Yükseldim ne demek?

Yani kendimi attığımda bile bu tarz bir şey söylemedi. En ufak bir şey ima etmedi bu zamana kadar yoksa salak değilim ben de anlardım niyetini
Ya bazı şeyler konuyu cinsellige getirmek içindir, benim açımdan ojeli foto atmak bunlardan biri. Belki siz başlattınız sanıp o da devam ettirmistir.

Şair burada şunu anlatmak istiyor:
IMG_1841.webp

Ya bazı şeyler konuyu cinsellige getirmek içindir, benim açımdan ojeli foto atmak bunlardan biri. Belki siz başlattınız sanıp o da devam ettirmistir.
Aynen öyle insan niye ojeli foto atar pas vermek adam da gol atmış , demek ki konu sahibi de baya profesyonel

Arkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Ya her zaman cinsellik anlamına gelmez (diye biliyorum ) belki çok hoşuma gitti veya çok ilgimi çekti demektir

28 yaşında, öğretmen, daha önce nişanlılık tecrübesi geçirmiş genç bir kadınmışsınız. Konunuza bakınca liseden yeni mezun olmuş ve hayat tecrübesi çok daha az bir kadın olduğunuzu düşünmüştüm.

Son dönemde açtığınız konular internet üzerinden konuştuğunuz adamlarla ilgili. Biri evinize gelip, sizinle alkol almak istiyor. Bir başkasının takipçilerinin para karşılığı farklı hizmetler sunan kadınlar olduğunu düşünüyorsunuz.

Bu adam da ojeli ellerinize dair farklı imalar içeren bir konuşma başlatmaya çalışıyor.

Yüz yüze gelmediğiniz adamlara karşı daha dikkatli olmanızı öneririm. Bu adamların gerçek kimliklerinden ve kendilerine dair söylediklerinin doğru olduğundan emin misiniz ?
Nişanlılık geçirmedim. O çok eskiden bir arkadaşım için açtığım bir konuydu. Takipçi mevzusu açtığım kişi aynı kişi. O mevzuyu çözdük önceden hesabı gizli olmadığı için sonradan takipçilerini kontrol etmemiş. Sildi hemen. Aramızda 1500 km var. Ama yanıma gelecek perşembe günü. Bu zamana kadar da en ufak ima yapmadı. Görüntülü görüştük telefonda konuştuk. Yüzyüze de geleceğiz işte. Daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Arkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Yani neyi ima ettiği çok belli, insanlar da fikrini söylemiş, ısrarla başka birşey duymak istiyorsunuz ve insanları tersliyorsunuz. Ancak adamın niyeti çok açık, gene de buluşmak istiyorsanız buyrun buluşun tabii

28 yaşında, öğretmen, daha önce nişanlılık tecrübesi geçirmiş genç bir kadınmışsınız. Konunuza bakınca liseden yeni mezun olmuş ve hayat tecrübesi çok daha az bir kadın olduğunuzu düşünmüştüm.

Son dönemde açtığınız konular internet üzerinden konuştuğunuz adamlarla ilgili. Biri evinize gelip, sizinle alkol almak istiyor. Bir başkasının takipçilerinin para karşılığı farklı hizmetler sunan kadınlar olduğunu düşünüyorsunuz.

Bu adam da ojeli ellerinize dair farklı imalar içeren bir konuşma başlatmaya çalışıyor.

Yüz yüze gelmediğiniz adamlara karşı daha dikkatli olmanızı öneririm. Bu adamların gerçek kimliklerinden ve kendilerine dair söylediklerinin doğru olduğundan emin misiniz ?
Adamlar yüz yüze gelemedikleri için bu kadar rahat konuşuyorlar zaten. Yoksa arada ortak arkadaş olsa her gün işte,aynı ortamda olsalar böyle saçma imalar yapmaya bir tarafları yemez. Nasılsa sosyal medya diye hemen her kadına böyle mesajlar atıyorlar. Artık böylelerinden midem bulandı🤢

Adamlar yüz yüze gelemedikleri için bu kadar rahat konuşuyorlar zaten. Yoksa arada ortak arkadaş olsa her gün işte,aynı ortamda olsalar böyle saçma imalat yapmaya bir tarafları yemez. Nasılsa sosyal medya diye hemen her kadına böyle mesajlar atıyorlar. Artık böylelerinden midem bulandı🤢
Bilet aldı perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz

Back
X