İlkinde iki yumurtam oluşmuştu benimde bakalım bu sefer nasıl olacak hepimiz için güzel haberler gelsin inşallah
Biliyor musun hiç acımadı biraz daha oldu ama çok değil doktora söyledim rahim ağzımda darlık var diye biri söyledi diye kolayca girdi çok şükür bugün aşılama mı oldum İnşallah güzel sonuç alırım duaya istiyorum sizden 3 yıllık hasretim sona erer inşallah

Hsg çekilen arkadaşlar varmı aranızda? Sonrasında hamilelik ihtimalini arttırıyor dedi doktorum. 3 ay etkisi devam eder demişti. Takviye önerdi Thancss Woman diye bişey kullanıyorum. Hsg sonrası gebelik yaşayan var mı aranızda yada tanıdığınız?

Ben çektirdim ama olmadı 4 . Ay bitti .benim tek tupum var dış gebelik den dolayı diğerini aldılar .ama herkesin vücudu farklı belki sen hamile kalırsın

Umarım tutar dualarım sizinle. Benim ikinci aşılamamdı olmadı. Üçüncü için bekleyeceğim bir kaç ay, sanırım fazla stres yapıyorum. Sizin sorun neydi?
Çok teşekkür ederim bende öyle hep dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda rabbim nasip etsin pcos var ama reglm düzenli sorun değil demişti doktor eşimde de bariz bi sorun yok sebepsiz diyorlar hayırlısı hakkımızda ama stres etkiliyor bence keşke bırakabilsek

Canım benim sevindim senin adına hadi bakalım hayırlısıyla bebişin tutunur inşallah güzel mutlu haberini alırız buradan heyecanla bekliyorum

Bende çekildim doktor bana da aynısını söyledi ve çevremde herkes aynı şeyi söyledi ihtimal artıyor diye ama çekileli 1 yıl oldu bizde olmadı maalesef

Merhaba gonal ve ve ovitrelle size herhangi bir etki yaptimi siddetli bel agrisi koku hassasiyeti kasik agrisi gibi ozellikle gonal f?

Mrb canım
Bende bu ay ilk kez gonal f kullanıyorum cts kontrolüm var ovitrella vurucaz. Ama benimki doğal yoldan Gebelik için. İnşallah işe yarar. Temmuz ayında sadece letu kullanmıştım ise yaramamisti doktor bu kez süreci hızlandırdı sanırım. Eğer bu ay olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Başta kimyasal yaşadığım için önemsememisti iki ay geçince üçüncü aya çekelim diyor. İnşallah gerek kalmadan hamile kalabilirim aklım öyle karışık ki ilk defa böyle bir sürece girdim hep umutla bekliyordum 15.ayim bebek isteyeli

Merhaba gonal ve ve ovitrelle size herhangi bir etki yaptimi siddetli bel agrisi koku hassasiyeti kasik agrisi gibi ozellikle gonal f?
Gonal f bende bir belirti yapmadı benim aşılama sonrası çok bel kasık ağrım oldu neredeyse 14 gün boyunca ağrı çektim

Gonal f bende bir belirti yapmadı benim aşılama sonrası çok bel kasık ağrım oldu neredeyse 14 gün boyunca ağrı çektim
Anladim benimee belim kopuyo gibiydi yeni yeni azaldi da merak ettim acaba gonal f herkez de ayni etkimi oluyor diye kasik agrisida azaldi cok sukur

Anladim benimee belim kopuyo gibiydi yeni yeni azaldi da merak ettim acaba gonal f herkez de ayni etkimi oluyor diye kasik agrisida azaldi cok sukur
Sizin oldu mu aşılama kaçıncı gününüz ? Genelde bu etkiler oluyormuş ama inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende gonal f 5. Günüm bugün yatın kontrolüm var muhteşemen önümüzdeki hafta aşılama olacağım hayırlısı hakkımızda.

Oldu asilama gununu sayarsak 7 gun olcak gecen hafta persembe oldum ama benim cok dusuk bi ihtimal ya umudum yok cok sanssiz seyler yasadim insallah bi umit tutar isteyen herkezin olur bu olmazsa ki olmaz gircegimiz ay bi daha gidicem sartmis 2 igneli asilama. S

Allahtan umut kesilmez hiç öyle demeyin rabbim ol der olur mucizelerle dolu inşallah isteyen herkese nasip olur

Allahtan umut kesilmez hiç öyle demeyin rabbim ol der olur mucizelerle dolu inşallah isteyen herkese nasip olur
Amin tabi orasi oylede benim durumum bariz sorunlu oldu yumurtta erken catladi pazartesi gunu, pesine iptal edilmedi 2 yumurta vardi 14-12 kucuk du sali catlatma ignesi persembe asilama ve sifir hareketli sperm cikti normalde spermde sorun yoktu bir seneden fazladir aksilik iste ustelik ben 2 hapli asilama 1 yumurta toplama 3 transfer yapilmistim 2 igneli asilama sarti cikti pat diye normalde yumurta toplamaya gidicektim bunca seyin ustune ne kadar sans olabilirki oyuzden umudum pek yok allah buyuk olmaz derim olur nasip rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin zor.

Üzüldüm canım evet rapor için sanırım 2 aşı şartı gerekliymiş. Amin inşallah hepimiz kavuşalım bir an önce. Siz yine de stres yapmamaya çalışın bu dönem

Üzüldüm canım evet rapor için sanırım 2 aşı şartı gerekliymiş. Amin inşallah hepimiz kavuşalım bir an önce. Siz yine de stres yapmamaya çalışın bu dönem
Sinirim bozuluyor sadece durumdan dolayi bi ihtimal var ama yinede uzuluyorum marttan beri ben hastaneye gidiyorum 2 asilamam vardi bana tutupda kimse demediki yeni kural igneli asilama cokdan yumurta tooplatmistim simdiye cook komik yani siz durumuz ne ? Asilamami sadece yaptirdiniz ne zamansan beri deniyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…