Yumurta çatlatma iğnesi hakkında!

kimse yok mu??? lütfen cevap yazın
iğnenin kasık ağrısı, bulantı baş dönmesi sancı gibi belirtileri var ayrıca ilk on gün gebelik pozitif çıkıyor testte, oda iğnenin etkisi. ben 3 kere yaptırdım, yumurtam çatlamamıştı biseferinde hiç sancım olmadı ama hamilede kalamadım yani sancın olması iyi birşey, yumurtaların çatladığını gösterir.

Merhaba ben aranıza yenı katıldım yumurta catlatmıi igne yaptırdım 3gün eşinle beraber ol dedi doktr biz sadece 3cü günü olduk sizce hamile kalma olasılıgım varmı cok moralım bozuk yardım

merhaba sevil benım kasıklarımda cok az arılar oluyor cok sık degil ama catlamamışmı oluyo kafam cok karışık ya allah bızede nasıp etsin inşlh

:çok üzgünüm:nıye kımse bana yardımcı olmuyo arkadaşlar

ah be güzelim inşallah 3.cü günde olsa başarmışsındır doktorların bizlere söylemediği tek şey yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kaldıgıdır sperm ise 72 saat yaşar o yüzde o uygun zamanı bulmakta zorlanıyoruz 3.cü gün 4.gün palavra ama iğneden sonra 36 saatin sonunda yumurta çatlar bu yüzden iğne saatin ve ilişki saatine bir bak ondan sonra karar ver uygun bir zamanmıydı ve üzerinede yumurtanın canlı kaldığı süreye bak ozaman için biraz daha rahat eder herşeyin hayırlısı hakkında hakkımızda sevgiyle kal
:içelim:

:çok üzgünüm:nıye kımse bana yardımcı olmuyo arkadaşlar

canım igneden tam 36 saat sonra ilişki gerekiyor.ve bunun devamında gün aşırı 3-4 gün ilişki gerekiyor.benim doktorum öyle demişti.o 36ıncı saati kaçırmamak gerek yani.inşş olur bişeyler canım sıkma canını.Şeniz

teşekkürler cevp verdiginiz için hayırlısı nasip olmayacaksa engel cıkıyo :çok üzgünüm:

arkadaşlar benın bır sorunun var ben gecen ayın13adet oldum ve ayın24de 12.cı gün igne vurulmuştum şimdia bu ayın7adet oldum 1hafta önce normalmı sizce 1hafta önce adet olmam klomen kullandıgımdan düzenlı olurdu doktarıma gıtmem lazımmı bana akıl verın bu ayda bebiş olmadı hayırlısı

dr ara sor cnm gitme onun için yani belkide hamilesindir hamileliklerin ilk ayında adet görenler varmış

ben üç aydır klomen ilacını kullanıyorum her ay yumurta çatlatma iğnesi olan pregnly i bulabiliyodum fakat bu ay bulamadım ve onun yerine ovitrelle isimli iğneyi vuruldum doktorum iki iğneninde aynı değerde olduğunu söyledi fakat ben iğneyi olduktan sonra karnımda ağrı oldu acaba benden başka bu iğneyi olan varmı varsa onlardada aynı etki olmuşmu acaba cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar bu arada ben aranıza yeni katıldım

ben de bu kez ilk defa pregnly kullandım 2 defa ovitrelle kullanmıştım ne ağrı vardı ne sızı. bu kez bacağım sürekli ağrır oldu. ağrı olması belkide iyi çünkü yumurta çatlarken ağrı yaparmış. pregnly daha ağır bir ilaçmış yumurtaların çoksa drlar bunu veriyorlarmış. ama şehrin altını üstüne getirdik iğneyi bulabilmek için.

merhaba kizlar bisey sorucam,bende adetimi bekliyorum suan,3.gününde ignelere baslicam göbekten..doktorun verdigi ilaclardan biri dikkatimi cekti...
icinde 3 tane toz 3 tanede sivi siringasi var..bu göbekten vuracagim igne kesinlikle degil o belli,peki ama bu nee??yani ignenin 13.günü doktora gidecegim acaba bu mu asilama??fikri olan var mi

çatlatma iğnesi olmuştum bu ay hamile kalamadım? sizlerin klomenmn kullanınca kaçar yumurtalarınız olmuştu? moralim çok bozuk.

benim ilk ay yumurtalarım gelişmedi ilacın dozu az gelmiş ama ilacın dozu yükselince iki tane sağlıklı yumurtalarım oluştu ama yinede hamile kalamadım işallah bu ay kalırım bana dua edin lütfen arkadaşlar haftaya cumartesi test vericem hayırlısı bakalım

akadaşlar bende de klomen işe yaramadı göbekten iğne yaptım 9 gun, şimdide çatlatma iğnesi yapcam..
ya uff ne olacak . bilmıorum

elifcim ben hiç göbekten iğne olmadım ama işe yaradığını duymuştum ve bana doktorumda söyledi klomen işe yaramazsa göbekten iğne yapıyoruz diye ama biliyosun ben hiç kullanmadım ama canım işallah olur bu ay ikimizinde bende çatlatma iğnesini oldum cumartesi günü test vericem işallah olur neyse mutlu haberlerimizi bekleyelim

slm arkadaşlar.yapılan yorumlara bakıyorum da hiç kimse mi hamile kalamadı. ben rastlayamadım çatlatma iğnesi oldum hamile kaldım diye bi yoruma. bende 20 ocakta oldum iğne bu arada.klomen kullandım öncesinde. 1 tane yumurta var sadece.
benim 11 yaşında bir kızım da var bu arada.ama 1 yıldır korunmuyoruz olmadı bi türlü.hayırlısı bakalım...

arkadaşlar ben iki ay önce klomen ve çatlakma iğnesi kullanarak hamile kalmıştım fakat düşük yaptım bakalım bu ay ne olacak midemde bulantı var bide başım çok dönüyo hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…