haklısın cnm keske şöyle bıryerlere tatıle gtsen kafanı dinlesen ohh miss bende kampa gtmk ıstıorm ya cadır kurmak istiyorum bu ıstanbulun beton yıgınından bıktımvallahi açtık her yerioff ama gerçekten çok sıkıldım bu mevzulardan,hayırlısı be artık kuzummmm
canım yaa aslında kayınvalidenin yanına mı kaçsan ki orada mutluydun,bi hava değişimi olur..ben bi çıkayım şu iş yerinden o zaman rahatlarım ancakhaklısın cnm keske şöyle bıryerlere tatıle gtsen kafanı dinlesen ohh miss bende kampa gtmk ıstıorm ya cadır kurmak istiyorum bu ıstanbulun beton yıgınından bıktım
ayyy kaynanamm ıyıdır hosturda fazla sıkı fıkıya ben gelemıyorum şimdi mıç mıç daha yenii gitti sayılır memlekete mecbur gelinsin iş güç yapıosun evde ben smdı en son ne zaman bulasık yıkadm onu bıle hatrlamıorm allahtan kociş yapıo herseyıcanım yaa aslında kayınvalidenin yanına mı kaçsan ki orada mutluydun,bi hava değişimi olur..ben bi çıkayım şu iş yerinden o zaman rahatlarım ancak
misss misss, vallahi süpper düşünmüşsün,afiyet olsun şimdidenolsuuunnnnn rakıda balıkta oluruzzzzz balkonda püfür püfürrrr bahar ayı.. esiyor öfffffff ne gider ....................
o da doğru kocanı kaçır sen havalar da güzel 1 gece bile kalmalı yakınlarda bi yerlere kaçın bence adalara ya da farklı bir yere...azıcık işine mola versin eşinde...ayyy kaynanamm ıyıdır hosturda fazla sıkı fıkıya ben gelemıyorum şimdi mıç mıç daha yenii gitti sayılır memlekete mecbur gelinsin iş güç yapıosun evde ben smdı en son ne zaman bulasık yıkadm onu bıle hatrlamıorm allahtan kociş yapıo herseyı
teşkür canım yarın hep beraber yapalım siz orda biz burda kalpler ORTAK olarakmisss misss, vallahi süpper düşünmüşsün,afiyet olsun şimdiden
normal canım bunlar, saçlı bebek geliyordur belkiay anlamadım birden kustum öğür öğür öldümm dün sabahda böyle oldu gözlermden yaş geldi((((((((
ahh keşkeee nerede o günlerrrrteşkür canım yarın hep beraber yapalım siz orda biz burda kalpler ORTAK olarak
ahahhhahhaa ayy hiç gülcegim yoktu deli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öksürdümm kız öksü öksür öğürdüm sonunda kostum lavaboyanormal canım bunlar, saçlı bebek geliyordur belkiannem bana hamileliğinde çok kusmuş yazık ben bi çıkmışım nasıl saç bende, hemşireler toka takmışlar :)
arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim. çok açıklayıcı ve tek tek yazmışsın:)
ben de bizim durumumuzda olanlara genetik inceleme yapılmadığını duymuştum.tüp bebek öncesi histereskopi yaptırdım,rahim filmi çektirdim,temiz çıktı. eşim 2 defa sperm testi verdi,değerleri gayet iyi,varikosel yok,bu yüzden de başka hiçbir test yapılmadı.
bana doğal tüp bebek önerdi doktorum,salı günü görüşüp kesin olarak ne yapabiliriz anlatacak.fazla hormon yüklediler,bunlar da kaliteyi daha da bozabilirmiş,o yüzden doğal deneyecekler sanırım.
arı sütü bal polene başladım 10 gün önce,2 ay tüketeceğim bunu.ayrıca akupunktur doktorum gıda testi yapacak,tüketmemem gereken besinleri belirleyecek ve birlikte çalıştığı eczaneden de bitkisel kür ve çaylar hazırlayacaklar yumurta kalitesini arttırmak için. bazı günler akupunktur yerine hacamat yaparız dedi doktor.size gıda testi ve hacamat yapılmış mıydı akupunktur merkezinde? siz ne zamandır gidiyorsunuz akupunktura ve ilk tedaviden sonra sayısal olarak bir değişme gördünüz mü?
dhea için baya bir kişiden olumsuz yazılar okudum,o yüzden emin değilim ama diğer söylediklerinizi tüketmeyi düşünüyorum.
