- 1 Kasım 2019
- 208
- 48
- 98
- 32
- Konu Sahibi melis00000
-
Genelde adetin 4. Ya da 5. Günü yumurta büyütmek ya da olgunlaştırmak için iğne ya da hap veriyorlar 5 gün kullanıp iki gün ara verip istenilen boyuta geldiği zaman çatlatma iğnesi veriyorlar diye biliyorum çünkü benim öyle oldu.Merhabalar arkadaşlar. Bir yıldır çocuk istiyorum ama malesef olmuyor polikistik over varmış bende doktorum adetin beşinci günü gel yumurta çatlatma iğnesi yapacaz dedi ama nette araştırdığım kadarıyla iğneden sonra ilişkiye girmek gerek ama adetli nasıl olacak ki ve merak ettiğim benim gibi polikistik over olup iğne yapan ve hamile kalan var mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Peki hamile kaldınız mıGenelde adetin 4. Ya da 5. Günü yumurta büyütmek ya da olgunlaştırmak için iğne ya da hap veriyorlar 5 gün kullanıp iki gün ara verip istenilen boyuta geldiği zaman çatlatma iğnesi veriyorlar diye biliyorum çünkü benim öyle oldu.
Bugün bat tarihimdi iğnenin 16.günü adet oldum. İlk denemem başarısız ile sonuçlandıPeki hamile kaldınız mı
Hadi ya çok üzüldüm inşallah gelecek sefere tutar herşeyde var bir hayırBugün bat tarihimdi iğnenin 16.günü adet oldum. İlk denemem başarısız ile sonuçlandı
Bu soru bana ise adetin 4.günü klomene başlarım sonra aşılama düşünüyorum. 5 gün klomen kullandıktan sonra doktor iğne verir aşılama için de uygun olursa yaparlarTekrar mı iğne olman gerekecek yoksa iğnenin etkisi devam mı ediyor
Sen ne zaman hastaneye gideceksin başka sorun var mıHadi ya çok üzüldüm inşallah gelecek sefere tutar herşeyde var bir hayır
Mesela ben regl 2.günü femaraya başlıyorum sabah akşam 5 gün. Sonra reglin 12.günü doktora gidiyorum yumurtma oluşmuşsa çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonrada aşılamaBende anlamadım bu durumu
Birazdan gidecek benim bugün adetin beşinci günü bir çocuğum var onda hiç sorun olmamıştı şimdi polikistik oversin diyorSen ne zaman hastaneye gideceksin başka sorun var mı
Benim de elimde klomen var acaba ben de doktora danışmadan başlasam sorun olur mu? 11. Gün de gitsem doktoraMesela ben regl 2.günü femaraya başlıyorum sabah akşam 5 gün. Sonra reglin 12.günü doktora gidiyorum yumurtma oluşmuşsa çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonrada aşılama
Ne gibi bir yol izlemeyi düşünüyorsunBirazdan gidecek benim bugün adetin beşinci günü bir çocuğum var onda hiç sorun olmamıştı şimdi polikistik oversin diyor
Bilmiyorum canım birazdan görünecem haber veririmNe gibi bir yol izlemeyi düşünüyorsun
Tamam canım haber ver bize deBilmiyorum canım birazdan görünecem haber veririm
Sol tarafımda Kist varmış düşsün diye ilaç verdi bu ay hamile kalmazsan gelecek adetin ikinci gününde gel dediTamam canım haber ver bize de
Bu risk size kalmış ama bence doktorsuz başlamayın bu ilaçlar kistte yapabiliyor fazla büyütüpBenim de elimde klomen var acaba ben de doktora danışmadan başlasam sorun olur mu? 11. Gün de gitsem doktora
Sakın kullanma çünkü doktorum yeni kistini gördü eğer klomen verirsem kistin patlat amelyatlık olursun dediBenim de elimde klomen var acaba ben de doktora danışmadan başlasam sorun olur mu? 11. Gün de gitsem doktora
Teşekkür ederim sağ ol doktora danışırım o zamanBu risk size kalmış ama bence doktorsuz başlamayın bu ilaçlar kistte yapabiliyor fazla büyütüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?