- 21 Kasım 2023
- 395
- 74
- 18
- 25
İlkinde iki yumurtam oluşmuştu benimde bakalım bu sefer nasıl olacak hepimiz için güzel haberler gelsin inşallah
Biliyor musun hiç acımadı biraz daha oldu ama çok değil doktora söyledim rahim ağzımda darlık var diye biri söyledi diye kolayca girdi çok şükür bugün aşılama mı oldum İnşallah güzel sonuç alırım duaya istiyorum sizden 3 yıllık hasretim sona erer inşallahHadi yaa bendede aşılama sırasında rahim ağzında darlık çıktı o yüzden biraz acıdı ilaç falan verdi doktor o an içeriye ama anestezilik kadar değil bence ağrı eşiğine göre de değişir gerçi umarım hissetmeden güzelce geçer senin
Ben çektirdim ama olmadı 4 . Ay bitti .benim tek tupum var dış gebelik den dolayı diğerini aldılar .ama herkesin vücudu farklı belki sen hamile kalırsınHsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?
İnşAllah. Rabbim sanada tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Ben çektirdim ama olmadı 4 . Ay bitti .benim tek tupum var dış gebelik den dolayı diğerini aldılar .ama herkesin vücudu farklı belki sen hamile kalırsın
Amin amin canım inşallah hepimiz tadalim bu duyguyu.dun aşılama oldum dua edin olurmuİnşAllah. Rabbim sanada tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
İnşallah tek seferde tutunmuştur kuzum. Hayırlısı ile kucağınada gelsin.Amin amin canım inşallah hepimiz tadalim bu duyguyu.dun aşılama oldum dua edin olurmu
İnşallah inşallah canımİnşallah tek seferde tutunmuştur kuzum. Hayırlısı ile kucağınada gelsin.
Çok teşekkür ederim bende öyle hep dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda rabbim nasip etsinUmarım tutar dualarım sizinle. Benim ikinci aşılamamdı olmadı. Üçüncü için bekleyeceğim bir kaç ay, sanırım fazla stres yapıyorum. Sizin sorun neydi?
Canım benim sevindim senin adına hadi bakalım hayırlısıyla bebişin tutunur inşallah güzel mutlu haberini alırız buradanBiliyor musun hiç acımadı biraz daha oldu ama çok değil doktora söyledim rahim ağzımda darlık var diye biri söyledi diye kolayca girdi çok şükür bugün aşılama mı oldum İnşallah güzel sonuç alırım duaya istiyorum sizden 3 yıllık hasretim sona erer inşallah
Bende çekildim doktor bana da aynısını söyledi ve çevremde herkes aynı şeyi söyledi ihtimal artıyor diye ama çekileli 1 yıl oldu bizde olmadı maalesefHsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?
Merhaba gonal ve ve ovitrelle size herhangi bir etki yaptimi siddetli bel agrisi koku hassasiyeti kasik agrisi gibi ozellikle gonal f?Selam canım hoşgeldin aramızabende femara gonal f ve ovitrelle kullandım ilk aşılamamı oldum dün. Rahim ağzı darmış çok zorlandım ben o yüzden çok ağrım oldu dün bütün gün yattım nerdeyse ara sıra kalktım bugün işe başladım mecbur ama hareketlerime dikkat ediyorum yavaş yavaş yapıyorum herşeyi. Sende bugün dinlen ağır bişi yapma bu süreçte. Bide sıcak duş yok ılık sadece onun dışında dikkat ederek günlük yaşama devam edeceğiz. Nasıl geçecek bu iki hafta bende hiç bilmiyorum
Mrb canımKızlar merhaba,
3 yıllık evliliğimde yaklaşık 1,5 seneyi aşkın süredir bebek deniyoruz. Eşimin sperm kalitesi çok iyi benim Amh, tüplerim hepsi olabildiğince çok iyi. Mayıs ayında Letu+ ovitrelle kullanıp denedik, başarısız oldu. Letu bende rahim duvarı incelmesi yaptı, estofemle düzeltmeye çalıştık.
