öyle ben de kafa dağıtıyorum fırsat buldukça başka topiklerde geziyorum bugünhafta sonu oldugu ne kadar da belli in cin top oynuyor
bende evde turrluyorum yatıorm kalkıorm pc basına gecıyorum böylee sersem gbymöyle ben de kafa dağıtıyorum fırsat buldukça başka topiklerde geziyorum bugün
nasıl oldun daha iyi misin? yat dinlendir kendini...bende evde turrluyorum yatıorm kalkıorm pc basına gecıyorum böylee sersem gbym
o dünkü dayak yemişlik halim yok dün cok uyudum toplamda 5 saat ayakta durmusumdr yanı öle dıyım o yorgunlugumu attım cok şükür boğazm şiş ve öksürük var o gecınce rahatlıcamnasıl oldun daha iyi misin? yat dinlendir kendini...
o dünkü dayak yemişlik halim yok dün cok uyudum toplamda 5 saat ayakta durmusumdr yanı öle dıyım o yorgunlugumu attım cok şükür boğazm şiş ve öksürük var o gecınce rahatlıcam
Haklısın bende öyle olduğunu düşünüyorum uzaklaşmak adına eşimin yanında işe başlayacağım bu yüzden. İyi geleceğine inanıyorum umarım yanılmam.canım hani şey gibi fsh diye bişeyin varlığını unutmak gerekli mesela evdesin yada uğraşın yok aklına gelir durur.. fark etmesende strese girersin öle bişey. sana örnek verim.. bikaç ay yüksek çıktı benim.. sonra doktor yumurtan çatlıyor yüksek olsada dedi.. amaaannnn ben nasıl mutlu anlatamam.. sonra dr.u o üç harfli şeyi (fsh:)unuttum .. sonraki ay bi kan verim dedim fsh 4 sonraki ay 9 çıktı .. yani gerçekten STRESSS dicem klasik olcak .. ama kanıtlı bende tescilli yane.. şeye benziyor düşünürsün birini yoğun olarak oda bi müddet sonra seni düşünmeye başlar.. enerji çekiyor
Benden de herkese merhabalar,Bu arada herkese merhaba :)
ohhhh ne kadar güzel yerler...bol bol gez...eğlen..en güzelii..inşallah havalrda güzel gider...Benden de herkese merhabalar,
Yarın kısmetse izmire gidiyorum ordan denizli Nazilli'ye iş güç gezme tozma yolculuk gır gır şamata hepsi var.
İzmirdeki arkadaşları görmek isterim doğrusu. Mümkün olursa tabii ki.
Nasıl yani hamilelik göbeği ile gaz şişkinlik kilo vs.filan aynı olmuyormu çok garipsiyorum bu durumları. Enteresan...Haklısın canım bir bırakabilsek, beynimizden bu fikri atabilsek kendiliğinden gelecek, ben de böyle bir vaka biliyorum 6 senedir regl görmeyen biri, idrar yolu enfeksiyonu diye ürolojiye başvuruyor, hatta şeker hastası endokrinin de takibinde, ultrason yapılıyor, kimse gebelikten bahsetmiyor, 4 hafta sonra doğum yapıyor, doktorlara kızıyordu. Ben herhalde kadıncağız biliyor sandılar dedim ama şaibeli bir durum........
Öyle valla bundan sonra böyle rabbim isterse verir hergün oturup kur kur nereye kadar. Olursa benimdir olmazsa rabbim iyisini hayırlısını bilir zaten tevekkülüz diyecek bişey yok.Rn azından yıpranmam.ohhhh ne kadar güzel yerler...bol bol gez...eğlen..en güzelii..inşallah havalrda güzel gider...
işe başlama fikride güzel sanki hele kocanın yanında :))
Benden de herkese merhabalar,
Yarın kısmetse izmire gidiyorum ordan denizli Nazilli'ye iş güç gezme tozma yolculuk gır gır şamata hepsi var.
İzmirdeki arkadaşları görmek isterim doğrusu. Mümkün olursa tabii ki.
ateşim normal cnm saol takıp ederım yınedeCanım ateşini takip et yüksek olması tehlikeli. Çok geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin içine bal limon iyi gelir
saol bebegımmmbrnh umarım daha iyisindir şu öksürükte geçerse..belki bahar nezlesi gibi birşeydir...o da çok kötü alerjik öksürük yapabiliyor...çok geçmiş olsun..
bende dün akşam uzun uzun düşündüm..kendimi kasmaya illa tedavi tedavi diye yırtınmaya yıpranmaya gerke var mı diye..ömür geçiyor dedim..üstelik eşimde daha yanımda değil ve ben şimdiden ileriki tedaviyi planlamaya çalışıyorum...Öyle valla bundan sonra böyle rabbim isterse verir hergün oturup kur kur nereye kadar. Olursa benimdir olmazsa rabbim iyisini hayırlısını bilir zaten tevekkülüz diyecek bişey yok.Rn azından yıpranmam.
Bende almak istiyorum bu kitabı . Çok merak ediyorum içeriği hakkında hiç bilgim yok ama güzel yani ?ben en son fi, çi ve pi'yi akilah'tan bu seriyi okudum ve açık söyleyeyim çok etkilendim..herkesede tavsiye ederim.
tavsiye ederim ben..oldukça güzel...hiç sıkılmadan su gibi okunuyorBende almak istiyorum bu kitabı . Çok merak ediyorum içeriği hakkında hiç bilgim yok ama güzel yani ?
maşallah yarasın yarasın hem sana hem bebişe....bu aclık halimle 3 kilo almısım kızlar 61 olmusum ılk defa bu rakamı gördüm şoooooooook doktor tarttı dedım ayy ne yedımki dedimmmben bılmemm ki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?