığıma eminim. yani artık ultrason cihazlarındaki görüntüleri de ölçümleri de anlıyorum ve biliyorum. doktorun gözünden kaçsa benden kaçmazdı... bir ekran da bana bakıyodu... soruyorum da şurdaki nedir diye... herhangi bir kist vs yoktu, doktor da öyle dedi zaten. bekleyip görcez artık... şurda 3-5 haftaya belli olur sebep

Rabbim sağlıkla kucağına almayına nasip etsin inşallahhhh

Allah ıslah etsin ne diyim... kötü bi şey demek istemiyorum ucu sana da dokunuyor... inşallahhhhhh bi kızınız olurrr... hem malum cinsiyeti de erkekten gelen genler belirliyor..."bi erkek geni göndermeyi beceremedin" diyiverirsin.... hepsi senin yüzünden dersin

e hadi teste o zamannnnn
yarın akşam gitcem canım az daha bekliyim de
nası sabırlısın yaaaa....

18inde inşallah kalp sesini duyarım ama şunuda merak ediyorum kalp sesini duyarsak zarar vermemiştir dedi duyduktan sonra risk azaldımı Allah korusun sakatlık durumu olurmu diye

dün okuldan bir veli anlattı...kızında kese var bebek yok demişler hemen alalım falan demişler ben yaparmıyım hayır dedim beklicem 1 ay sonra tekrar gittim gördüm diyor.Eğer inansaydım şu an kızım yoktu dedi yani takma sen onların her dediğine biraz stresli görseler hemen damardan giriyorlar tamam hep diyorum iyiki varlar ama eğitim alırken hastanın psikolojik durumuna göre yaklaşmayı nasıl başaracaklarına az daha çalışsalar iyi olacak.Allah korusun öyle bir durumda o kesede olmaz bebekte olmaz zaten bu yumurtalık bebeğin oluşmasını sağlayan ve sen hsg de hamile deildinki zarar versin.......Allah ın izniyle kalp atışlarınıda duyunca rahatlicaz gönlünü ferah tut.

eeeee hadı koşşşşşşşşşşşş kana o zaman

doktor aynı zamanda hastasının psıkologu olmalı bunu başardıkarı zaman hersey yoluna gırecek

bizim bu stresimiz hiç bitmeyecek değil mi şimdi neden olmuyor diye strese giriyoruz, olunca değer artar mı,kese görünür mü,sağlıklı mı, kalp atışını duyar mıyım,bu ay içki de içtim bir şey olmuş mudurrrr derken ömrümüz stres yahu

Canim saglikli hayirli olsunda benim icin hic onemli degil. Sen bu ay yumurtlama olmadan adet olmasın. Bence progesteron hormonundan da kaynaklanıyor olabilir.

Evet yaaa sahi ne zaman rahata edeceğiz?

kadın olmanın nimetleri işte napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…