Gözünaydın olsun canım.. İnşallah kalp atışlarınıda duyarsın.. Allah tamamına erdirsin..
yok vajınal baktı
belkide benim dr hsg den dolayı umutlu değil bebek olmayacak yada düşecek diye düşünmüş olabilir böyle düşününce alt üst oluyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder hepimize inşallahzaten bebiş nokta gibi karartı halindeydi yani net bende göremedim onuda belki söylemezdide ben dedim hocam evini yapmış firar etmiş dedim o esnada yok burda dedi o artı işaretiyle burda derken baktım karartı gibiydi.Asistanına söyledi o pc ye kaydetti mm dedi ama kaç mm onu anlamadım panikten :))) ayrıca geç döllenmeymiş dediğim gibi ben anlamıştım zaten sata göre 5 gün geriden geliyor dedi sonraki haftalarda bulur haftasını dedi.Tembel yani biraz benimki :))))
yarın akşam gitcem canım az daha bekliyim dehaydi o halde kan testineee :)
kız biz burda çatladıkkyarın akşam gitcem canım az daha bekliyim de
yaa valla ben de çatladım da bu akşam eşim erken gelcek onla gitmek istemiyorum çıkmayınca çok bozuluyorum.. Yarın eşim akşamcı geç gelicek arkadaşımla giderim sinsicekız biz burda çatladıkk
belkide benim dr hsg den dolayı umutlu değil bebek olmayacak yada düşecek diye düşünmüş olabilir böyle düşününce alt üst oluyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder hepimize inşallah
Canım naparsan yap ama stres yapma gözünü seveyim lütfen bak en büyük sıkıntı stresten çıkıyo.. Sen bakma doktorlar hep tedbirli konuşur.. İlk aylarda kayıplar çok oluyo diye öyle konuşuyolar senlik bi durum yok yani.. İnşallah bi sorun çıkmadan kucağına alacaksın bebişini Allah'ın izniyle.. yeterki moralini iyi tut en önemli şey moral hiçbişeye kendini üzme kimsenin üzmesine müsade etmebelkide benim dr hsg den dolayı umutlu değil bebek olmayacak yada düşecek diye düşünmüş olabilir böyle düşününce alt üst oluyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder hepimize inşallah
Valla varsa da ben nerde olduunu bilmiyorum canım çok yakında değildir heralde iş saatinde çıkmam çok zorsağlık ocağı yokmu yakınlarda kan versen gidip 4ten sonra çıkıyor
18inde inşallah kalp sesini duyarım ama şunuda merak ediyorum kalp sesini duyarsak zarar vermemiştir dedi duyduktan sonra risk azaldımı Allah korusun sakatlık durumu olurmu diyeyok canımm hiiiç moralini bozma Allah korusun olaki öyle bir durum var lekelenmeler olması lazımdı tutunamadığı için yada herhangi bir sorunda leke başlar sen gönlünü ferah tut bu 3 ay çok önemli kendini sıkıp kasma etkiler.Tam oluşma aşamasında bazı doktorlar net konuşmazlar benim doktorum çok iyi ama o da sormadıkça söylemiyor ama ben alıştım kendim soruyorum artık
sordum tabiki tatlım... ama tüp bebek doktoruma soramıyorum, çünkü adam bana bu ay doğum kontrol hapı kullan demişti ben dinlemedim onu şimdi ona sorsam ne içtin yine diycekçok haklısın canım ama sanki bu soruları doktoruna sorman gerekli, o bilir sanırım, alttan bakarak falan mı karar verir bilemiyorum ama vardır mutlaka bi cevabı
Kızlar bi daha günaydın ben uyanamıyorum yaa 2 gündür de mide bulantısı ağzım bi tuhaf adet olamadım hala gece elim ayağım yanıyor ayy ciddi ciddi menepozlu teyzeler gibi oldum
PKO olmadığıma eminim. yani artık ultrason cihazlarındaki görüntüleri de ölçümleri de anlıyorum ve biliyorum. doktorun gözünden kaçsa benden kaçmazdı... bir ekran da bana bakıyodu... soruyorum da şurdaki nedir diye... herhangi bir kist vs yoktu, doktor da öyle dedi zaten. bekleyip görcez artık... şurda 3-5 haftaya belli olur sebepŞöyle bişey buldum konuyla ilgili
Her kanama adet kanaması olmayabilir. Ayda bir seferden fazla görülen ve normalden daha yoğun ya da normal olarak kabul edilene göre renk açısından daha farklı kanamalarara kanama olarak da adlandırılmaktadır. Bunun sebebi hormonsal olabileceği gibi patolojik bir oluşuma da bağlı olabilmektedir. Her rahatsızlıkta olduğu gibi tedavinin başarısı teşhisin kesinliğine bağlıdır. Çünkü ara kanamaların sebebi farkında olunmayan düşükler, cinsel ilişki, bazı ilaçların yan etkisi, rahim içi araç kullanımı, yumurtlama dönemi ve vajinal kuruluk gibi oldukça geniş bir yelpazeye yayılabilmektedir.
Polikistik Over Sendromu Nedir?
Adet düzensizliğine sebep olan rahatsızlıklar arasında polikistik over sendromu olarak bilinen bir oluşum da yer almaktadır. Yumurtalıklarda çok sayıda kist olması anlamına gelen bu rahatsızlık sık adet görme olarak kendini gösterebileceği gibi adet gecikmesi ya da adet kesilmesi gibi belirtiler de verebilir. Özellikle uzun süreli adet kanamasıolmaması rahim içi kalınlaşmasına davetiye çıkarır.
