Yumurta çatlatma iğnesi sonrası kist

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sbmlk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sbmlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
12
3
1
27
Merhaba ben yumurta çatlatma iğnesi oldun doktorumun demesiyle ama bu iğne yan etki yaptı kiste çevirdi normalde yumurtam çatlıyodu kendiliğinden eşim de bi sorun yok bide enfeksiyonum vardı şuan adet görüyorum acaba kistim geçmiş midir 6.günü adetimin normalde 4 5 gün sürer ve her ay adet olurum doktorum bi de adet söktürücü verdi o bitti 5 6 gün sonra adetim geldi kistim iyileşmiş midir acaba lütfen yardımcı olun

Merhaba ben yumurta çatlatma iğnesi oldun doktorumun demesiyle ama bu iğne yan etki yaptı kiste çevirdi normalde yumurtam çatlıyodu kendiliğinden eşim de bi sorun yok bide enfeksiyonum vardı şuan adet görüyorum acaba kistim geçmiş midir 6.günü adetimin normalde 4 5 gün sürer ve her ay adet olurum doktorum bi de adet söktürücü verdi o bitti 5 6 gün sonra adetim geldi kistim iyileşmiş midir acaba lütfen yardımcı olun
Ayy bende oyleyım suan 5gün sürerdi 6.günüm halaa az az gelıyorr canım

Doktorumu degistircem galiba bebek dusunuyorum da 1 bucuk senelik evliyiz
Ben memnunum şuanlık kist falam doktorun kabahatı degıl bünyeden herkesın başına gelebılır. Baska ne tedavıler yaptınız

Evet ama iğne işe yaramadı evet bünyedendir dersin ama hiç daha önce başıma gelmedi o iğne olmasaydı belki hamileydim şuan kistim gecsin diye ugrasiyorum

Back
X