- 8 Nisan 2022
- 126
- 43
- 48
- 30
- Konu Sahibi Konya gelini 42
-
Ay hemen test yap çatlatma iğnesi asla gecikme yapmaz aksine tam vaktinde adet olmanı sağlar . Bana da haber ver1 Ağustos son adet tarihimin ilk günü femara kullandım yumurta çatlatma iğnesi vuruldum şimdi adetim 3 gün gecikti test yapsam belli olur mu çıkar mı. Yoksa bazen iğneden kaynaklı normal gecikme olabilir mi erken mi şu an idrar testi için
Kızlar yapmadım daha test almaya gidemedim1 Ağustos son adet tarihimin ilk günü femara kullandım yumurta çatlatma iğnesi vuruldum şimdi adetim 3 gün gecikti test yapsam belli olur mu çıkar mı. Yoksa bazen iğneden kaynaklı normal gecikme olabilir mi erken mi şu an idrar testi için
İğneyi olalı kaç gün oldu 14 gün sonra oluyosun geneldeKızlar yapmadım daha test almaya gidemedim
3 Ağustos da oldu iğneİğneyi olalı kaç gün oldu 14 gün sonra oluyosun genelde
Acele etmeyin, 9 aya ogrenirsiniz zaten sonucu3 Ağustos da oldu iğne
Belli ki siz hiç bu durumu yaşamamışsınız tekrar tekrar olumsuz sonuçla karşılaşmaktan insan artık ne kadar üzülüyor aynı sonucu alır mıyım diye korkuyor ki bu sebeple sordum arkadaşlara ..Acele etmeyin, 9 aya ogrenirsiniz zaten sonucu
Tmm da bu sorunun cevabini siz test yapmadan hicbirimiz bilemeyizBelli ki siz hiç bu durumu yaşamamışsınız tekrar tekrar olumsuz sonuçla karşılaşmaktan insan artık ne kadar üzülüyor aynı sonucu alır mıyım diye korkuyor ki bu sebeple sordum arkadaşlara ..
Merkezi bir yerde oturmuyorum oturduğum yer köy test alsam mı almasam mı diye kararsızken buraya yazdm sizler de öyle diyince almaya karar verdim ama şu an gidemedim başkasına da al gel diyemedimTmm da bu sorunun cevabini siz test yapmadan hicbirimiz bilemeyiz
Peki bu durumda biz size test yapin demek disinda ne yapabiliriz sizce?Merkezi bir yerde oturmuyorum oturduğum yer köy test alsam mı almasam mı diye kararsızken buraya yazdm sizler de öyle diyince almaya karar verdim ama şu an gidemedim başkasına da al gel diyemedim
Sizin dertlenmenize gerek yok bir şey demiyorum ki !!!! Sizlik durum yok sakinnPeki bu durumda biz size test yapin demek disinda ne yapabiliriz sizce?
Dertlenmiyorum zaten, beni ilgilendiren bir durum yok. Size diyorum ki test yapmadan kimse bilemez bunu bosuna soru soruyorsunuSizin dertlenmenize gerek yok bir şey demiyorum ki !!!! Sizlik durum yok sakinn
Biraz sakin olsanız , kötü bir şey denmiyorSizin dertlenmenize gerek yok bir şey demiyorum ki !!!! Sizlik durum yok sakinn
Bugün yaptım çift çizgi silik çıktı varla yok arası bir çizgiAy hemen test yap çatlatma iğnesi asla gecikme yapmaz aksine tam vaktinde adet olmanı sağlar . Bana da haber ver
Canım naptın? Benimde bugün 12.günü iğneninBugün yaptım çift çizgi silik çıktı varla yok arası bir çizgi
Bugün doktoruma gittim kan testinde pozitif çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar kan vercem değer yükselecek mi ona bakacak yükselirse haftaya salı ultrasondan kesesi görünür dedi bakalım nasip inşallah olumlu giderCanım naptın? Benimde bugün 12.günü iğnenin
Zor sabrediyorum ben de
Çok sevindim inşallah yükselirBugün doktoruma gittim kan testinde pozitif çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar kan vercem değer yükselecek mi ona bakacak yükselirse haftaya salı ultrasondan kesesi görünür dedi bakalım nasip inşallah olumlu gider
Teşekkür ederim inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?