Yulaf ezmesi diyeti yapanlarin deneeyim ve yardimlarina ihtiyacim var.
Kizlar 21 yasindayim ve bir bucuuk yasinda oglum var. Dogumdann sonra aldigim kilolari verdim ama tekrar aldim ayni kilolari. Kıs ayi oldugu icin cocukla beraber disari cikamiyoru. Yasadigim yer sebebiyle diyet uzmani spor yeri falan da yok. Butun gun evdeyim. Resmen bunalima girdim yiyip duruyorum ve yulaf ezmesi diyetine baslamaya karar verdim. Yardimci olursaniz sevinirim nasil birliste hazirlayabilirim kendime ?? Benimle ayni sorunu paylasanlaar varsa gelin beraber baslayalim. Basarilarimizla birbirimizi hirslandiralim...
Ya yasadigim yerde resmen etsiz yemek yenmiyo bu yuzden yagli yemek cok fazla tuketiliyo. Kulturune gore de her gittigin misafirlikte falan sofra kuruluyo ister istemez insan kilo aliyo
Evde olunca surekli insan kendini televizyon ve yemege bagliyo bi sure sonra ister istemeez yani. Bide buraya gelin geldim kendime gore arkaadasiimda yok hic gidip gellip kafa dagitabileccegim. O yuzden yiyorum hep yani
Canim kilo almakk istiyosan bol bol hindistan cevizi yemeni tavsiye ederim yinede ikinizede tesekkur ederim duyarliliginiz icin
Tam karbonhidratsız yaşam işte..Ya yasadigim yerde resmen etsiz yemek yenmiyo bu yuzden yagli yemek cok fazla tuketiliyo. Kulturune gore de her gittigin misafirlikte falan sofra kuruluyo ister istemez insan kilo aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?