gözün aydın canım gelsin sıradaki kalp atışı duyma günüKizarrrr kesemizi gordukkk çok şükür minicik nokta icinde 4+6 yim bugün 11 şubatta kalp atışı içingidicez
O zaman ilk suyunu icmeyecegiz.canım her yerde böyle yazıyor, önce suda bekletince çimleniyormuş zaten ilk suyu içmeyin sonraki suyu için demişler, buğday şırası diye geçiyor araştırdım da google dan...
evet canım bak bu yöntem de var: (yazmıştım yukarıda,atlamış olabilirsin diye tekrar yazıyorum)O zaman ilk suyunu icmeyecegiz.
Tahmin ettiğim şeyleri söyledi günden şok olmadım. Yumurtam var ama gelişmiyor o yuzden ilacın bir anlamı yok dedi. Tedaviyi kesti. Iki hafta sonra tekrar gorucem dedi. Bende 1 hafta sadece hayit içmeyin diyorum. Fsh yükselmiş olabilir. Biraz düşünürüm. Dr a gitmeden 1 hafta oncede hayiti birakip aslan pencesi ile incir kuru yapip yumileri buyutmeye calisayim diyorum. Uygun mudur? Yapmayi dusundugum kur gene bu ayda kaldi. Baslasam yine yarim kalacak.amiiinnn kuzum,içimiz açılsın dedim,hepimize versin inşallah Rabbim...doktor ne dedi, nasıl geçti?
Allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin canım...gözün aydın.Kizarrrr kesemizi gordukkk çok şükür minicik nokta icinde 4+6 yim bugün 11 şubatta kalp atışı içingidicez
canım çörekotu yağı da iç sabahları aç karna ben çok inanıyorum çörekotuna, benim yumileri geliştirdi sanki, ve sabah akşam aç karna 1 adet kuru incir...hurma da ye mutlakaTahmin ettiğim şeyleri söyledi günden şok olmadım. Yumurtam var ama gelişmiyor o yuzden ilacın bir anlamı yok dedi. Tedaviyi kesti. Iki hafta sonra tekrar gorucem dedi. Bende 1 hafta sadece hayit içmeyin diyorum. Fsh yükselmiş olabilir. Biraz düşünürüm. Dr a gitmeden 1 hafta oncede hayiti birakip aslan pencesi ile incir kuru yapip yumileri buyutmeye calisayim diyorum. Uygun mudur? Yapmayi dusundugum kur gene bu ayda kaldi. Baslasam yine yarim kalacak.
aman aman geçmiş olsun,rahatla artık, 1 hafta geçsin haftaya yine gerilir stres oluruz kalp atışı için,bu haftayı rahat atlat en azındanno_name_ çoksşükür atlattik öldü m öldü m dirildim gidene kdr telde döndü yaaazamadm trafik çöktü minibuscu salakti sınır krizleri gecrdm devamlı smdi rahatladm
ben bilmiyor muyum seni, artık sen yazmadan aklından geçeni okuyorum şekerimmmmno_name_ kız aynen onu dicektmm bir hafta rahatlık haftaya strese giderim dicdktm hahaha
O zaman bir hafta hayit ve corek otu yagi icsem sonraki hafta aslan pancesi ile incire baslasam iyi olur mu? Kurlere 1 hafta kala yukleneyim diyorum. Bu haftadan baslarsam yumim erken catlayabilir.canım çörekotu yağı da iç sabahları aç karna ben çok inanıyorum çörekotuna, benim yumileri geliştirdi sanki, ve sabah akşam aç karna 1 adet kuru incir...hurma da ye mutlaka
Dualarini bekliyoruz canim.
canım ben bu ay adet bitiminden itibaren incir ve çörekotuyağı devam ettim erken çatlama olmadı, sen bilirsin nasıl uygunsa senin için öyle uygula,hepsi faydalı sonuçtaO zaman bir hafta hayit ve corek otu yagi icsem sonraki hafta aslan pancesi ile incire baslasam iyi olur mu? Kurlere 1 hafta kala yukleneyim diyorum. Bu haftadan baslarsam yumim erken catlayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?