Yumoşları toplanacaklar buraya!

kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**

Mona , olumlu düşün ki olumlu olsun, neden daha 3. günden kendini üzüyorsun, daha hiçbirşey belli değilken.. böyle yapma bence, şuan olumsuzu unut, sadece olumlu iyi şeyler düşün, müzik dinle.. Nil Kıyısında albümü çıktı onu dinle eğlenceli sözler ve şarkılar var.. moralin yerine gelir canım:)

Kızlar bir de bir sorum var, benim transferim olmamıştı bildiğiniz gibi, tutmayanlar ya da transferi olmayanlar sonrasında adetiniz zamanında oldu mu? benim daha erken ama biraz kahverengi akıntı başladı, bana doğum kontrol hapı verdi şimdi doktor ama bugün böyle akıntı olunca 1. günü mü adetin , öyle mi düşünmeliyim bilemedim

kızlaaar dün akıntı demiştim ama bugün de acayip ağrım var, transfer olamayanlar böyle mi oldu sonraki adetiniz? buarada dün mü 1. gün yoksa bugün mü karar veremedim

transferi olan arkadaslar ınsalalah guzel sonuclar alırsınız..tedavıye baslayanlarada tabii.. hepnize gğüzel bırgun diliyorum

kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**

Monacımm sakın ümitsiliğe kapılma güçlü ol ki bebişler de sıkıca güçlü tutunsunlar annelerine...zaman zaman oluyo insan karamsarlığa kapılabiliyor ama önemli olan her zaman hayırlısını dilemek..allah sizin için de hayırlısını versin:teselli:

Mona , olumlu düşün ki olumlu olsun, neden daha 3. günden kendini üzüyorsun, daha hiçbirşey belli değilken.. böyle yapma bence, şuan olumsuzu unut, sadece olumlu iyi şeyler düşün, müzik dinle.. Nil Kıyısında albümü çıktı onu dinle eğlenceli sözler ve şarkılar var.. moralin yerine gelir canım:)

Monacımm sakın ümitsiliğe kapılma güçlü ol ki bebişler de sıkıca güçlü tutunsunlar annelerine...zaman zaman oluyo insan karamsarlığa kapılabiliyor ama önemli olan her zaman hayırlısını dilemek..allah sizin için de hayırlısını versin:teselli:

arkadaşlar çok sağolun desteğiniz beni çok rahatlatıyor.iyi ki okul var da vakit geçiyor,sürekli aklımda bebeklerim var.kendimi rahatlatmak için düşünmemeye çalışıyorum ....hayırlısı nasılsa öyle olsun öenmli olan o.bu olamzsa dondurulmuşlarımız var ,şükürrr:Saruboceq:

ee sen transferden sonra dinlenmedin mi? okul var diyince dinlenmediğini düşündüm de..ne zaman test tarihin?

ee sen transferden sonra dinlenmedin mi? okul var diyince dinlenmediğini düşündüm de..ne zaman test tarihin?

4 gün dinlendim.rapor bitince tekrar başladım.doktor 1 gün dinlen.normal hayatına dönebilirsin dedi.okul dışında iş yapmıyorum evde hep yatıyorum.okul da yarım gün nasılsa....

arkadaşlar benim uzun protokol ve adetimin 21. gününden itibaren ilaca başladım. geçen ay 11 inde regli olmuştum. bu ay hala bişey yok... acaba bu ilaca başlandıktan ortalama kaç gün sonra regli olunuyor?? bu gün ilacı kullanalı 9 gün oldu

benim de uzun protokoldü, ilacı kullanınca adetim 2-3 gün geç olmuştu.. sanırım bünyeye göre değişiyor ama burda da birkaç arkadaşa sormuştum, onların da gecikmiş, ben lucrin kullanmıştım

anladım canım....yani ortalama lucrini kaç gün kullanıldıktan sonra adet olunuyor onu merak ettimde??

ben lucrini 11 gün kullanıp adet oldum canım.. ama aslında 8. ya da 9. günde olamam gerekiyordu

benimde bugün 11. günüm ama bende olacağıma dair bir belirtide yok. en iyisi ben bugün dr umu arayayım. napıyım biraz panik bir insanım... offf...

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

Mona Rosa 2009 anne adayları yazan bölümde böyle birsürü arkadaş var, hafif kanaması olup da hamile kalan.. istersen bak oraya da, ya da bu başlıkla açılmış konular var , kanaması olup da sonradan hamile olduğunu söyleyenler.. bence bekle 12. güne kadar, ama beklemek de çok zordur tahmin edebiliyorum.. sabır canım sabır..inşallah herşey istediğimiz gibi olacak..

Mona Rosa 2009 anne adayları yazan bölümde böyle birsürü arkadaş var, hafif kanaması olup da hamile kalan.. istersen bak oraya da, ya da bu başlıkla açılmış konular var , kanaması olup da sonradan hamile olduğunu söyleyenler.. bence bekle 12. güne kadar, ama beklemek de çok zordur tahmin edebiliyorum.. sabır canım sabır..inşallah herşey istediğimiz gibi olacak..

canım çok teşekkür ederim .hemen bakacağım...

arkadaşlar adetin 2. günü hangi iki tahlil yapılıyordu?? ilaçların dozajını belirlemek için????

Back
X