bizim bu stresimiz hiç bitmeyecek değil mişimdi neden olmuyor diye strese giriyoruz, olunca değer artar mı,kese görünür mü,sağlıklı mı, kalp atışını duyar mıyım,bu ay içki de içtim bir şey olmuş mudurrrr derken ömrümüz stres yahu
Ben 6. haftadan 8. haftaya kadar kalp atışı duyamadığımda ne stresler yaşadım bi ben bilirim bi Allahkadın olmanın nimetleri işte napcan
sanırım hiç bir zaman ;PEvet yaaa sahi ne zaman rahata edeceğiz?
inşallah canım inşallah aynı şeyleri yaşamış biriyle konuşmak iyi geliyor insana inşallah benim bebeğimede zarar vermemiştir hsg daa doğrusu radyasyondün okuldan bir veli anlattı...kızında kese var bebek yok demişler hemen alalım falan demişler ben yaparmıyım hayır dedim beklicem 1 ay sonra tekrar gittim gördüm diyor.Eğer inansaydım şu an kızım yoktu dedi yani takma sen onların her dediğine biraz stresli görseler hemen damardan giriyorlar tamam hep diyorum iyiki varlar ama eğitim alırken hastanın psikolojik durumuna göre yaklaşmayı nasıl başaracaklarına az daha çalışsalar iyi olacak.Allah korusun öyle bir durumda o kesede olmaz bebekte olmaz zaten bu yumurtalık bebeğin oluşmasını sağlayan ve sen hsg de hamile deildinki zarar versin.......Allah ın izniyle kalp atışlarınıda duyunca rahatlicaz gönlünü ferah tut.
yuffff, zor bu işlerrrrşimdi kalp atışını duyuncada 2 li test 3 lü test telaşı olucak yani telaş hiç bitmicek montecim ama Allah böyle telaşlar versin.Hep derim ben mücadelemi ederim gerisi Allah a kalmış.
aynen bencde kalp sesini duyunca 2li test stresi başlayacak annelik bunu gerektiriyor sannırımbizim bu stresimiz hiç bitmeyecek değil mişimdi neden olmuyor diye strese giriyoruz, olunca değer artar mı,kese görünür mü,sağlıklı mı, kalp atışını duyar mıyım,bu ay içki de içtim bir şey olmuş mudurrrr derken ömrümüz stres yahu
kucagımızza gelmeden anlamıcaz heralde hala bebiş oldugunubizim bu stresimiz hiç bitmeyecek değil mişimdi neden olmuyor diye strese giriyoruz, olunca değer artar mı,kese görünür mü,sağlıklı mı, kalp atışını duyar mıyım,bu ay içki de içtim bir şey olmuş mudurrrr derken ömrümüz stres yahu
ahh bebeğim gün içinde cep telefonları,bilgisayarlar,televizyonlar vs derken ne kadar radyasyona maruz kalıyoruz haberin yok sanırım? Rabbim korur minişini,korkma sen...inşallah canım inşallah aynı şeyleri yaşamış biriyle konuşmak iyi geliyor insana inşallah benim bebeğimede zarar vermemiştir hsg daa doğrusu radyasyon
Rabbim hamile kalmayı nasip ederse kucağımıza aldığımızda hepsini unuturuz.sanırım hiç bir zaman ;P
ahh bebeğim gün içinde cep telefonları,bilgisayarlar,televizyonlar vs derken ne kadar radyasyona maruz kalıyoruz haberin yok sanırım? Rabbim korur minişini,korkma sen...
Evet biz radyasyon deriz,alkol deriz sigarayı takarız öyle bir yerden vururki adını duymadığın bir sebepten bile olacağı varsa olur yine gelmez....bunlar olmaz en basit bir sebep olur yine olur.Kısacası ALLAH ona ömür verdiyse gelecek yoksa ne yaparsak yapalım tutamayız........
aynen bencde kalp sesini duyunca 2li test stresi başlayacak annelik bunu gerektiriyor sannırım
Cok dogru. Acaba benimde boyle endiselerim olacak mi? Kese olusumu, kalp atisi vs...insallah o endiseleri tasamak bizede nasip olur. gelecegimizi bilseydik tevekkul diye birsey olmazdi sanirim.Evet biz radyasyon deriz,alkol deriz sigarayı takarız öyle bir yerden vururki adını duymadığın bir sebepten bile olacağı varsa olur yine gelmez....bunlar olmaz en basit bir sebep olur yine olur.Kısacası ALLAH ona ömür verdiyse gelecek yoksa ne yaparsak yapalım tutamayız........
canım benim biliyorum masa başı bilgisayar karşısındayım akşama kadar malesef ama dr öyle bir anlattıki direk yumurtalar radyasyon aldı falan neyse Allah ne nasip ederse onu yaşayacağız hayırlısıyla sağlıklı nasip eder inşallahahh bebeğim gün içinde cep telefonları,bilgisayarlar,televizyonlar vs derken ne kadar radyasyona maruz kalıyoruz haberin yok sanırım? Rabbim korur minişini,korkma sen...
aynen canım bende farkettim benim sat 5 aralık internette her yerde 10 eylül kadınlar kulubunde 11 eylül gösteriyobu arada doğum tarihleride hemen hemen aynı olacak kısmetse :)))
Cok dogru. Acaba benimde boyle endiselerim olacak mi? Kese olusumu, kalp atisi vs...insallah o endiseleri tasamak bizede nasip olur. gelecegimizi bilseydik tevekkul diye birsey olmazdi sanirim.
ayy başaklar geliyo desenize kızlarrrrraynen canım bende farkettim benim sat 5 aralık internette her yerde 10 eylül kadınlar kulubunde 11 eylül gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?