kendine meyveli sütler falan hazırla, ananas,kivi gbi ürünleri geçir blender dan içine süt koy bal koy öyle iç, yeğenimizi besle annesiyok kızz hıccbısey takılmadı aklımaa ölee sıkıldı cnm sessızlk oluncaa sey bide şeyi sorcam çay cokmu zararlı
yok artıkkkkkk sabah 1 akşam 1 bardak, 10 bardak ne Allah aşkınaaaaazaltcam artık gunde 10 bardakk ıcerım artık
kız bır bardak caymı olur sabah aksammmyok artıkkkkkk sabah 1 akşam 1 bardak, 10 bardak ne Allah aşkınaaaa
ztn her aksam ıcıorm ballı sütkendine meyveli sütler falan hazırla, ananas,kivi gbi ürünleri geçir blender dan içine süt koy bal koy öyle iç, yeğenimizi besle annesi
bernuş yaa benim belim ve kasıklarım inceden ağrıyor 2 gündür bu neden olur ki? geçen aylarda böyle olmamıştı hiç, sanki regl olacakmışım gibi ince ince sızlıyor,ovulasyonda oluyor muydu sende de?ztn her aksam ıcıorm ballı süt
yumurtann catlıodur cnm onun yumurtlama dönemndesın cunku bencede ınce ınce sızılar oluo asıl agrılar bende adetın 20. gununden snra baslamıstı akıntıda bak bugun doktora sordum ben ne zaman hamıle kalmısım yumurllamadan öncemı dedım yanı erkenmı yok hayır dedıtam yumurtlama zamanı hamıle kalmıssındedı ovulasyon yaptgmı söledm cok ıyı yapmıssın dedı sende aksamda ilşki olsun bendede üst üste oldu ilşki sıkıntı olmaz sncta sperm kalıtesıı ıyı kötü degılbernuş yaa benim belim ve kasıklarım inceden ağrıyor 2 gündür bu neden olur ki? geçen aylarda böyle olmamıştı hiç, sanki regl olacakmışım gibi ince ince sızlıyor,ovulasyonda oluyor muydu sende de?
tamam kuzum akşam hatta yarın sabah da olacak inşallah, silindi bugün benim test, görmedin sen, sabah yaptım , demekki gece çatladı yumi, sabah da ilişki oldu....yumurtann catlıodur cnm onun yumurtlama dönemndesın cunku bencede ınce ınce sızılar oluo asıl agrılar bende adetın 20. gununden snra baslamıstı akıntıda bak bugun doktora sordum ben ne zaman hamıle kalmısım yumurllamadan öncemı dedım yanı erkenmı yok hayır dedıtam yumurtlama zamanı hamıle kalmıssındedı ovulasyon yaptgmı söledm cok ıyı yapmıssın dedı sende aksamda ilşki olsun bendede üst üste oldu ilşki sıkıntı olmaz sncta sperm kalıtesıı ıyı kötü degıl
hımm bak ıstee catlama oluo demekkı kasık agrsıı olurr ondnn aksam ilşki olsun sabahki ilşki cok önmliydi inş tutmusstr bana tuttu gbı gelıotamam kuzum akşam hatta yarın sabah da olacak inşallah, silindi bugün benim test, görmedin sen, sabah yaptım , demekki gece çatladı yumi, sabah da ilişki oldu....
inşallah tutmuştur tatlım yaa,bıktım usandım artıkhımm bak ıstee catlama oluo demekkı kasık agrsıı olurr ondnn aksam ilşki olsun sabahki ilşki cok önmliydi inş tutmusstr bana tuttu gbı gelıo
bence yakaladn senn bakk bernusss dedi dersin bu lalafımıda buraya yapıstrıormm ay sonu tekrar koyalıcam bulup o dereceinşallah tutmuştur tatlım yaa,bıktım usandım artık
tamam sayfa numarasını unutma 1525 :) ay sonu görüşelim bu konuyu tekrardanbence yakaladn senn bakk bernusss dedi dersin bu lalafımıda buraya yapıstrıormm ay sonu tekrar koyalıcam bulup o derece
tamamm cnm yazdkık bunu bır köşeye yanı bakk o kdr yumurta takıbı yaptrdım ıkı ay klomen vs tutmadı evdeki ovulasyon ttuututamam sayfa numarasını unutma 1525 :) ay sonu görüşelim bu konuyu tekrardan
vakti gelmiştir bebeğim yaaa, önemli olan kaliteli yumi ve spermin doğru zamanda buluşması bencetamamm cnm yazdkık bunu bır köşeye yanı bakk o kdr yumurta takıbı yaptrdım ıkı ay klomen vs tutmadı evdeki ovulasyon ttuutu
aynenn kesınlıkle canım vakti gelmiş inş senınde gelmıstrvakti gelmiştir bebeğim yaaa, önemli olan kaliteli yumi ve spermin doğru zamanda buluşması bence
inşallah yavrum yaa, soğan suyunun da 10.günündeyim gına geldi artık soğandan,çörekotundanaynenn kesınlıkle canım vakti gelmiş inş senınde gelmıstr
tamamm artık içme bızım ıcın en önmlı gunler yumurtlama olana kadr ben hep öle yapıorm yumurtlamadn sonra sallıorm abanmıyorum hıcc heleki gectgmzz aayy en duzenlı sekılde bal macununu yedım yumı cattlayana kdr hayıtı cok ara ara ıcmıstım cunku melketten gt gell arada kaynamıstı yanı bi ara btmıstı gttm aldm falan ancainşallah yavrum yaa, soğan suyunun da 10.günündeyim gına geldi artık soğandan,çörekotundan
soğanı 15 güne tamamlamam lazım öyle yarıda bırakamam da, çörekotu yağını bugün bıraktım artıktamamm artık içme bızım ıcın en önmlı gunler yumurtlama olana kadr ben hep öle yapıorm yumurtlamadn sonra sallıorm abanmıyorum hıcc heleki gectgmzz aayy en duzenlı sekılde bal macununu yedım yumı cattlayana kdr hayıtı cok ara ara ıcmıstım cunku melketten gt gell arada kaynamıstı yanı bi ara btmıstı gttm aldm falan anca
adet başlayınca başlayıp 12. gün bırakıyoruz canım,şifa olsun,umutlar önümüzdeki aya, hiç sıkma canınıKızlar bende adet oldum bugün acaba çörekotu tarçın bal kullananlar nezaman başladı ne zaman bıraktı yazabilirmii :))
Aynen zaten buaydan ümidim yoktu33mm olmuştu yumurtalar büyük olması sağlıksız olması demekmiş hayırlısı. Peki bu karışımı günde bikeremi kullanıyoruzadet başlayınca başlayıp 12. gün bırakıyoruz canım,şifa olsun,umutlar önümüzdeki aya, hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?