Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

coq10 ve diğer yazdıklarını hap olarak mı tüketiyorsun,nerden alıyorsun?

coq10 ve diğer yazdıklarını hap olarak mı tüketiyorsun,nerden alıyorsun?

Evet pinner test gıda intolerans testiymiş. Pek çok merkez ve doktor kendisi kan alıp buraya gönderip yaptırıyormuş.
Hayıt tohumu ve aslan pençesi biostore diye bi yerden alıyorum ama tüm aktarlarda veya organik ürünler satan siteler var hepsinden alınabilir. Sıcak suda 2 tatlı kaşığı büyük su bardağına koyup 5dk bekletip içiyorum. Ayrı ayrı tabi.
Coq10+omega3 kapsülü gnc, kampanya yapıyolar sık sık toplu alınca indirimli oluyo.
Arısütü bal Beeo diye itü nün bir markasını kullanıyodum arkadaşlar eğriçayır kapsül önerdi bitince onu alıcam.
Biosteron dhea(sabah öğlen akşam) ve diğerlerini eczaneden alıyorum.
Folik asit folbiol içiyorum yine arkadaşlar inofolic önermiş doktoruma sorucam uygunsa ona geçicem.
Melatonin henüz almadım çok marka var kafam karıştı doktora sorup alıcam.

Son düzenleme:

folik asiti ben de folbiol kullanıyorum.
arı sütü poleni dynabeille marka aldım eczaneden. bu markayı başka bir forumdan arkadaş kullanmış,kullandıktan sonra 9 yumurtası oluşmuş,9u da döllenmiş 1. kalite ve şuanda ikizlerine hamile:) bu arkadaş bir de goji berry kullanmış. duymuşsundur belki. onun da faydası olduğuna inanıyormuş kalite ve sayı artışında.

benim doktorum da kani kendisi alıyormuş. biraz pahalı geldi kan testi,dışarda yaptırılıyor mu dedim,yok dedi,ben burda alıyorum ama illaki yapan yerler vardır da kendi almak ister tabi parayı. ben düzenli beslendiğimi söyledim. hani zararlı besinler tüketmediğimi söyledim kola,cips,ketçap,fast food,salam,sosis vs. vs. kahvaltıma dikkat ederim,peynirim,sütüm,yoğurdum ,cevizim,fındığım vs. dedim. süt,yumurta tamam faydalı ama senin vücuduna uygun olmayabilir ve bunlar yumurta kalitesini bozabilir dedi doktor. ben zaten ayrıca bir beslenme uzmanına gitmek istiyordum,iyi oldu.
sadece bir psikolog kaldı,biraz destek almam lazım,iğneler hormonlar beni gerginleştirdi biraz.doktorlar da tavsiye ediyor zaten gidebilirseniz gidin diye.

bakalım dört bir koldan kendimizi bakıma aldık,bir de bakarsın kendiliğinden hamile kalırız:)

eşime de arı sütü bal polen içiriyorum,bir de keçiboynüzü özü. senin eşine içirdiğin bişey var mı?

bir de ginseng kullanın diyenler var,kullandın mı hiç?

Bernus the others (diğerleri) çok güzel film, gerilim, eski ama ben çok severim izle bence... 6. His ve davetsizi de öneririm.. AA bi de 39. Dosya, korkudur

Canım ben kitap ismi istiyorum meleklerle yaşamak önerdiler avm de bilinen bir kitapevinde bulamadım..sen ne önerirsin yani psikolojik bir kitap olabilir ne bilim azcık motive edicek bana gerçekten birşeyler yükleyecek bir kitap.

ben en son fi, çi ve pi'yi akilah'tan bu seriyi okudum ve açık söyleyeyim çok etkilendim..herkesede tavsiye ederim.

canım sana yüzlerce psikoloji kitabı önerebilirim lakin bunların hepsini rafa kaldırıyorum, çünkü önereceklerimin hepsi üniversitedeki ders kitaplarımdı.. çok faydalı ama bir ders kitabı niteliğinde özelliikle doğan cüceloğlunu okuduk 4 yıl boyunca..lakin ben başka bir konuya değinmek istiyorum,son zamanlarda oldukça popüler olan ve benimde yakından takip ettiğim bir kadın var, oyuncu anne-şermin çarkacı facebookta sayfası var, ciddi takipçisi var,bu kadınınkitaplarını inanılmaz övüyorlar hem de çok eğlenceli bir kadın,takibe almanı ve kitaplarına göz atmanı öneririm..bir psikolog değil ama psikologlardan yardım alaraka bir anne olarak yazdığı yazılar inanılmaz keyif veriyor

günaydınn kızlarr bogazlarım çok şiş ne iyi gelir yapayım yemek yıyemıorm acıyo
keçiboynuzu pekmezin varsa 1 kaşık ye istersen tatlım, boğaz yolu enfeksiyonu, öksürük ,astım vb birçok şeye iyi geldiğini biliyorum... hatta ameliyattan dolayı benim de yemek borum tahriş olmuş demiştim ya ben de yiyorum bir kaç gündür...

kecıboynuzu özü vardı cnm yıyım madem yaa gecedenn sabaha daha cok şişmiş

kecıboynuzu özü vardı cnm yıyım madem yaa gecedenn sabaha daha cok şişmiş
başka bi öneride de bulunamıyorum ki kuzum, ılık ballı süt falan iç... gebelikte dokunur diye bilmediğim bir şeyi de yazamıyorum

başka bi öneride de bulunamıyorum ki kuzum, ılık ballı süt falan iç... gebelikte dokunur diye bilmediğim bir şeyi de yazamıyorum
bende pek bısey yıyıp ıcemıyormm cnm bısey ıstemıo iştah sıfır bıldgn gbı degııl yanı dünn o kadar cok uyudumki yorgunluk halszlık attım atıldı uzermden cok şükür bogazlarım şiş öksürükde var ne oldu analamadm bırden bire böle oldu

havalar dengesiz farketmeden kapmışsındır... mikrobik olmasın da soğuk algınlığı geçer çabuk... ayaklar üşüyor ya belki ondandır...ben boğaz ağrısını ayaktan kapıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…