Yaa çok iyi anlıyorum sizi insan negatif görücem korkusuyla da test yapamıyor yüzleşmemek için inşallah bebişiniz sizinledir şuan yarın mı test vereceksiniz ?
Hayır cuma gününe kadar beklemem gerektiğini söyledi ben yorumlara baktıgımda 12-13. günlerde de belli oldugunu söylüyor çoğu kişi yanlış doktorum bekle dediğine göre ısrarla içimden gelmiyor yapmak olurda yanlış bir sonuç mutlu veya hüzne önden sebep olup etkilesin istemiyorum dua edelim birbirimize

Evet canım zaten regl olana kadar umut hep var çok heyecanlı süreçler gerçekten. Sizde dua edin benim için rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Evet canım zaten regl olana kadar umut hep var çok heyecanlı süreçler gerçekten. Sizde dua edin benim için rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Dualarım hepimiz için ben ve benim gibi bu süreci acısını iliklerine kadar maddi manevi hissettiğimiz imtahınımızın en güzel şekilde kucağımızda gördüğümüz günleri nasip etsin rabbimmm kimseyi çaresiz bırakmasın

Oh oh maşşallah, evet vallahi kendi haline bıraktık. Haberdar et biziiii

Selamlar herkese bende BAT tarihimi bekliyorum. Göğüslerim şişti sadece oda bugün indi gibi. ara ara gelen iğnelenmeleri var. Onun haricinde hiç bir ağrım yok. Karnım ağrımıyor yada şiş değil. Bu sabah yaptığım normal kaset test negatif çıktı. 4 gün sonra bat. o zamana kadar bkleyeceğim. Sonra kaset testi tekrarlayacağım. Bu ay kendiliğinden olmazsa aşılama için adetin 2.günü gideceğim. Hepinizin süreci güzel geçsin inşAllah. Gebelik haberi alan varmı?

Selam canım regl öncesi kaset testte çıkması çok zor, erken gebelik testleriyle dene istersen çok heyecanlı çok az kalmış inşallah regl olmazsın belirtiler herkeste çok farklı ve reglylede aynı diyorlar hiç hamilelik yaşamadığım için maalesef bu konuda birşey diyemiyorum sana ama bir arkadaşım normalde regl öncesi karnım şişerdi o ay hiç şişkinliğim olmadı ordan anlamıştım hamile olduğumu falan demişti. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Amin Amin Amin. Rabbim hiç aşılama tüp bebek vs ile uğraşmadan kolay hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize.

Bu rakamları hangi şehirde veriyorsunuz? Ben muğlanın bir ilçesinde özel bir hastanede 18.000 e hsg çekildim. Aşılama fiyatı 19.000. Gonal F için de heyet raporu çıkartıyor doktorum 9 bin küsürden 1200 küsüre alıyorum

Merhabalar, aşılamayı İstanbul Amerikan hastanesinde yaptırdım.
Hsg ise yine İstanbul Şişli echomar ‘da çektirdim onun fiyatı da 10.000 ₺’ di .
Gonalf’ın dozları var 300’lük 450’lik gibi ona göre fiyatı yükseliyor 3500 gibi bir şey vermiştim en son hatırladığım.

Çok okuyorum böyle tedavi sonrası akışa bırakıp kendiliğinden hamile kalanlar inşallah güzel haber alırız ederim mutlaka sizde haberdar edin sizin bat ne zaman
Artık mecbur bıraktım 28-30 arasında olmam lazım ama benim bazen erken oluyor bazen geç geliyor değişiyor .

İstanbulda pahalıymış aşılama. Gonal F 900 olandı benim aldığım 9 bin küsür fiyatı heyet raporu ile 1235₺ özelde veriyorlar bu raporu

Bende eylulun 3de aşılama oldum bugün test yaptım daha erkenmi test yapmışım alt karın bölgemde Ağrı var bacaklar ve belimede atıyor arada
Başka başlıklı bir konunun altında da sormuştunuz cevaplamıştım evet daha çok erken bence ama yine siz bilirsiniz 14. Güne kadar hergün tekrarlayın ve erken gebelik testinden yapın. Belirtiler için bişi diyemiyorum maalesef regl ile aynı diyorlar çünkü. Genelde okuduklarıma göre bu ağrıların dışında meme ucu sızlaması ve beyaz akıntı devam etmesi diyor hamilelikte herkes ama kişiden kişiye değişir tabi

Ne bileyim meraktan nerde bulursam oraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…