canım tedavin kısa protokol mü uzun mu?
Uzun protokol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tedavin kısa protokol mü uzun mu?
kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**
Mona , olumlu düşün ki olumlu olsun, neden daha 3. günden kendini üzüyorsun, daha hiçbirşey belli değilken.. böyle yapma bence, şuan olumsuzu unut, sadece olumlu iyi şeyler düşün, müzik dinle.. Nil Kıyısında albümü çıktı onu dinle eğlenceli sözler ve şarkılar var.. moralin yerine gelir canım:)
Monacımm sakın ümitsiliğe kapılma güçlü ol ki bebişler de sıkıca güçlü tutunsunlar annelerine...zaman zaman oluyo insan karamsarlığa kapılabiliyor ama önemli olan her zaman hayırlısını dilemek..allah sizin için de hayırlısını versin:teselli:
ee sen transferden sonra dinlenmedin mi? okul var diyince dinlenmediğini düşündüm de..ne zaman test tarihin?
Mona Rosa 2009 anne adayları yazan bölümde böyle birsürü arkadaş var, hafif kanaması olup da hamile kalan.. istersen bak oraya da, ya da bu başlıkla açılmış konular var , kanaması olup da sonradan hamile olduğunu söyleyenler.. bence bekle 12. güne kadar, ama beklemek de çok zordur tahmin edebiliyorum.. sabır canım sabır..inşallah herşey istediğimiz gibi olacak..