Yumarta çatlatma iğnesi vuruldum hamilemiyim

Konya gelini 42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
126
43
48
30
1 Ağustos son adet tarihimin ilk günü femara kullandım yumurta çatlatma iğnesi vuruldum şimdi adetim 3 gün gecikti test yapsam belli olur mu çıkar mı. Yoksa bazen iğneden kaynaklı normal gecikme olabilir mi erken mi şu an idrar testi için

Ay hemen test yap çatlatma iğnesi asla gecikme yapmaz aksine tam vaktinde adet olmanı sağlar . Bana da haber ver

Acele etmeyin, 9 aya ogrenirsiniz zaten sonucu
Belli ki siz hiç bu durumu yaşamamışsınız tekrar tekrar olumsuz sonuçla karşılaşmaktan insan artık ne kadar üzülüyor aynı sonucu alır mıyım diye korkuyor ki bu sebeple sordum arkadaşlara ..

kızlar günaydın 5 ğün femara kullandım ,kontrole gittim dr yumurtalar büyümeye başlamış dedi,yarın tekrar gidicem iğneyi kendimi yapıyor:)

Tmm da bu sorunun cevabini siz test yapmadan hicbirimiz bilemeyiz
Merkezi bir yerde oturmuyorum oturduğum yer köy test alsam mı almasam mı diye kararsızken buraya yazdm sizler de öyle diyince almaya karar verdim ama şu an gidemedim başkasına da al gel diyemedim

Canım naptın? Benimde bugün 12.günü iğnenin
Zor sabrediyorum ben de
Bugün doktoruma gittim kan testinde pozitif çıktı gebelik var dedi iki gün sonra tekrar kan vercem değer yükselecek mi ona bakacak yükselirse haftaya salı ultrasondan kesesi görünür dedi bakalım nasip inşallah olumlu gider

Çok sevindim inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…