Kızlaaaar ben geldim doktordan hcg 2930 olmuş keseyide gördük kendiside oradaydı henüz mm olarakta olsa gördük yani :)))) yalnız karından deil......kalp atışı için 1 hafta sonraya randevu verdi hayırlısı bakalım
Allah ıslah etsin ne diyim... kötü bi şey demek istemiyorum ucu sana da dokunuyor... inşallahhhhhh bi kızınız olurrr... hem malum cinsiyeti de erkekten gelen genler belirliyor..."bi erkek geni göndermeyi beceremedin" diyiverirsin....dediğin çok doğru. çocuk olduğu zaman hem annenin hemde babanın genlerini alıyor. ama o erkek olduğu için bunun gereğini vurguluyor. bizim saçma sapan toplum gelenekleri.. hemde diğer taraftan sıkıntının bende olmasının rahatlığı bu sanırım. şöyle ki bu durumun tam tersi de olabilirdi. benim rezervim de bi sıkıntı olmayabilirdi. ama onda hareketli sperm hiç bulunmayabilirdi. işte o zaman sessiz sakin otururdu yerinde. dile getirecek nesli olmazdı. kendinde bir sorun olmadığından sesi çıkıyor canım.
e hadi teste o zamannnnnKızlar arkadaşım benim gittiğim hastanede çalışıyo nihayet bugün doktorumla konuşabilmişş.. Testi negatif çıktı ama 3 gün gecikmesi var demiş bi de sinir sıkıntı durumlarını anlatmış klomen böyle bişey yaratır mı demiş?? o da hayır ilacın böyle yan etkisi yok idrarda çıkmayabilir hemen kan testi yaptırsın demiş
nası sabırlısın yaaaa....yarın akşam gitcem canım az daha bekliyim de
18inde inşallah kalp sesini duyarım ama şunuda merak ediyorum kalp sesini duyarsak zarar vermemiştir dedi duyduktan sonra risk azaldımı Allah korusun sakatlık durumu olurmu diye
eeeee hadı koşşşşşşşşşşşş kana o zamanKızlar arkadaşım benim gittiğim hastanede çalışıyo nihayet bugün doktorumla konuşabilmişş.. Testi negatif çıktı ama 3 gün gecikmesi var demiş bi de sinir sıkıntı durumlarını anlatmış klomen böyle bişey yaratır mı demiş?? o da hayır ilacın böyle yan etkisi yok idrarda çıkmayabilir hemen kan testi yaptırsın demiş
doktor aynı zamanda hastasının psıkologu olmalı bunu başardıkarı zaman hersey yoluna gırecekdün okuldan bir veli anlattı...kızında kese var bebek yok demişler hemen alalım falan demişler ben yaparmıyım hayır dedim beklicem 1 ay sonra tekrar gittim gördüm diyor.Eğer inansaydım şu an kızım yoktu dedi yani takma sen onların her dediğine biraz stresli görseler hemen damardan giriyorlar tamam hep diyorum iyiki varlar ama eğitim alırken hastanın psikolojik durumuna göre yaklaşmayı nasıl başaracaklarına az daha çalışsalar iyi olacak.Allah korusun öyle bir durumda o kesede olmaz bebekte olmaz zaten bu yumurtalık bebeğin oluşmasını sağlayan ve sen hsg de hamile deildinki zarar versin.......Allah ın izniyle kalp atışlarınıda duyunca rahatlicaz gönlünü ferah tut.
Canim saglikli hayirli olsunda benim icin hic onemli degil. Sen bu ay yumurtlama olmadan adet olmasın. Bence progesteron hormonundan da kaynaklanıyor olabilir.sordum tabiki tatlım... ama tüp bebek doktoruma soramıyorum, çünkü adam bana bu ay doğum kontrol hapı kullan demişti ben dinlemedim onu şimdi ona sorsam ne içtin yine diycekdevlet hastanesindeki kadın doğumcu da işte ani duygu değişimi dedi... bende hepsi hırsız yüzünden diyip geçiyorum napiyim... gelinse görürüz ne zaman gelceğini... zaten gelirse tüp doktoruma gidicem bu ay... bakalım....
ay bi kan testi yaptırsan ya sen... için rahatlasa... bi sorun da varsa içersin söktürücü o vakit....
PKO olmadığıma eminim. yani artık ultrason cihazlarındaki görüntüleri de ölçümleri de anlıyorum ve biliyorum. doktorun gözünden kaçsa benden kaçmazdı... bir ekran da bana bakıyodu... soruyorum da şurdaki nedir diye... herhangi bir kist vs yoktu, doktor da öyle dedi zaten. bekleyip görcez artık... şurda 3-5 haftaya belli olur sebep
Rabbim sağlıkla kucağına almayına nasip etsin inşallahhhh
Allah ıslah etsin ne diyim... kötü bi şey demek istemiyorum ucu sana da dokunuyor... inşallahhhhhh bi kızınız olurrr... hem malum cinsiyeti de erkekten gelen genler belirliyor..."bi erkek geni göndermeyi beceremedin" diyiverirsin....hepsi senin yüzünden dersin
e hadi teste o zamannnnn
nası sabırlısın yaaaa....
Evet yaaa sahi ne zaman rahata edeceğiz?bizim bu stresimiz hiç bitmeyecek değil mişimdi neden olmuyor diye strese giriyoruz, olunca değer artar mı,kese görünür mü,sağlıklı mı, kalp atışını duyar mıyım,bu ay içki de içtim bir şey olmuş mudurrrr derken ömrümüz stres yahu
kadın olmanın nimetleri işte napcanbizim bu stresimiz hiç bitmeyecek değil mişimdi neden olmuyor diye strese giriyoruz, olunca değer artar mı,kese görünür mü,sağlıklı mı, kalp atışını duyar mıyım,bu ay içki de içtim bir şey olmuş mudurrrr derken ömrümüz stres yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?