Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

O zaman ilk suyunu icmeyecegiz.
evet canım bak bu yöntem de var: (yazmıştım yukarıda,atlamış olabilirsin diye tekrar yazıyorum)

bugday şırası : bugday şırası nasıl yapılır, Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir. Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür. Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir. 24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır. Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır. Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir. O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.

no_name_ çok şükür rahatladm valla canm en azından gerçekten hamile olduğumu anladm aglicaktm nerdeyse iki hafta snra kalp atışı için gidicem inşallah onuda atlatiriz
atlatırız kuzum sen güven bana, rahat ol,bebişin seninle artık, çok şükür...Rabbimin izniyle sağlıkla alacaksın kucağına brnh

amiiinnn kuzum,içimiz açılsın dedim,hepimize versin inşallah Rabbim...doktor ne dedi, nasıl geçti?
Tahmin ettiğim şeyleri söyledi günden şok olmadım. Yumurtam var ama gelişmiyor o yuzden ilacın bir anlamı yok dedi. Tedaviyi kesti. Iki hafta sonra tekrar gorucem dedi. Bende 1 hafta sadece hayit içmeyin diyorum. Fsh yükselmiş olabilir. Biraz düşünürüm. Dr a gitmeden 1 hafta oncede hayiti birakip aslan pencesi ile incir kuru yapip yumileri buyutmeye calisayim diyorum. Uygun mudur? Yapmayi dusundugum kur gene bu ayda kaldi. Baslasam yine yarim kalacak.

canım çörekotu yağı da iç sabahları aç karna ben çok inanıyorum çörekotuna, benim yumileri geliştirdi sanki, ve sabah akşam aç karna 1 adet kuru incir...hurma da ye mutlaka

no_name_ çoksşükür atlattik öldü m öldü m dirildim gidene kdr telde döndü yaaazamadm trafik çöktü minibuscu salakti sınır krizleri gecrdm devamlı smdi rahatladm
aman aman geçmiş olsun,rahatla artık, 1 hafta geçsin haftaya yine gerilir stres oluruz kalp atışı için,bu haftayı rahat atlat en azından

canım çörekotu yağı da iç sabahları aç karna ben çok inanıyorum çörekotuna, benim yumileri geliştirdi sanki, ve sabah akşam aç karna 1 adet kuru incir...hurma da ye mutlaka
O zaman bir hafta hayit ve corek otu yagi icsem sonraki hafta aslan pancesi ile incire baslasam iyi olur mu? Kurlere 1 hafta kala yukleneyim diyorum. Bu haftadan baslarsam yumim erken catlayabilir.

O zaman bir hafta hayit ve corek otu yagi icsem sonraki hafta aslan pancesi ile incire baslasam iyi olur mu? Kurlere 1 hafta kala yukleneyim diyorum. Bu haftadan baslarsam yumim erken catlayabilir.
canım ben bu ay adet bitiminden itibaren incir ve çörekotuyağı devam ettim erken çatlama olmadı, sen bilirsin nasıl uygunsa senin için öyle uygula,hepsi faydalı sonuçta

Kızlar ben, bu ayın içinde ikinci kez regl oldum inanamıyorum...ilki 08.01 di .yani 20 gün sonra yeniden oldu.sanırım doktorun yapmış olduğu ovitrelle iğne dengemi bozdu.listeye ne yazacağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…