Yumuralıkta kist

nazar elmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
12
1
1
23
Kızlar sürekli sağ kasığımda ağrı oluyordu adetim fln da düzenliydi şu bi kaç aydır günler 1 hafta ileri geri alarak olmaya başladı doktora gittiğimde 5 cm kist etrafı sıvı parçacıkları ile kaplı olduğunu söyledi korunmasız da ilişki yaşıyorum aynı durum olan varmı gebeliğe engel olurmu sizce

Kistin adı neymiş söyledi mi

Yumurtalık kisti ise adetle atılır çatlamayan yumurta kiste dönüyor bendede sağ tarafımda olmuştu duphaston antibiyotik yazmıştı adetle atıldı çok kötü ağrısıda vardı atılırken basit kistse geçer

Aynen yumurtalık kist dedi daha öncede çıkmıştı çok ağrı yapıyor adet ile atmışsın demişti önceki gittiğim doktor şimdi tekrar çıkmış

T Talya AA N nazar elmas kistler neden çıkıyor acaba. Stresten mi? Bazıları da diyoki yumurta uyarıcı ilaç kullanımı da yaparmış doğru mu bilmem
Hormonlardan olurmuş bazısı kafaya takarsan stres yaparsan kalıcı olurmuş atılmazmış yani ama bugün sonuçlar için gittim ben Mr da kist çıkmamış ultrason ile baktı yine gözükmedi atmışsın kisti dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…