- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- 158
Çok teşekkür ederim. Size de başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel görünüyor yarışmada başarılar ancak anlamadığım
geçen tv yaptılar açılan hamuru yüksükle kesip küçük yuvarlaklar elde etti onunla pişirdiler mantı senin kattığın damak tadınmı dahamı lezzetli oluyor......
Teşekkür ederimbenim dede tarafım Mersinli bu şekilde yapıyorlar oraların yöresel bîr çorbası. Dediğin gibi bir tarife ben de rastlamıştım internette. Mantının kattığı tat muhteşem oluyor, öyle ki el mantısı ve hazır mantı ile yapılanı arasında bile çok fark var. Tavsiye ederim
![]()
ben tv deki tarifi almıştım annemden yüksük alıp yapacaktım şimdi vaz geçtim seninki daha cazip geldi yöresel tarifler çok ilgimi çeker inan deneyeceğim tabiki ev mantısı ile tekrar başarılar.......
Allahım çorbaya gel
cok güzel sunum canım başarılar diliyorum![]()
en yakın zamanda denicem, tabii hazır mantıyla![]()
super gorunuyor
ellerinize saglik
ama haksizlik bu ben çorbalar arasinda seçim yapamadim nolcak $imdi![]()
Çok teşekkür ederim benim de en sevdiğim çorbaların başında geliyorher aşama resimlenmiş..harikaaaaen çok sevdiğim çorbalardan biri,bayıldım.. ellerine kollarına sağlık
![]()
Gece vakti canım öyle çekti kiellerinize sağlık
Ama bu yapılır mı :) Gece vakti yemek yemeyeceğim diye kendime söz vermiştim çorbanı görünce karnım acıktıııı :)) Ellerine sağlık![]()
Ama bu yapılır mı :) Gece vakti yemek yemeyeceğim diye kendime söz vermiştim çorbanı görünce karnım acıktıııı :)) Ellerine sağlık![]()
Safahat oyumu çorbana verdim ama tadına bakmadımkargo yap bana çok canım çekti
![]()
Ay cnm çok teşekkür ederimkeşke gerçekten yollayabilsem beğenilince nasıl ikram etmek istiyorum anlatamam
![]()