Yumoşları toplanacaklar buraya!

DERVİŞ sebep olarak neyı gösterdıler tek yumos toplanmasını...protokloun kısamıydı canım..hangı merkezde oldun...
allah sana sabır versin bıtanem..insalalah dıger denemde olur canım

canım tek yumurta toplanmadı aslında 5 yumurta toplandı ama sonra sadece 2si olgun çıktı ve sadece 1i döllendi, embriyo oldu, oluşan embriyo da 3. kalite olduğu için transfer etsek de iyi bir sonuç alamayız dediler.. merkez Anatolia, ve protokolum uzun protokoldü, şimdi haziran sonu mikrodoz protokol uygulayacaklar, o yüzden 3 ay doğum kontrol hapı içeceğim, sonra o hapların bitiminde lucrin ve gonal-f başlayacak , bakalım ne kadar sürer, nasıl olur ben de çok net bilmiyorum, ama her denemeyi başka merkezde yaptırmak biraz zor oluyor sanırım, her seferinde sıfırdan başlamak zor, o nedenle ben en azından ilk 2 tedavinin aynı merkezde yapılmasını daha doğru buluyorum ordaki doktorlar senin sorununu daha net anladıkları için belki de daha iyi olur.. sen nasılsın? nasıl hamilelik?:nazar:

:1hug:nisasum sağol canım bende iyiyim hamiş haberlerinizi duyunca daha iyi oluyoruz çünkü bize umut oluyorsunuz.RABBİM kucağınada almayı nasip etsin hatırlarsan idrar testinde silik çizgi var demiştin bende sana hamilesin demiştim bak çıktı ama sana çok dua etmiştim kendine dikkat et.ALLAHA emanet ol öpt..

canım tek yumurta toplanmadı aslında 5 yumurta toplandı ama sonra sadece 2si olgun çıktı ve sadece 1i döllendi, embriyo oldu, oluşan embriyo da 3. kalite olduğu için transfer etsek de iyi bir sonuç alamayız dediler.. merkez Anatolia, ve protokolum uzun protokoldü, şimdi haziran sonu mikrodoz protokol uygulayacaklar, o yüzden 3 ay doğum kontrol hapı içeceğim, sonra o hapların bitiminde lucrin ve gonal-f başlayacak , bakalım ne kadar sürer, nasıl olur ben de çok net bilmiyorum, ama her denemeyi başka merkezde yaptırmak biraz zor oluyor sanırım, her seferinde sıfırdan başlamak zor, o nedenle ben en azından ilk 2 tedavinin aynı merkezde yapılmasını daha doğru buluyorum ordaki doktorlar senin sorununu daha net anladıkları için belki de daha iyi olur.. sen nasılsın? nasıl hamilelik?:nazar:
canım benımde 3 yumurtam oldu hatta ıkı dıyebılırız dıgerı küçüktü.birinin içi bostu sadece bırtaneydı..döllenmeye gıden ve b kalıte oldu.transfer oldum hamıleyım suan lalah sonuna kadar götürür ınsaalah. hıc umudunu yıtırme.benım olmasayı femara protokol falan uggulnacaktı...ınsalalah senınd eolur canım
:1hug:nisasum sağol canım bende iyiyim hamiş haberlerinizi duyunca daha iyi oluyoruz çünkü bize umut oluyorsunuz.RABBİM kucağınada almayı nasip etsin hatırlarsan idrar testinde silik çizgi var demiştin bende sana hamilesin demiştim bak çıktı ama sana çok dua etmiştim kendine dikkat et.ALLAHA emanet ol öpt..
evet canım sagol allah razı olsun destek veren arkadaslradan odönemde.herke sdoktorlar cok umutsuzdu çünkü. ama olmayacak dye birsey yok...insalalah rabbim sizede mucizesını göstersın:Saruboceq:

arkadaşlar 27 şubat da transfer oldu heyacanla bekliyorum nevra günümüz aynı galiba
canım evet günümüz aynı..sen nerde oldun?kaç tane transfer edildi? inşallah birlikte mutlu haberleri alırız....:CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------

buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...

Mona rosa hayırlı olsun, inşallah iyi haberlerini alırız 12 gün sonra.. şimdiden tebrikler demek istedim, sanki hamileymişsin gibi geldi bana... Allah hepimizin gönlüne göre versin canım

Nevra ve segem sizden de iyi, mutlu mutlu haberler bekliyoruuuuz
İnşallah canım hayırlısı Allahtan...:Saruboceq:
Sende üzme kendini herşey daha iyi olacak...ben inanıyorum buna...a.s.a.s.

--------------------------------------------------------------------------------

buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
ayy hadi canım hayırlı olsun inşallah.Ne garip duygular hisler yaşıyor insan dimi?
uzun bekleyiş başladı..test ne zaman?

nevra, derviş, mona, inşallah arkadaşlar 3 ebrio transfer edildi bana 1. kalite dedi dr um, ilk denememiz, hepimiz mutlu haberleri paylaşırız inşallah 11 mart test günüm allahım hepimize yardım eder inşallah

(segem insallah güzel bır sonuc alırsın canım )

tşk ederim nisasum inşallah hepimiz hayırlısı ile bebişleri kucağımıza alırız

merhaba arkadaşlar bende forumun bu bölümüne yeni katıldım.29 yaşındayım eşimde 30 sorunumuz erkek infertilitesi.bu ilk tüp bebek denememiz.Kayseride deniyoruz.puregon 250ml ve 5 ünite lucrinle tedaviye devam şimdilik.Pazartesi tekrar kontrolüm var.Puregona başlayalı bazartesi 1 hafta olacak sizde yumurta toplama ne zaman olmuştu.Transferime ne kadar kaldığını iş dolayısıyla o günleri boşaltmam gerektiğinden merak ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almamızı nasip eylesin inş.Bu arada kayseride tüp bebek tecavisi gören arkadaşlar varsa aranızda yazışmak isterim.Sevgiler...

