Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Benim de hayalim buydu doğal gebe kalıp sonra mail falan atmak tüp bebek merkezine :)

Canım inşallah bu doktorlara inat kendiliğinden hamiş kalırsın, gösterelim bu doktorlara günlerini.
Çok hırslanıyorum böyle şeyler okuyunca.

Bişey yiyemeyen ve grip olan hamiş arkadaşlar çok geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırsınız ve bebişlerinizi beslersiniz.
e2 hormonum çok yüksek çıktı ya benim 246 hamile kalma şansı azalıyo di mi böyle olunca. e2 hormonunu nasıl düşürücez fikriniz var mı?

no_name_ kalkmaz olurmuyum kuşum 7 de uyandm dort gunduryatiyorm uyuyorm artik uyuyamadm hala ayniyim bbugünbiraz daha idare eder zencefilli bal li çayiciyorum smdi bbogazima iyi gelsn diye

Yabancı dizi izleyen var mı aranızda? Walking dead, Vikings, Shameless, 2 Broke Girls izliyorum...
vikings ben de izliyorum canım,ragnarın hastasıyım.. game of thrones, breaking bad, prison break, narcos, hannibal favori dizilerimden.. ama çoğu bitmiş durumda...
Harikasın montem, izledin mi bilmiyorum ama son dönemde çok beğendiklerim FLESH AND BONE balerinlerle ilgili dehşet bişey, JESSİCA JONES, SPY LONDON fena değildi

arayıştayım bu ara hatta...şöyle breaking bad gibi sağlam bi dizi bulsammmm
o kadar sağlamı yok bu ara galiba :) better call saul u da 1. sezon izledim pek açmadı. The good wife çok beğeniyordum ama 7. sezon 10. bölümden sonra çevirmen hastalandı

izlemedim canım bi bakayım hemen..bu ara vikings 4.sezon başladı 2.bölümdü bu hafta biliyorsundur ama önceki sezonlardaki keyif yok sanki hemen yeni diziler bulmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…