Yumarta çatlatma iğnesi vuruldum hamilemiyim

Bende bugün vuruldum çatlatma iğnesini umarım sizinki gibi bir sonuç alırım

Selam kızlar bende bu ay ilk kez femara kullandım yarın da çatlama iğnesi olcucam heyecanlıyım sol tarafta 3 tane sağda 1 tane yumurtam oluşmuş

Kızlar ne durumdasınız benim vücüdümda sinek ısırığı gibi kabarıklıklar oluyo ve kaşınıyo bi süre sonra geçiyo böyle bi yan etki yaşayan varmı aranız da

Kızlar ne durumdasınız benim vücüdümda sinek ısırığı gibi kabarıklıklar oluyo ve kaşınıyo bi süre sonra geçiyo böyle bi yan etki yaşayan varmı aranız da
Merhabaaa bu dediğiniz bende de oluyo hatta sinek mi ısırdı diye bakıyorum garip garip kabartılar sonra geçiyo ayrıca benim buna ek kasığımda sol tarafta oturup kalkarken ve idrar yaparken ağrı var ve bacağıma vuruyo çok sinir bozucuu

Geçmiş olsun bende ağrı yok çok şükür ama bu kaşıntı çok garip gerçekten bende başta sinek ısırı sandım ama sonra başka yerlerde cıkınca yan etki olduğunu düşündüm

Merhaba gebeliğin ne durumda canım bende 3 Eylül'de iğne oldum heyecan dorukta bekliyorum
6 hafta 5 günlük şu ana kadar iyiydi bugün lavobada peceteye pembe renkte leke geldi bir iki kere daha sonra kahve gibi renk geldi biraz şimdi varla yok arası belimde ağrı var biraz ne olacak bilmiyorum yatıyorum

Yaptırdım canim negatif maalesef
Allah hayırlısından sağlıklı sıhhatli bir daha nasip eder inşallah moralini bozma bak bunu laf diye herkes der ama en büyük moral bozukluğu yaşayan biri olarak diyorum üzülünce vücut daha da etkileniyor oluruna bırak nasip eder rabbim inşallah bak ben de 4 yıla yakın bekledim şimdi 6+5 günlük ama bugün lekem geldi ne kadar korkuyorum yatıyorum bir şey olmasın diye yani olmasıyla da bitmiyor 9 ay dolana kadar insan hep korkuyor ben bitecek mi şimdi diye çok korkuyorum

Korkma canım leke gelir normal, stres yok Allah'ın sağlıcakla kucağına alsinben6 sene oldu üç tüp be bek 3 düşük bitmiş vaziyetteyim

Korkma canım leke gelir normal, stres yok Allah'ın sağlıcakla kucağına alsinben6 sene oldu üç tüp be bek 3 düşük bitmiş vaziyetteyim
Allah'ım sana da göstersin inşallah beklemek zor seni çok iyi anlıyorum.
Sabah yoğundu şimdi hâlâ var arada ağrı da giriyor yerleşme mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum

Allah'ım sana da göstersin inşallah beklemek zor seni çok iyi anlıyorum.
Sabah yoğundu şimdi hâlâ var arada ağrı da giriyor yerleşme mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum
Merabalar keşke bir doktora gorunseydiniz Allah korusun düşük tehlikeniz varsa ilaç ile destek verirdi. Benimde 9 haftalıkken kanamam oldu 4 ay boyunca düşük tehlikesinden dolayı hap kullandim

Merabalar keşke bir doktora gorunseydiniz Allah korusun düşük tehlikeniz varsa ilaç ile destek verirdi. Benimde 9 haftalıkken kanamam oldu 4 ay boyunca düşük tehlikesinden dolayı hap kullandim
Merhaba düşük önleyici ilaç ve iğne verdi ilk kontrolümde onları kullanıyorum bakalım kendimi de yormamaya çalışıyorum

Teşekkür ederim inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Teşekkür ederim inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
meraba canım bende 5 gün femara aldım ardından çatlatma iğnesi oldum . Gebe kaldığını öğrenmeden önce herhangi bir belirtin oldummu benim en çok merak ettiğim şey bu . nasıl bir belirti oldu bizimle paylaşır mısın. Birde çatlatma iğnesi olan herkeste ağrı olmuş ama bende hiç ağrı olmadı yani ara ara hafif yumurtalık kısımlarında batma hissettim o kadar bide günlük yasantim da olan bir bel ağrısı yani ev iş derken olabilir dedim yani .sizlerde daha farklı belirtiler varmı? Yada varmıydı?

Ben de hiç belirti olmadı günüm geçince ben test yapmaya karar verdim tek belirti beyaz akıntı çoğaldı o kadar başka bir şey olmadı ya bir de bana femara yan etkileri hepsi oldu dokundu ama 5 gün mecbur içtim inşallah senin de iğne olumlu sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…