Temmuz ayında aşılama’da karar kıldık, Letu+ gonalf+ovitrelle kullanarak denedik 1 aşılamam tutmadı. Bu ay tekrar aşılama istedik. 7 Ağustosta gonalf 75’lik - 6 gün kullanarak 13’ünde ovitrelle vuruldum. 15 Ağustos bu gün’de aşılamam yapıldı. Şimdi 2 hafta beklemek durumundayım
Aşılama ağrısız bir işlem fakat idrara sıkışık olduğun için sürekli kasılmak durumundasın, Buda biraz ağrı yapıyor. Benim gibi süreçlerde olan varsa birlikte takip etmek isterim, Umarım hepimiz güzel haberleri alırız
Gonal f bende bir belirti yapmadı benim aşılama sonrası çok bel kasık ağrım oldu neredeyse 14 gün boyunca ağrı çektimMerhaba gonal ve ve ovitrelle size herhangi bir etki yaptimi siddetli bel agrisi koku hassasiyeti kasik agrisi gibi ozellikle gonal f?
Anladim benimee belim kopuyo gibiydi yeni yeni azaldi da merak ettim acaba gonal f herkez de ayni etkimi oluyor diye kasik agrisida azaldi cok sukurGonal f bende bir belirti yapmadı benim aşılama sonrası çok bel kasık ağrım oldu neredeyse 14 gün boyunca ağrı çektim
Sizin oldu mu aşılama kaçıncı gününüz ? Genelde bu etkiler oluyormuş ama inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızAnladim benimee belim kopuyo gibiydi yeni yeni azaldi da merak ettim acaba gonal f herkez de ayni etkimi oluyor diye kasik agrisida azaldi cok sukur
Oldu asilama gununu sayarsak 7 gun olcak gecen hafta persembe oldum ama benim cok dusuk bi ihtimal ya umudum yok cok sanssiz seyler yasadim insallah bi umit tutar isteyen herkezin olur bu olmazsa ki olmaz gircegimiz ay bi daha gidicem sartmis 2 igneli asilama. SSizin oldu mu aşılama kaçıncı gününüz ? Genelde bu etkiler oluyormuş ama inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızbende gonal f 5. Günüm bugün yatın kontrolüm var muhteşemen önümüzdeki hafta aşılama olacağım hayırlısı hakkımızda.
Allahtan umut kesilmez hiç öyle demeyin rabbim ol der olur mucizelerle doluOldu asilama gununu sayarsak 7 gun olcak gecen hafta persembe oldum ama benim cok dusuk bi ihtimal ya umudum yok cok sanssiz seyler yasadim insallah bi umit tutar isteyen herkezin olur bu olmazsa ki olmaz gircegimiz ay bi daha gidicem sartmis 2 igneli asilama. S
Amin tabi orasi oylede benim durumum bariz sorunlu oldu yumurtta erken catladi pazartesi gunu, pesine iptal edilmedi 2 yumurta vardi 14-12 kucuk du sali catlatma ignesi persembe asilama ve sifir hareketli sperm cikti normalde spermde sorun yoktu bir seneden fazladir aksilik iste ustelik ben 2 hapli asilama 1 yumurta toplama 3 transfer yapilmistim 2 igneli asilama sarti cikti pat diye normalde yumurta toplamaya gidicektim bunca seyin ustune ne kadar sans olabilirki oyuzden umudum pek yok allah buyuk olmaz derim olur nasip rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin zor.Allahtan umut kesilmez hiç öyle demeyin rabbim ol der olur mucizelerle doluinşallah isteyen herkese nasip olur
Üzüldüm canımAmin tabi orasi oylede benim durumum bariz sorunlu oldu yumurtta erken catladi pazartesi gunu, pesine iptal edilmedi 2 yumurta vardi 14-12 kucuk du sali catlatma ignesi persembe asilama ve sifir hareketli sperm cikti normalde spermde sorun yoktu bir seneden fazladir aksilik iste ustelik ben 2 hapli asilama 1 yumurta toplama 3 transfer yapilmistim 2 igneli asilama sarti cikti pat diye normalde yumurta toplamaya gidicektim bunca seyin ustune ne kadar sans olabilirki oyuzden umudum pek yok allah buyuk olmaz derim olur nasip rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin zor.
Sinirim bozuluyor sadece durumdan dolayi bi ihtimal var ama yinede uzuluyorum marttan beri ben hastaneye gidiyorum 2 asilamam vardi bana tutupda kimse demediki yeni kural igneli asilama cokdan yumurta tooplatmistim simdiye cook komik yani siz durumuz ne ? Asilamami sadece yaptirdiniz ne zamansan beri deniyosunuz ?Üzüldüm canımevet rapor için sanırım 2 aşı şartı gerekliymiş. Amin inşallah hepimiz kavuşalım bir an önce. Siz yine de stres yapmamaya çalışın bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?