:))))))))))))) ne bileyim şekerim,saçlı bebek çok istifra ettirir derlerdi eskiden,aklımda öyle kalmış..senin bebik de teyzesine çekecek ya,ondandır dediydimahahhhahhaa ayy hiç gülcegim yoktu deli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öksürdümm kız öksü öksür öğürdüm sonunda kostum lavaboya
yazımı okusanaahh keşkeee nerede o günlerrrr
okudum canımm, bir gün geliriz elbet biraraya Allah kısmet etsin inşallahyazımı okusana
ok hadi çııııık bekletme kocişini byeeeokudum canımm, bir gün geliriz elbet biraraya Allah kısmet etsin inşallah
demkki teyzosuu dün de yataktan fırladım sabah ac karnına bos mıdeyle zor koştum lavabıya 2. aya grdık bısmıllah dun bır bu ıkı basladı:))))))))))))) ne bileyim şekerim,saçlı bebek çok istifra ettirir derlerdi eskiden,aklımda öyle kalmış..senin bebik de teyzesine çekecek ya,ondandır dediydim
farketmez cnm adetlı adetsız ıcebılırsın sorun yok ama sen bekarsın ara ara ıc ara ara bırak 1 ay ıc bıray içmeKizlar bu hayit adetliyken iciliyormus 1.ayimi tamamladim 29.gun regl oldum bugun ilk gunum sabah ictim icilmesi gerekiyormu adetliyken
Ender Saraç hacamat yapmamı tavsiye etmişti acilen ama korkup yaptırmamıştım, bahardaki hacamat daha faydalıymış diye bekliyorum yaptıracağım. Pinner Test de tavsiye ettiler son zamanlarda o kadar çok kan verdim ki üşeniyorum yaptırmaya o da aklımda. Yalnız akupunktur uzmanı çok önemli lütfen iyi bir uzmana gidin, sizin doktorunuz kim? Akupunkturun mu diğer yaptıklarımın mı faydasını gördüm bilmiyorum ama folikül görülmemişken hatta tedavim iptal olmuşken kendiliğinden folikül gelişti opuya girdim, hepsi birbiriyle bağlantılı diye düşünüyorum.
Dhea içinse 90gün kullandıktan sonra 90 gün ara öneriyorlar ben de endişeleniyorum zaten fibrokistlerim var iki memede de ama faydası olduğunu düşünüyorum,
benim ilk tedavimde tek folikülle başlamıştık iğnelerden sonra 2 gelişmişti, opuda 3 toplanmıştı ama biri çok küçük olduğu için döllenmemişti.
3 ay ara verdim yaz döneminde, tedaviye gideceğim ay adetim çok gecikti, adet olunca da kist olduğu için tedaviye başlamadı doktorum, sonraki 2 ayda da fsh yüksek bulundu hatta son adetimde hiç folikül görülmedi bile. Sonraki adette gelin diyerek gönderdiler ama ben beklemek istemedim. Doktorumun ilk tedavimin olduğu merkezdezden ayrılmasıyla yeni hastanesine gitmeye başladım. Gittiğimiz merkezlerin politikaları dışına çıkamıyor doktorlarımız, kimi kullandırıyor kimi kullandırmıyor hatta mini tüp bebek de yapmıyor çoğu merkez, şimdi doktorumla mini tüp bebek deneyebiliyorum rahat rahat. Folikül görülmediği için femara denedik 5 gün sabah akşam içiliyor adetin 3.gününden itibaren, her hafta kontrole gittim sonra folikül görüldü tekrar femara kullandım 5 gün hatta desteklesin diye 4-5 kez merional iğne de yaptım düşük doz ancak tedavim iptal oldu erken çatladığı için. Sonra da sürpriz foliküller çıktı diğer yumurtalıkta 3 tane.
Gerçi 1 embriyom oldu orta kalite ama olsun, daha yolum uzun bakalım. Sabır inanç ve rahatlık gerek bunun bilinciyle hareket etmek hepimize fayda sağlar eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?