Hayır cuma gününe kadar beklemem gerektiğini söyledi ben yorumlara baktıgımda 12-13. günlerde de belli oldugunu söylüyor çoğu kişi yanlış doktorum bekle dediğine göre ısrarla içimden gelmiyor yapmak olurda yanlış bir sonuç mutlu veya hüzne önden sebep olup etkilesin istemiyorum dua edelim birbirimizeYaa çok iyi anlıyorum sizi insan negatif görücem korkusuyla da test yapamıyor yüzleşmemek içininşallah bebişiniz sizinledir şuan yarın mı test vereceksiniz ?
Evet canım zaten regl olana kadar umut hep varHayır cuma gününe kadar beklemem gerektiğini söyledi ben yorumlara baktıgımda 12-13. günlerde de belli oldugunu söylüyor çoğu kişi yanlış doktorum bekle dediğine göre ısrarla içimden gelmiyor yapmak olurda yanlış bir sonuç mutlu veya hüzne önden sebep olup etkilesin istemiyorum dua edelim birbirimize
Dualarım hepimiz için ben ve benim gibi bu süreci acısını iliklerine kadar maddi manevi hissettiğimiz imtahınımızın en güzel şekilde kucağımızda gördüğümüz günleri nasip etsin rabbimmm kimseyi çaresiz bırakmasınEvet canım zaten regl olana kadar umut hep varçok heyecanlı süreçler gerçekten. Sizde dua edin benim için rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Oh oh maşşallah, evet vallahi kendi haline bıraktık. Haberdar et biziiiiYolunda canım şükür yumurtalar büyümüş 2 tane var gece çatlatma yapıp perşembe aşılamam olacak dualarınızı bekliyorum. Siz n’aptınız akışına bırakmıştınız sanki bu ay demi iniallah hepimiz pozitifleri görürürüz bu ay
Çok okuyorum böyle tedavi sonrası akışa bırakıp kendiliğinden hamile kalanlar inşallah güzel haber alırızOh oh maşşallah, evet vallahi kendi haline bıraktık. Haberdar et biziiii
Selam canım regl öncesi kaset testte çıkması çok zor, erken gebelik testleriyle dene istersen çok heyecanlı çok az kalmış inşallah regl olmazsınSelamlar herkese bende BAT tarihimi bekliyorum. Göğüslerim şişti sadece oda bugün indi gibi. ara ara gelen iğnelenmeleri var. Onun haricinde hiç bir ağrım yok. Karnım ağrımıyor yada şiş değil. Bu sabah yaptığım normal kaset test negatif çıktı. 4 gün sonra bat. o zamana kadar bkleyeceğim. Sonra kaset testi tekrarlayacağım. Bu ay kendiliğinden olmazsa aşılama için adetin 2.günü gideceğim. Hepinizin süreci güzel geçsin inşAllah. Gebelik haberi alan varmı?
Amin Amin Amin. Rabbim hiç aşılama tüp bebek vs ile uğraşmadan kolay hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize.Selam canım regl öncesi kaset testte çıkması çok zor, erken gebelik testleriyle dene istersen çok heyecanlı çok az kalmış inşallah regl olmazsınbelirtiler herkeste çok farklı ve reglylede aynı diyorlar hiç hamilelik yaşamadığım için maalesef bu konuda birşey diyemiyorum sana ama bir arkadaşım normalde regl öncesi karnım şişerdi o ay hiç şişkinliğim olmadı ordan anlamıştım hamile olduğumu falan demişti. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin inşallah canım rabbim emeklerimizin karşılığında hayırlısıyla en güzelini versinAmin Amin Amin. Rabbim hiç aşılama tüp bebek vs ile uğraşmadan kolay hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize.
Bu rakamları hangi şehirde veriyorsunuz? Ben muğlanın bir ilçesinde özel bir hastanede 18.000 e hsg çekildim. Aşılama fiyatı 19.000. Gonal F için de heyet raporu çıkartıyor doktorum 9 bin küsürden 1200 küsüre alıyorumbizimde 1,5 yıl denememiz oldu, sonrasında karar verdik. Fiyatlar bence hastane’ye göre değişiyor. Ben 32.000₺ ye yaptırdım bu 2. Denemem. İlaçları biraz pahalı, yumurtalarını eğer normal hap ile büyütürse çok tutmuyor, ama iğne ile örn: gonalf olursa dozajına göre 3500’den başlıyor. Yumurta çatlatma iğnesi de 1200-1500 civarı arasında
Merhabalar, aşılamayı İstanbul Amerikan hastanesinde yaptırdım.Bu rakamları hangi şehirde veriyorsunuz? Ben muğlanın bir ilçesinde özel bir hastanede 18.000 e hsg çekildim. Aşılama fiyatı 19.000. Gonal F için de heyet raporu çıkartıyor doktorum 9 bin küsürden 1200 küsüre alıyorum
Artık mecbur bıraktımÇok okuyorum böyle tedavi sonrası akışa bırakıp kendiliğinden hamile kalanlar inşallah güzel haber alırızederim mutlaka sizde haberdar edin sizin bat ne zaman
İstanbulda pahalıymış aşılama. Gonal F 900 olandı benim aldığım 9 bin küsür fiyatı heyet raporu ile 1235₺ özelde veriyorlar bu raporuMerhabalar, aşılamayı İstanbul Amerikan hastanesinde yaptırdım.
Hsg ise yine İstanbul Şişli echomar ‘da çektirdim onun fiyatı da 10.000 ₺’ di .
Gonalf’ın dozları var 300’lük 450’lik gibi ona göre fiyatı yükseliyor 3500 gibi bir şey vermiştim en son hatırladığım.
Bugün oldum canım aşılamamıArtık mecbur bıraktım28-30 arasında olmam lazım ama benim bazen erken oluyor bazen geç geliyor değişiyor .
Hiç heyet ile alındığını bilmiyordumİstanbulda pahalıymış aşılama. Gonal F 900 olandı benim aldığım 9 bin küsür fiyatı heyet raporu ile 1235₺ özelde veriyorlar bu raporu
Canım çok şükür, hadi iyi haberlerimizi bekliyorummmmmmmmBugün oldum canım aşılamamıay sonuna inşallah güzel haberler verelim birbirimize pozitifi görelim
Amin inşallah canım pozitif haberi verelim hepimiz bu ay sonuna kadarCanım çok şükür, hadi iyi haberlerimizi bekliyorummmmmmmm
Bende eylulun 3de aşılama oldum bugün test yaptım daha erkenmi test yapmışım alt karın bölgemde Ağrı var bacaklar ve belimede atıyor aradaAmin inşallah canım pozitif haberi verelim hepimiz bu ay sonuna kadar
Başka başlıklı bir konunun altında da sormuştunuz cevaplamıştımBende eylulun 3de aşılama oldum bugün test yaptım daha erkenmi test yapmışım alt karın bölgemde Ağrı var bacaklar ve belimede atıyor arada
Ne bileyim meraktan nerde bulursam oraya yazıyorumBaşka başlıklı bir konunun altında da sormuştunuz cevaplamıştımevet daha çok erken bence ama yine siz bilirsiniz 14. Güne kadar hergün tekrarlayın ve erken gebelik testinden yapın. Belirtiler için bişi diyemiyorum maalesef regl ile aynı diyorlar çünkü. Genelde okuduklarıma göre bu ağrıların dışında meme ucu sızlaması ve beyaz akıntı devam etmesi diyor hamilelikte herkes ama kişiden kişiye değişir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?