dikkat et kendine canım,sevindim daha iyi olmanano_name_ kalkmaz olurmuyum kuşum 7 de uyandm dort gunduryatiyorm uyuyorm artik uyuyamadm hala ayniyim bbugünbiraz daha idare eder zencefilli bal li çayiciyorum smdi bbogazima iyi gelsn diye
hangi aşamadasın tatlım şu an???KOSGEPE 1, 2 gün kalaben ....
kurs bitiyooorrr canım ..işyerinede biraz zaman var ... ohhh gezecem artıkhangi aşamadasın tatlım şu an???
ooo iyiymişşşkurs bitiyooorrr canım ..işyerinede biraz zaman var ... ohhh gezecem artık
proje henüz hazır değil canım biz dükkanı açalım öyle hazırlayim dedimooo iyiymişşşproje yazdın mı? tamam mı?
tamam canım zaten öyle istiyorlardı sanırım önce açacaksın diyorlarproje henüz hazır değil canım biz dükkanı açalım öyle hazırlayim dedim
İki kez kullandım canım geçen ay, terleme ateş basması baş ağrısı yaptı. Adetim zaten gecikmişti 18 Aralıktan 68 gün sonra oldum 24 Şubatta diğer adetimi. Önceki ay çok ilaç kullandım hangisi gecikme yaptı emin değilim dhea da yapabiliyormuş çünkü.moyaalitu canım sen de femara kullanmıştın değil mi yanlış hatırlamıyorum bu ilaç sende gece terlemesi ve adet gecikmesi yaptı mı??
haklısın ama dizilerin bir pik yaptığı bölüm oluyor mesela walking dead de 9. bölümler süper olur genelde...izlemedim canım bi bakayım hemen..bu ara vikings 4.sezon başladı 2.bölümdü bu hafta biliyorsundur ama önceki sezonlardaki keyif yok sankihemen yeni diziler bulmam gerek
Gobe nasıl özlemişiz yavvvvvvvv, çok geçmiş olsun, şükür sonuçlar iyiymiş...Canlarım selam.1 haftadır gelemedim yanınıza.Birazcık yoğundum.Sizi de üzmek istemedim.3 sene önce 2 göğsümde kitle bulunmuştu.Düzenli olarak kontrol ettiriyorum ama geçen sene tüp bebek muhabbetine kontrol ettiremedim,üstüne birde hormon ilaçları alınca iyice büyümüştür diye tırstım.Tabii korkunun ecele faydası yok.Geçen hafta kontrollerimi yaptırdım hep.Bırads 3 çıktı kitle o da Muhtemelen iyi huylu lezyon (3-6 aylık aralarla izlemek gerekir).(Kanser ihtimali % 1-2 civarında) demekmiş.Ama bırads 4 olunca risk artıyor maalesef...Çok şükür sadece 1mm büyümüşler.Muayenede korkulacak birşey yok ama takiplerinizi ihmal etmeyin,hormon tedavileri etkiler dedi.Biraz kafam dağınık yani şu ara.
Sayfalar çok malum,şöyle bir bakabildim.Konuları değiştirmişsiniz,çok iyi olmuş.Hepimiz obsesif olduk resmen.Kafa dağıtmak iyidir valla.
Sonuç:Hepinizi çok özledim
Benim de ovulasyon günüme göre c.tesi regl.günümdü ama hala bişey olmadı.. c.tesi test yapmıştım negatif çıkmıştı yani gebelik yok gibi ama 1 haftadır sabahlar 5-6 gibi kan ter içinde uyanıyorum ama nasıl bir ter anlatamam yastık falan ıslanmış oluyo ama normal gün içinde öyle bi sorunum yok.. Acaba ilaçtan mı diye sana bi sormak istedim canım teşekkür ederim :)İki kez kullandım canım geçen ay, terleme ateş basması baş ağrısı yaptı. Adetim zaten gecikmişti 18 Aralıktan 68 gün sonra oldum 24 Şubatta diğer adetimi. Önceki ay çok ilaç kullandım hangisi gecikme yaptı emin değilim dhea da yapabiliyormuş çünkü.
Aaaa big bang theory i unutmayalım ben çok gülüyorum ona ya sheldon gibi bir arkadaşım olsun isterdim :)2broke girls 'ü kim söylemişti unuttum, kim söylediyse teşekkür ederim çok gülüyorum izleyip, geçmiş 5 sezonu da varmış süper oldu. Uzun zamandır yabancı dizi izlemiyodum. Nip tuck delisi olarak sonra pek sarmamıştı diziler.
canım çok geçmiş olsun özledik senii, çok merak ettimmm, hoşgeldin...Canlarım selam.1 haftadır gelemedim yanınıza.Birazcık yoğundum.Sizi de üzmek istemedim.3 sene önce 2 göğsümde kitle bulunmuştu.Düzenli olarak kontrol ettiriyorum ama geçen sene tüp bebek muhabbetine kontrol ettiremedim,üstüne birde hormon ilaçları alınca iyice büyümüştür diye tırstım.Tabii korkunun ecele faydası yok.Geçen hafta kontrollerimi yaptırdım hep.Bırads 3 çıktı kitle o da Muhtemelen iyi huylu lezyon (3-6 aylık aralarla izlemek gerekir).(Kanser ihtimali % 1-2 civarında) demekmiş.Ama bırads 4 olunca risk artıyor maalesef...Çok şükür sadece 1mm büyümüşler.Muayenede korkulacak birşey yok ama takiplerinizi ihmal etmeyin,hormon tedavileri etkiler dedi.Biraz kafam dağınık yani şu ara.
Sayfalar çok malum,şöyle bir bakabildim.Konuları değiştirmişsiniz,çok iyi olmuş.Hepimiz obsesif olduk resmen.Kafa dağıtmak iyidir valla.
Sonuç:Hepinizi çok özledim
Sağol canım benim,neyse ki şu an korkulacak birşey yok.canım çok geçmiş olsun özledik senii, çok merak ettimmm, hoşgeldin...
süppersin,çok sevindim tatlım..sence nedir katkısı olan bu değerlerin düşmesine?Kızlar bu konulara girmek istemiyorum konuşmak istemediğiniz için ama fsh 39 dan 12 ye düşmüş benim, 4 de antral folikül görüldü adetin 3.günü. Yani benim için bu bir mucize bilmek isteyen olur diye paylaşmak istedim uzatmadan.
bakayım hemen..biz komik değil de daha çok gizem,gerilim seviyoruz o sebeple komk dizi pek izlenmiyor...Aaaa big bang theory i unutmayalım ben çok gülüyorum ona ya sheldon gibi bir arkadaşım olsun isterdim :)
Hımmmm hemen düşüneyim.Ben The Mentalist i çok beğenirdim.Baştan sona tüm sezonları izledim.The 100 de iyiydi 3. sezona başlayacaktı.2 sezonunu bitirmiştim onunda.Bayağa gizemli hoş bir diziydi.Dur düşüneyim yazacağım daha bende biraz dizi manyağımdır :)bakayım hemen..biz komik değil de daha çok gizem,gerilim seviyoruz o sebeple komk dizi pek izlenmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?