Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar ben, bu ayın içinde ikinci kez regl oldum inanamıyorum...ilki 08.01 di .yani 20 gün sonra yeniden oldu.sanırım doktorun yapmış olduğu ovitrelle iğne dengemi bozdu.listeye ne yazacağımı bilemiyorum.
canım 28 ocakta mı oldun tekrar? istersen 25 şubat yazabilirim 28 gün döngüsünden yola çıkarak????

EGE ASYA ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

asli5361 ........................BAT
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
@mavera49 .....................BAT 11.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ

Ne güzel baştan olması gerektiği gibi ilerliyor :) farklı bir folik asit verdimi kendi kullandığınamı devam ediceksin
kullandgmaa devam edıcem cnm folık trıo gunde ıkı tane keseyı görduk ıcınde mınnak nokta vardıı 6 mm dedı ıyı yerı dedı ıkı hafta sonraa kalp atısı ıcın gidicem ınsallah bugun 4+6 ymısım yarın 5 oluomusm

Bende ilk gittiğimde o kadardı yuvarlak bir kese içinde nokta gibiydi göremedim bile :) 2. gidişimde şok oldum hızla büyümüştü.5+3 te 15 mm di yani düşün çok hızlı büyüyor kesede bebekte :) Sende gittiğinde daha büyük olucak 7 hafta falan olucak

aynenn zzatenn 7. haftada cagrdı kalp atısı ıcın bende nokta kadr bısey gördum 6 mm dedı mınnacıkk kucuk sıyah bır nokta gösterdıı ultrason fotosunuda aldmm

ani duygu değişimi yaşadın mı tatlım???? benimde olmuştu ya geçen ay... 15. gün yeniden regl olmuştum....
bazen bir şey olmasa da olabiliyormuş
olmaz olurmu canım...hergün değişiyor şu sıralar acaba spora falanmı yazılsam hafta sonları için kafa dağıtsam

Canım iyi diyeyim iyi olsun ya biraz rahatsızım halsizim falan hasta olmaktan korkuyorum hava değişimi baya çarptı beni sanırım bide kv lerin evi dogalgaz bira soguk bakalim hasta olmam inşallah
dikkat et kendine tatlım, iyi korun, havalar da çok soğuk aman üşütme

yok kızz hıccbısey takılmadı aklımaa ölee sıkıldı cnm sessızlk oluncaa sey bide şeyi sorcam çay cokmu zararlı
her şeyin fazlası zararlı kuzum, sen artık biraz süt vb ürünlere yönelmeye çalış, 1 demlik çay içme tabi bebişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…