Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

o dünkü dayak yemişlik halim yok dün cok uyudum toplamda 5 saat ayakta durmusumdr yanı öle dıyım o yorgunlugumu attım cok şükür boğazm şiş ve öksürük var o gecınce rahatlıcam

Canım ateşini takip et yüksek olması tehlikeli. Çok geçmiş olsun ıhlamur içebilirsin içine bal limon iyi gelir

Haklısın bende öyle olduğunu düşünüyorum uzaklaşmak adına eşimin yanında işe başlayacağım bu yüzden. İyi geleceğine inanıyorum umarım yanılmam.

ohhhh ne kadar güzel yerler...bol bol gez...eğlen..en güzelii..inşallah havalrda güzel gider...
işe başlama fikride güzel sanki hele kocanın yanında :))

brnh umarım daha iyisindir şu öksürükte geçerse..belki bahar nezlesi gibi birşeydir...o da çok kötü alerjik öksürük yapabiliyor...çok geçmiş olsun..

Nasıl yani hamilelik göbeği ile gaz şişkinlik kilo vs.filan aynı olmuyormu çok garipsiyorum bu durumları. Enteresan...

ohhhh ne kadar güzel yerler...bol bol gez...eğlen..en güzelii..inşallah havalrda güzel gider...
işe başlama fikride güzel sanki hele kocanın yanında :))
Öyle valla bundan sonra böyle rabbim isterse verir hergün oturup kur kur nereye kadar. Olursa benimdir olmazsa rabbim iyisini hayırlısını bilir zaten tevekkülüz diyecek bişey yok.Rn azından yıpranmam.

Oyy ne güzel gezmeler :) bense kar görmekten bıktım güzelce gez kafanı dağıt :)

Öyle valla bundan sonra böyle rabbim isterse verir hergün oturup kur kur nereye kadar. Olursa benimdir olmazsa rabbim iyisini hayırlısını bilir zaten tevekkülüz diyecek bişey yok.Rn azından yıpranmam.
bende dün akşam uzun uzun düşündüm..kendimi kasmaya illa tedavi tedavi diye yırtınmaya yıpranmaya gerke var mı diye..ömür geçiyor dedim..üstelik eşimde daha yanımda değil ve ben şimdiden ileriki tedaviyi planlamaya çalışıyorum...
salıyorum çayıra mevlam kayıra...elbette gayret edicem ama şu an o an değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…