Aşılama Yumurta büyüklüğü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tambirleydi7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
76
27
3
Merhaba acaba bu yumurta büyütmek için yaptığımız iğnelerde min kaç mm olmalı yumurtalar 6 gün iğne oldum 7.günde kontrol ettiler mm dedi ikisi için de normal mi bu ? İkisinin de aynı anda büyümesi sıkıntı mı ? İlk defa yaptırıyorum da cok gerginim 🥺 hiç bişi bilmiyorum devlette yaptırıyorum bide hiç bişeyin açıklamasını yapmıyolar

Son düzenleme:
Merhaba acaba bu yumurta büyütmek için yaptığımız iğnelerde min kaç mm olmalı yumurtalar 6 gün iğne oldum 7.günde kontrol ettiler 13 mm dedi ikisi için de normal mi bu ? İkisinin de aynı anda büyümesi sıkıntı mı ? İlk defa yaptırıyorum da cok gerginim 🥺 hiç bişi bilmiyorum devlette yaptırıyorum bide hiç bişeyin açıklamasını yapmıyolar
ben gittiğimde iki yumurtam oluşmuştu 19 mm 20 mm olmuştu

Merhaba acaba bu yumurta büyütmek için yaptığımız iğnelerde min kaç mm olmalı yumurtalar 6 gün iğne oldum 7.günde kontrol ettiler mm dedi ikisi için de normal mi bu ? İkisinin de aynı anda büyümesi sıkıntı mı ? İlk defa yaptırıyorum da cok gerginim 🥺 hiç bişi bilmiyorum devlette yaptırıyorum bide hiç bişeyin açıklamasını yapmıyolar
Bende devlette bir aşılama oldum. Bir şey olsa ulaşabileceğim kimse yok, doğru düzgün açıklama yapan yok. Yüzüme doğru düzgün bakmıyorlardı bile. Bende yoğunluklarına verdim ama aşılama olduğum gün bir kadından da yumurta toplanmıştı. Kadını yanıma koydular nasıl ağlıyordu, anestezi vermeden toplamışlar. Korktum daha girmedim devlete. Özelde tüp bebek yaptırıyorum. Allah yardımcınız olsun

Back
X