Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

şimdi kalp atışını duyuncada 2 li test 3 lü test telaşı olucak yani telaş hiç bitmicek montecim ama Allah böyle telaşlar versin.Hep derim ben mücadelemi ederim gerisi Allah a kalmış.

inşallah canım inşallah aynı şeyleri yaşamış biriyle konuşmak iyi geliyor insana inşallah benim bebeğimede zarar vermemiştir hsg daa doğrusu radyasyon

aynen bencde kalp sesini duyunca 2li test stresi başlayacak annelik bunu gerektiriyor sannırım

kucagımızza gelmeden anlamıcaz heralde hala bebiş oldugunu

inşallah canım inşallah aynı şeyleri yaşamış biriyle konuşmak iyi geliyor insana inşallah benim bebeğimede zarar vermemiştir hsg daa doğrusu radyasyon
ahh bebeğim gün içinde cep telefonları,bilgisayarlar,televizyonlar vs derken ne kadar radyasyona maruz kalıyoruz haberin yok sanırım? Rabbim korur minişini,korkma sen...

ahh bebeğim gün içinde cep telefonları,bilgisayarlar,televizyonlar vs derken ne kadar radyasyona maruz kalıyoruz haberin yok sanırım? Rabbim korur minişini,korkma sen...

Evet biz radyasyon deriz,alkol deriz sigarayı takarız öyle bir yerden vururki adını duymadığın bir sebepten bile olacağı varsa olur yine gelmez....bunlar olmaz en basit bir sebep olur yine olur.Kısacası ALLAH ona ömür verdiyse gelecek yoksa ne yaparsak yapalım tutamayız........

Cok dogru. Acaba benimde boyle endiselerim olacak mi? Kese olusumu, kalp atisi vs...insallah o endiseleri tasamak bizede nasip olur. gelecegimizi bilseydik tevekkul diye birsey olmazdi sanirim.

canım benim biliyorum masa başı bilgisayar karşısındayım akşama kadar malesef ama dr öyle bir anlattıki direk yumurtalar radyasyon aldı falan neyse Allah ne nasip ederse onu yaşayacağız hayırlısıyla sağlıklı nasip eder inşallah

eltımle konustum gecen gun bır tanıdıgı var yasıda baya var yanı 6 tanemı ne cocugu var kadının işin ilginç yanı kadın hayatı boyunca hıc adet olmamıss kızlarr yanı bır sefer 14 yasnda görmüş daha hiç adet olmamıss ve 6 cocuk dogurms

Cok dogru. Acaba benimde boyle endiselerim olacak mi? Kese olusumu, kalp atisi vs...insallah o endiseleri tasamak bizede nasip olur. gelecegimizi bilseydik tevekkul diye birsey olmazdi sanirim.

Olacak tabi :))) o günler gelince bak hazırda bir sürü örneklerimiz var ne güzel sormadan cevaplarınız hazır zaten :)))) burada art niyetli olmayan insanlarla sohbet etmek beni mutlu ediyor.Başka sayfaya geçmedim geçmicemde çünkü hepinizin haberlerini almak tek ümidim ve duam bu.O yüzden burdayım şimdi sizleri bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…