Merhaba Kizlar Ben Hiç Aşi Olmadim Doktora Gittiğimde Yumurtamin çatladiğini Söyledi.fakat Daha Sonra Adet Gördüm Hemde Bi Ayda Ikinciye.bugün Test Yaptim Negatif çikti Yani Hamilede Değilim
kızlar bugün ilk çatlatma iğnemi oldum bakalım hayırlısı nolcak.24mm olmuş geç bıle kalmışız ama denedık bakalım hayırlısı inşallah çatlar.15gün nasıl beklıcem yaaaa.
arkadaslar bugun saat 14.00 catlama ıgnemı vurulucam ve bı gun saonra 4 kere ılıskıye gırmemı soyledı doktor acaba ılk bu tedavıde hamıle kalan varmı ?mirmirmirmir
merhaba arkadaşlar burayı bulduğuma çok sevindim ve hemen bende üye oldum kafam çok karışıkken yazılarınızı okumak iyi geldi çünkü bende çatlatma iğnesi vurulmak üzereyim nasıl olacak diye merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar bende bu ayın 15 inde pregnyli çatlatma iğnesi oldum,,,,,ve sabırsızlıkla test yapılacak günü bekliyorum ben sizlerden bu regl gününe kadar olan süre zarfında herhangi bir değişiklik yaşadınızmı vücudunuzda onu merak ediyorum,,,,heyecanımı hoş karşılayın beklemek çok zor bu sürede olan bazı şeylerde umut oluyor bende mesela zaman zaman mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü oluyor bu normalmi yoksa iğnenin etkisimi????***