- 23 Ağustos 2012
- 51.048
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.661
- 898
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Ellere bile hallenmiş jandjwhsjwh. Ojeli ele yükselmek de nasıl bir yokluk
Yani Abhaz halkına üye yazmak istemedim ama sanırsam öyle tövbe esttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellere bile hallenmiş jandjwhsjwh. Ojeli ele yükselmek de nasıl bir yokluk
30Kaç yasında bu kendini tutamayan cengaver?
Bu zamana kadar dediğiniz iki hafta gibi bi süre. 6 ay falan olsa anlıcam. Uygun zamanı beklemiş. İki haftalık sürede insanlara bu kadar kredi vermeyin bence. Karşınızda tanımadığınız bir yabancı var.Abaza olsa ben de yol verirdim. Bu zamana kadar en ufak bir şey ima etmedi diyorum. Cidden üzgünüm böyle alay etmeniz hiç hoş değil.
Kredi vermedim anlatmak istediğim şu 2 haftada her gün konuştuk. En ufak bir şey ima etmedi. Bu konuda çok hassasım en ufak lafı bile tartarım. Attığım fotoğrafta arkada insanlar var. Misafirlikteyim o da biliyor yani. O yüzden şaşırdım anlam veremedim ve üzüldüm.Bu zamana kadar dediğiniz iki hafta gibi bi süre. 6 ay falan olsa anlıcam. Uygun zamanı beklemiş. İki haftalık sürede insanlara bu kadar kredi vermeyin bence. Karşınızda tanımadığınız bir yabancı var.
Ya kaç yaşında insanlarsınız bunun ayıbı olmaz ki? Direkt "yükseldim"i ne anlamda kullandın? De. Veya adamın cinsellik istemesi de ayıp değil bunu onla konuşabilirsiniz ve duruma/isteğinize göre onaylayabilirsiniz.Nasıl sorabilirim
30 yaşında niye liseli ergenler gibi davranıyor anlamıyorum. Hadi sevgiliniz,eşiniz olur hayatım ojem nasıl olmuş diye sorarsın o da böyle bir cevap verir. Güler geçersiniz ama flört döneminde insanın kafasına şüpheyi düşürüyor, dışarıdan abaza havası veriyor üzgünüm
Adamlar yüz yüze gelemedikleri için bu kadar rahat konuşuyorlar zaten. Yoksa arada ortak arkadaş olsa her gün işte,aynı ortamda olsalar böyle saçma imalar yapmaya bir tarafları yemez. Nasılsa sosyal medya diye hemen her kadına böyle mesajlar atıyorlar. Artık böylelerinden midem bulandı![]()
Ben de bir önceki konuştuğum kişinin cinsellik manasında kullandığında öğrenmiştim. O yüzden tedirgin oldum. Acaba bu da mı öyle diye.ben yükselmek, beğendim anlamında kullanılıyor sanıyordum ama siz cinsellik deyince bir yükselme gözümün önünden geçmedi değil. genelde de cinsel imalı kullanılıyormuş. he bunu bilmeyip yalnızca hoşuna gittiğini belirtmek için de kullanmış olabilir.
kim kim konuşuyorsunuz bu arada?
Abaza olsa ben de yol verirdim. Bu zamana kadar en ufak bir şey ima etmedi diyorum. Cidden üzgünüm böyle alay etmeniz hiç hoş değil.
Sorarsam da evet o manada demeyebilir. O yüzden ne sorabilirim dedimYa kaç yaşında insanlarsınız bunun ayıbı olmaz ki? Direkt "yükseldim"i ne anlamda kullandın? De. Veya adamın cinsellik istemesi de ayıp değil bunu onla konuşabilirsiniz ve duruma/isteğinize göre onaylayabilirsiniz.
Yükseldim demiş olabilir ne var yani "çok ayıp aaa ne demiş sapıkk" demeye ne gerek var NORMAL ŞEYLER BUNLAR NOLUR ARTIK YA![]()
Hiç öyle düşünmedim gayet net belli niyeti. İnsanlar birbirlerine cinselBen de böyle demek istediğini düşündüm
Yerinde olsaydım iki haftadır konuştuğum kişiye sorardım ne demek istedin diye kim olursa olsun biraz sınır bilmeli art niyet aramayalim diyorum ama masum olsaydı tırnakların ne kadar hoş olmuş da diyebilirdiArkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Size sadece güldüğünüz için ters konuştum. Çünkü ben cidden üzüldüm. Etmemesi etmeyeceği anlamına gelmiyor tabiiki. Sadece nasıl bi karakter ortaya koyduğunu anlatmaya çalıştım.İma etmemesi etmeyeceği anlamına mı geliyor aşırı kırılgansınız galiba kınamadım ve uzmanlık alanım biliyor musunuz? Profsun diyorsunuz yaKılavuz vermeden köyü tarif ettim alttarafı ama tabi aziz sevgilin ima bile etmez. Biz kötü düşünüyoruz.
Yükseldim demek en kibar kullanılan tabir ekliyim de size.
Kızlar soruyor da yazmayın sakın acayip tiye alınırsınız erkekler tarafından.
Erkekler her zaman kuduruktu ama son zamanlarda çok fazla belli etmeye başladılar. Aslında belli etmeleri biz kadınlar için daha iyi oluyor direkt görüp konuşmayı kesip engelleyebiliriz. Bunların bir de evlendikten sonra değişik isteklerde bulunan versiyonları var onlar daha da beterForumdaki "görücü usulü tanıştık vb" yazan konularda da "ortak arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştık vb" yazan konularda da adamların aynı tarz ima ve mesajlarından bahsediliyor artık.
Hatta arada tanıdıklar olması bazılarının işine dahi geliyor. Nasılsa kadın utanıp, anlatamaz diye; içindeki pisliği kusan adamlarla(!) dolu ortalık.
Benim de demek istediğim ilk günden bu konulara girmek istememiş tabi ki ama uygun zamanı bulunca girizgah yapmak istemiş.Kredi vermedim anlatmak istediğim şu 2 haftada her gün konuştuk. En ufak bir şey ima etmedi. Bu konuda çok hassasım en ufak lafı bile tartarım. Attığım fotoğrafta arkada insanlar var. Misafirlikteyim o da biliyor yani. O yüzden şaşırdım anlam veremedim ve üzüldüm.
E desin ya sen yazdığımı okumuyor musun canımSorarsam da evet o manada demeyebilir. O yüzden ne sorabilirim dedim
Onu da dedi aslında. Çok yakışmış dedi. Üstüne bunu da dediYerinde olsaydım iki haftadır konuştuğum kişiye sorardım ne demek istedin diye kim olursa olsun biraz sınır bilmeli art niyet aramayalim diyorum ama masum olsaydı tırnakların ne kadar hoş olmuş da diyebilirdi
İnsanlar birbirlerine çekim duyabilirler ancak henüz yüz yüze bile gelmediğiniz birinin böyle bir söz söylemesi bana çok çiğ ve görmemişlik geliyor. Emin olun kaliteli bir adam böyle davranmaz. Netten tanıştığınız kişilere böyle bir devirde dikkat edin.Hiç öyle düşünmedim gayet net belli niyeti. İnsanlar birbirlerine cinsel