Canim Allah yuzunu güldürsün insaallah.. Dualarimdasin
Umarım bebişinize çok beklemeden kavuşursunuz :ecrin_bebek:
Sana hiç yazmadım,bire bir konuşmadım.Ama hep seninle ilgili iyi dilekler geçiyor içimden.Umarım güzel sonuçlanır.2010 sana tatlı bir bebiş getirsin canım.
Bu arada Maya tüp bebek merkezinde Dr hüseyin bey var değil mi?
allah yardımcın olsun canım ınsallah sevındırıcı haberı alırız
canım ya içim bi tuhaf oldu okuyunca rabbim yardımcın olsun.bebişin seninle olur bu defa işallah.herşeyde bi hayır vardır, seninde çekilişte çıkman işallah bu defa tamamdır.dualarımız seninlea.s.
Allah'in izniyle, doktorlarin yardimiyla bizlerin duasiyla, insallah ikizlerine kavusursu canim, a bak ikiz dedimhayirlisi olsun canim kurban oldugum Allah'im saglicakla bebekler versin sana insallah, ve isteyen herkes de insallah, cok istiyorum vallaha Aminnnnnnnnnnnnnnnn ...
selam canim maya merkezin hakinda bukadar güzel seyler okumak beni cok rahatlatiyor bende subat ayinda orda tedavi olcam insallah sonucun cok güzel olur
canım hadi bakalım,inşallah senin tedavinde başarılı olur hep güzel haberler veririz..
ben merkezden memnunum geriside ALLAHIMA KALMIŞ ARTIK...
zaten hep diyorum hayırlısı ise olsun diye...
tesekür ederim canim insallah bende güzel haber vercem sizlere cok rahatim cünkü,benim esim su an ankarada o ilk görüsmeyi yapti ve kendisi cok memnun kaldi aslinda o hep o merkezi istememisdi ama gidip gördükten sonra oda sevdi orayi insallah hayirlisi olur hepimiz icin
bakarsin merkezde karsilasiriz bellimi olur??? kaydirigubbakcemile3
aa evet...
inşallah canıım ...
tanırmıyızki acaba birbirimizi....
o sana kaldi artik ben seni görmedim ama sen resmimi gördün benimbakalim taniycanmi
tmm canım bundan sonra dikkat ederim...
asumannnn diye selenirsem şaşırma amaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?