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

ben de sperm sayısı azlığından dolayı tüpbebek deneyenlerdenim canım yani bendensin
benim de ilk denemem olumsuz oldu hiçbir sorun çıkmamıştı tedavi süresince gmrünen bir sorun yoktu bende yani. kısmet değilmiş denişti doktorum.antepte denemiştim ve hastanemden doktorumdan memnun kalmadığım için denemedim orada ikinciyi başka bir hastanede (bursada) deneyeceğim
eğer doktorundan memnunsan onlar seni daha iyi değerlendirirler neticede bu ikinci deneme artık seni tanıyorlar
ama onlardan memnun kalmadıysan yüreğinin sesini dinle ve başka bir merkez araştır
her ikimizin de bu ikinci denemesi umutla sonuçlanır inşallah

merhaba arkadaşlar bende forumun bu bölümüne yeni katıldım.29 yaşındayım eşimde 30 sorunumuz erkek infertilitesi.bu ilk tüp bebek denememiz.Kayseride deniyoruz.puregon 250ml ve 5 ünite lucrinle tedaviye devam şimdilik.Pazartesi tekrar kontrolüm var.Puregona başlayalı bazartesi 1 hafta olacak sizde yumurta toplama ne zaman olmuştu.Transferime ne kadar kaldığını iş dolayısıyla o günleri boşaltmam gerektiğinden merak ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almamızı nasip eylesin inş.Bu arada kayseride tüp bebek tecavisi gören arkadaşlar varsa aranızda yazışmak isterim.Sevgiler...

canım tedavin kısa protokol mü uzun mu?

Mona rosa hayırlı olsun, inşallah iyi haberlerini alırız 12 gün sonra.. şimdiden tebrikler demek istedim, sanki hamileymişsin gibi geldi bana... Allah hepimizin gönlüne göre versin canım

ayy hadi canım hayırlı olsun inşallah.Ne garip duygular hisler yaşıyor insan dimi?
uzun bekleyiş başladı..test ne zaman?

nevra, derviş, mona, inşallah arkadaşlar 3 ebrio transfer edildi bana 1. kalite dedi dr um, ilk denememiz, hepimiz mutlu haberleri paylaşırız inşallah 11 mart test günüm
çok teşekkür ederim arkadaşlar.çok güzel duygular bunlar evet.umarım her şey yolunda gider de mutlu sona ulaşırız...17 mart test günüm....

ben de sperm sayısı azlığından dolayı tüpbebek deneyenlerdenim canım yani bendensin
benim de ilk denemem olumsuz oldu hiçbir sorun çıkmamıştı tedavi süresince gmrünen bir sorun yoktu bende yani. kısmet değilmiş denişti doktorum.antepte denemiştim ve hastanemden doktorumdan memnun kalmadığım için denemedim orada ikinciyi başka bir hastanede (bursada) deneyeceğim
eğer doktorundan memnunsan onlar seni daha iyi değerlendirirler neticede bu ikinci deneme artık seni tanıyorlar
ama onlardan memnun kalmadıysan yüreğinin sesini dinle ve başka bir merkez araştır
her ikimizin de bu ikinci denemesi umutla sonuçlanır inşallah

saol desteğin için canım düşünücem inş hayırlı sonuçlar alırız

Kızlar, segem,monarosa ve nevra güzel sonuçlarınızı bekliyoruz...bu hafta belli olacak değil mi mutlu haberler?
Manolyacım benim dediğim gibi transfer olamamıştı ama ben 2. denemeyi de aynı yerde yapacağım, yani inşallah 2.de tutacak ama ilk 2 denemenin aynı yerde olması gerektiğini düşünenlerdenim, çünkü ordaki doktor yumurtalıklarımızın neye olumlu neye olumsuz yanıt verdiğini, neden olmadığını az çok anlamıştır ve 2. tedaviyi ona göre yapacaktır.. benim fikrim bu ama sen bilirsin canım, ne zaman başlayacaksın? ben hazirana kadar bekleyip haziranda başlayacağım, doktor 3 ay ara vermemizi önerdi..
Hazancım, tedavin şimdiden hayırlı olsun, transfer ne zaman olacağın aslında biraz da senin bünyene ve uygulanan protokole bağlı sanırım ama, ben puregon yerine gonal-f kulandım, gonal-f'i 12 gün kullandım, ertesi gün yumurta catlatma iğnesini yaptık, bir boş gün vardı, sonraki gün yumurta toplama, yumurta toplamadan sonraki 3. veya 5. günde de transfer oluyor.. ama yumurta toplama günü zaten doktorlar 24 saat istirahat diyorlar.. yumurta toplamadan sonraki gün de sanırım izinli olmalısın.. ben transfere kadar ulaşamadım ama prosedür böyleydi benim tedavimde, benimki uzun protokoldü, tabii her protokole göre gün sayılarında belki oynama oluyordur, bol şans şimdiden..
edebiyatçı, sen başladın mı 2. tedaviye? hepimize Allahım bu yıl hamileliği, sonrasında da mutlu ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı tattırır inşallah.. buarada kızlar kadınlar günümüz kutlu olsuuuuun..

Back
X