Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

süppersin,çok sevindim tatlım..sence nedir katkısı olan bu değerlerin düşmesine?
Canım çok şey yapıyorum hangileri etkili oldu bilemiyorum belki hepsi birden ama nedense öncelikle akupunkturun iyi geldiğini düşünüyorum. 15 gündür sabah akşam taze yapıp hayıt suyu içtim. Diğerlerini de biliyorsunuz, arısütü bal, coq10+omega3, folbiol ve günde 3 kez dhea. Femara kullandım tedavi amaçlı olarak adetin 3.gününden itibaren sabah akşam 5 gün. Şimdi yeni tedavim başladı yine.

bakayım hemen..biz komik değil de daha çok gizem,gerilim seviyoruz o sebeple komk dizi pek izlenmiyor...
Senin gibi eğlenceli hatun nasıl komedi izlemez
Bu arada cumartesi akupunktur günümdü, benim doktorum da şeker gibi böyle tatlı tatlı konuşur diğer benzer hastalardan tecrübelerini anlatır falan hem akupunktura gitmiş oluyorum hem psikoloğa sanki :)
Neyse arada kitap film de tavsiye ediyo bize eşimle, eşim de türk dizilerini izlememe sinir olur. Paramparça kördüğüm falan izliyorum ben denk gelirse benimki demez mi evde hep bağırtı gürültü oluyo bayılıyo abuk sabuk acı dizilerine diye. Rezil etti beni doktor da köy ağa dizisi hastası sandı eşim abartınca, çok kızdı sonra.
Dediğine göre film dizi de olsa izlediklerimiz, sonuçta beyin tarafından uyaran olarak algılandığından kendimiz yaşamış gibi hormon salgılarmış beynimiz. Sakın ha acı, dram, korku, heyecan içeren bişeyler izleyip stres hormonu salgılatma kendine dedi. Aşk filmi komedi belgesel sakin huzurlu ne bulursan o serbest dedi.
Benden söylemesi kızlar, seviyorsunuz ama tavsiye etmiyor benim doktor ona göre..

Kızlar selamlar bişey danışmak istiyorum benim üç ay önce yapılan fsh degerim 7,49 du doktor fena değil kötü bir durum teşkil etmiyor dedi amh ise 0,85 buna rağmen doğal yoldan hamile kalabilirsin dedi ve üç aydır yumurta takibi yapılıyor 1, 2, 3 yumos oluşuyor ama gebelik oluşmuyor sizcede bu değerlerle yumurtalık takibi yaptırmak normalmi bu arada şimdide doktor evet yumurta oluşuyor ama döllenme kapasitesi düşük olduğundan olmuyor olabilir dedi ne alaka ben hiç bişey anlamadım bana bi fikir verirmisiniz lütfen

Kızlar benim favorilerim bu diziler aklıma gelen.Kesin içlerinde bildikleriniz vardır zaten.
1-The Closer (Çok iyi bir polisiye diziydi,Brenda'ya bayılıyordum.Çalışma şekli ve çikolata bağımlılığını kendime benzetiyordum :)
2-Medium ( Bu da korku-gerilim dizisiydi,bayağa takip ettim)
3-Ghost Whisperer ( Mediuma benzeyen bir diziydi,bu da zamanında bayağa tutulmuştu)
4-The Mentalist ( Patrick Jane...Çok sürükleyici bir dizi.Adamın dikkat ettiği şeyler,nerelerden neler çıkardığı ve üslubu çok eğlenceli.Şimdi tekrarı yayınlanıyor,onları bile seyrediyorum.)
5-Criminal Minds ( Suçlu psikolojisi ile ilgilenen bir dizi,bu da çok iyi,zaten hala devam ediyor.
6-The 100 (Yeni dizilerden,2 sezonunu 3 günde filan bitirdim,başından kalkamadım.)

Kızlar bi yardımda bulunabilirmisiniz yukarıda yazdım ricam etsem cevaplayabilirmisiniz

Hadi hayırlısı...inşallah inşallah vardır

canım kalite ile ilgili bir sorun olabilir, yani yumurta oluşuyor ama boş olabilir.bu amh ile ilgili olabilir.benimkide 0,74 mesela.normal yollada olabilir elbette...bir çok var böyle mucizemiz ama dr kontrolündesiniz.eşte sorun yoksa belki bir sonraki aşama aşılama deneyebilir dr unuz.öncelikle yumurta takibi iyidir.amh 1 den düşük olduğu için böyle yapmıştır.fsh zaten başına birşey ifade etmez. fsh amh ve usg önemlidir.

hayıt otu kürünü nasıl yapıyorsunuz?
Bana da 5 yıl önce erken menepoz demişlerdi, hala testlerde menepoz çıkıyor ama adet oluyorum arada iki çocuk doğurdum çok şükür ilki tüp ikincisi mucize:) ama östrojen seviyem çok düşük (8) ve hayat kalitemi etkiliyor bence yükseltmek istiyorum kürü yazabilirseniz çok sevinirim.

canım tüp bebeği fsh kaç kaçken yaptınız ? bide uzun protokolmüydü? biraz bilgi verebilirmisin rica etsem ?

Eşiniz sperm değerlerine baktırdı mı hiç? Yumurta takibinde doğal yoldan gebelik için eşin değerlerinin normal olması önemlidir sanırım. Yaşınız da 35ten küçükse değerleriniz yumurta takibi için normal bence. Eşinizin sperm sayısı, hızı ve morfolojisi normalse 12 ay deneme tavsiye ederler zaten. Değerler normalse sizin de değerleriniz fena sayılmaz ama en fazla 6 ay bekleyip aşılama denemek mantıklı sanırım.

canım yumurta kalitesiz olduğu için rezerv azlığında bu durum ortaya çıkabiliyor ama dert etme düzenli ve sağlıklı beslenmeyle yumurtalar kaliteli hale getirmek bizim elimizde ama stres yapma sakın en büyük etken stresss.....

canım tüp bebeği fsh kaç kaçken yaptınız ? bide uzun protokolmüydü? biraz bilgi verebilirmisin rica etsem ?
benim fsh 38 di ilk ay o zaman bişey dememeişlerdi sonra 28 e düştü ama yumurta sayım çok azdı östrojenim çok düşüktü hemen tüp bebek dediler devlet hastanesi çok üzülmüştüm çok araştıramadım şansıma bir tanıdık tıp okuyordu hocasına gönderdi beni çok iyi bir doktordu ultrasonda gösterdi işte yumurtalıkları felen hemen ilk adetimde başladık 14 gün kadar ilaç kullandım 15 yada 16. günde yumurta topladılr. 5. gün geri koydular çok şükür ilk denemem de oldu. oğlum 10 aylıkken kendiliğimden kızıma hamile kaldım onuda rahatlığıma veriyorum bide sütüm olsun diye çok incir kürü yapmıştım. ama hotmonlarım hala kötü hala menepozluyum :)

canım benim allah bağışlasın evlatlarını ohhhh istediğin oldu ya sefan olsun ... darısı bizlere olsun .. canım benim östrojen hormonun için dr. bişey vermesi gerekli ama ilaç almak istemiyorsan eğer burada bazı arkadaşlar bitkilerle sonuç elde ettiler... umarım durumun düzelir canım benim seni çok iyi anlıyorum.. ..buarada benim fsh bu ay 15 çıktı dr. uzun protokol dedi, kist var diye doğum kontrol ilacı verdi.. ben ilk yaptırcam tüpü ama seninki kısa protokolmü bilemedim... bide kaç yumurta olmuştu canım sende ...kusura bakma canım çok soru sordum ama moral oluyor inan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…